Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

beMineral Lip Plumpers: Plump up the volume

Bestaat dat, lipgloss met een kleur en pure ingredienten, wat er ook nog eens voor zorgt dat het lijkt alsof je vollere lippen hebt? Volgens beMineral wel. Uiteraard wil ik, als anti-lipgloss persoon, testen of dit daadwerkelijk het geval is.

Onlangs is de nieuwe 100% minerale make-up lijn beMineral geïntroduceerd. Macblogster.nl mocht enkele make-up producten uit deze nieuwe lijn  uitproberen, waaronder één van de beMineral Lip Plumpers. beMineral is 100% natuurlijk en wordt sinds kort in Nederland en België verkocht.

beMineral Lip Plumpers

Pure ingrediënten

Men beweert dat beMineral make-up hoogwaardige ingrediënten bevat die zo puur zijn, dat er over geen enkel ingredient een discussie kan ontstaan omtrent de veiligheid of irritaties voor de huid. Eén van de make-up producten uit de collectie, de Lip Plumper, sprong er zodanig uit, waardoor ik besloot een aparte review aan deze langhoudende lipgloss te wijden.
beMineral Lip Plumpers

In 1 woord: F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H

Laat het vooraf duidelijk zijn dat ik geen fan ben van lipgloss. Meestal vond ik het te plakkerig en op de één of andere manier bleef mijn haar altijd aan mijn lippen kleven. Lipgloss associeerde ik met een über hoogglans die je voornamelijk bij porn actrices terugziet, en dan voornamelijk die uit de B-films. Ondanks deze antipathie tegen lipgloss, ben ik zeer te spreken over de lipgloss van beMineral. Na het testen van de beMineral Lip Plumper, heb ik het bijna dagelijks gedragen! Ik moet dus bekennen dat dankzij beMineral het een voormalige lipgloss antipathie betreft. Het is dan ook de Lip Plumper geweest die mij stimuleerde om ook lipgloss van Catrice te kopen. Ook ik heb nu een lipgloss ervaring gehad! Hallelujah!

Anderen lazen ook
Philosophy Thank You: Gift set voor moederdag

beMineral Lip Plumpers

Satijnzacht & langhoudend

Waarschijnlijk vraag je je nu af hoe het zo ver is gekomen. Let me explain….Tijdens het testen van één van de beMineral Lip Plumpers, viel het mij ten eerste op dat de kleur en gloss lang aanhielden. Zeker van 09.00 uur tot en met 12.00 uur, inclusief tussentijds drinken en het eten van een tussendoortje. Daarnaast voegde het een mooie roze parelmoer kleur toe aan mijn lippen. De kleur die ik heb getest is ‘Ride Fast’, een warm rozenhout-achtige kleur met voldoende pigmentatie. De Lip Plumper voelde zeer fijn aan. Het was  alsof er een satijn zacht laagje op mijn lippen lag. Dit verbaasde mij enorm! Het voelde namelijk aan alsof ik een moisturizing lippenstift op had en zeker geen lipgloss!

beMineral Lip Plumpers

The ‘p(l)umping-effect’

beMineral Lip Plumpers voegen volume, glans én hydratatie toe aan je lippen, waardoor je een sensuele maar zeker ook classy look krijgt. Dus zeker geen ‘ik-doe-‘het’-achter-het-Centraal Station-voor- een-breezertje look’.

beMineral Lip Plumpers

beMineral Lip Plumpers zijn speciaal ontwikkeld om je lippen een mooie en natuurlijke  glans te geven, waardoor ze optisch voller lijken. Vanwege de subtiel tintelende sensatie wordt tevens de bloedcirculatie verbeterd. De tinteling is enigszins merkbaar, maar niet zeer opvallend en dus ook niet storend. Mocht je toch liever geen tintelend ‘p(l)umping- effect’ willen, dan zijn de Lip Plumpers ook zonder de ‘volumeboostende’ werkstof verkrijgbaar.

Over beMineral Lip Plumpers

De Lip Plumbers van beMineral zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en kosten €20,30 per stuk. Verkoopinformatie vind je op www.beMineral.nl.

beMineral Lip Plumpers

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.