Skip to Content

Amsterdam Fashion Week hotspot: het Conservatorium Hotel

Speciaal voor de Amsterdam Fashion Week houdt de ‘beste hotelbar van Amsterdam’ in het Conservatorium Hotel, haar deuren extra lang open voor modellen, modeontwerpers en alle andere modeliefhebbers. Van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 januari 2013 is de vermaarde hotelbar van het Conservatorium Hotel, de place to be voor iedereen die na afloop van de catwalk shows wil nagenieten onder het genot van een speciale ‘Amsterdam Fashion Week cocktail’.

Official Late Night Bar

Prachtig Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel, gesitueerd naast het Museumplein en het Concertgebouw, heeft inmiddels veel nationale, maar ook internationale waardering gekregen. Zo werd het hotel toegevoegd aan de Travel &  Leisure ‘It List 2012’ en kreeg het hotel een vermelding in het Zweedse ’Lifestyle Magazine’ vanwege de Lifestyle Awards 2012. Tevens verkozen de redactie en lezers van ‘Time Out Amsterdam’ het Conservatorium Hotel tot ‘Best of Amsterdam’ in de categorie ‘Sleep’.

Official Late Night Bar

Piet Paris illustraties

Tijdens de Amsterdam Fashion Week zal niemand minder dan mode-illustrator Piet Paris, de ramen van de shops in de Van Baerle Shopping Gallery bij het Conservatorium Hotel beschilderen met zijn levensgrote signature figuren, zoals hij eerder deed bij Saks Fifth Avenue in New York.

Amsterdam Fashion Week

Heb je trek in een Amsterdam Fashion Week cocktail, na het bezichtigen van allerlei catwalk shows? Een shuttle service met gesponsorde Volvo’s wordt elke avond ingezet om gasten vanaf het Fashion Week terrein naar het Conservatorium Hotel te brengen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Monday 21st of January 2013

Dat zie er prachtig uit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.