Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Witte de Withstraat Rotterdam in nieuw bruisend jasje

De Rotterdamse Witte de Withstraat staat bekend als één van de meest bruisende en populaire plekken van de stad. Binnenkort wordt de straat nog leuker en gezelliger. Dankzij samenwerking tussen de gemeente, bewoners en ondernemers is de straat onder andere opnieuw ingericht en zijn de trottoirs gedeeltelijk verbreed. Dat betekent niet alleen meer plaats voor terrastafels en stoelen, maar ook meer ruimte om te flaneren en om te shoppen. 

Witte de With Rotterdam

Bruisend Witte de With

De Witte de Withstraat is uitgegroeid tot één van de populairste plekken van Rotterdam. Een bruisende straat waar restaurants, barretjes, winkels en galeries te vinden zijn en waar dag en nacht iets te beleven valt. Om groei van de Witte de Withstraat te stimuleren, heeft de gemeente Rotterdam in samenwerking met bewoners en ondernemers besloten om een tiental verbeteringen door te voeren, waaronder het onlangs verbreden van de trottoirs. Het resultaat is dat niet alleen de voetgangers meer ruimte hebben, maar dat veel terrassen ook konden worden uitgebreid.

Witte de With Rotterdam

Grotere terrassen

Tijdens de voorgaande zomers was het altijd dringen op de Witte de Withstraat. Dit jaar is de kans op een stoel onder de blote hemel een stuk groter, want door het verbreden van het trottoir van de Witte de Withstraat, zijn veel terrassen ruimer geworden. Het meest bekende restaurant in de straat, het multiculti Bazar, heeft er zo’n veertig vrolijke gekleurde zitplaatsen bij gekregen. Populaire cafés als NRC en de Witte Aap hebben er tafels bij kunnen plaatsen, waardoor het tot ‘s avonds laat gezellig blijft.

Anderen lazen ook
Oui, oui, Macblogster in Paris

Witte de With Rotterdam

Shopping space

Ook het winkelend en flanerend publiek heeft meer ruimte om te genieten van alles wat de Witte de Withstraat te bieden heeft. Toch prettig als je voldoende loopruimte hebt, met in je armen tassen van Margreeth Olsthoorn, Marlies Dekkers, Betsy Palmer of één van de andere bijzondere winkeltjes in de straat.  

Openingsaanbiedingen

Op 25 mei 2013 vindt de officiële opening plaats van de Witte de with. Dit betekent dat ondernemers bezoekers de hele dag verwennen met verschillende openingsaanbiedingen en optredens van (straat) artiesten.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.