Skip to Content

Catrice shoplog: 50% korting nagellak & lipgloss

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben bemerkt, wordt momenteel een deel van het Catrice assortiment verkocht voor 50%. Deze korting wordt aangeboden omdat het assortiment voor een deel wordt vervangen door nieuwe producten. Catrice make-up is sowieso al betaalbaar, maar met deze korting wordt hoogstwaarschijnlijk je ‘hebben-hebben-hebben’ mentaliteit aangewakkerd, dus kijk uit. Bij mij heeft dit geresulteerd in een shop haul waarin ik nagellak en lipgloss heb gekocht die ik niet echt nodig heb. Ach, ik blij, Kruidvat blij, Catrice dubbel blij. Anyway, check out mijn Catrice shoplog:

Lip Appeal Lipgloss

Catrice lipgloss Zoals ik eerder vertelde heb ik lipgloss gekocht tijdens mijn Catrice shop haul, namelijk de Lip Appeal. Het is een smoothing lipgloss, met een licht vleugje vanille, die je lippen voorziet van een parelmoer glans en de nodige moisture. Normaliter kost deze lipgloss €3,90 per stuk. Nu met de 50% korting betaalde ik €1,95 per lipgloss.

Catrice lipgloss

v.l.n.r: nr. 180 Little red dress, nr. 110 Knock on Wood, nr. 140 Juri is a GAGArin

De kleuren die ik heb gekocht zijn:

  • Nr. 140 Juri is a GAGArin (oud roze)
  • Nr. 110 Knock on Wood (beige-paars)
  • Nr. 180 Little red dress (rood)
Catrice lipgloss

Nr.123 Duck Face
Just kidding: 180 Little red dress (rood)

Catrice lipgloss

Nr. 110 Knock on Wood (beige-paars)

Catrice lipgloss

Nr. 140 Juri is a GAGArin (oud roze)

Shoplog madness

Ik vind de lipgloss geweldig, al zijn de kleuren minder fel dan gedacht. Aanvankelijk wilde ik lipgloss van MAC kopen, maar zag deze van Catrice waardoor ik uiteindelijk geen MAC lipgloss heb gekocht. Eerlijk is eerlijk, de MAC lipgloss bevat veel meer pigment, waardoor je ook echt een gloss met een kleur hebt. De Catrice Lip Appeal is meer een gloss met een kleurnuance.

Nr.000 nagellak verslaafde

Behalve lipgloss, heb ik tijdens mijn Catrice shop haul ook nog 5 Ultimate Nail Lacquers gescoord. De nagellakjes heb ik met de 50% korting gekocht voor €1,35 per stuk. De kleuren die ik heb gekocht zijn:

  • Nr. 200 From Dusk to Dawn
  • Nr. 740 King of Green
  • Nr. 800 Heavy Metallilac
  • Nr. 880 No Snow Petrol
  • Nr. 915 George Blueney
Catrice nagellak

200 From Dusk to Dawn

Catrice nagellak

740 King of Green

Catrice nagellak

800 Heavy Metallilac

Catrice nagellak

880 No Snow Petrol

Catrice nagellak

915 George Blueney

Naar mijn mening droogt de Ultimate Nail Lacquer van Catrice niet erg snel. Hierdoor moet je aardig wat geduld opbrengen als je je nagels wilt lakken. Ga er vanuit dat je zeker 2 lagen aan moet brengen, met een wachttijd van circa 10 minuten per laag, als je ‘flawless nails’ wilt hebben. Echter de hoeveelheid beschikbare kleuren en vooral de prijs, heffen de irritatie ten aanzien van de droogduur een beetje op. Daarom ben ik tijdens mijn Catrice shop haul overstag gegaan en heb ik toch deze nagellak gekocht.

Ik kon er echt niets aan doen, ze riepen “koop mij, ik ben maar €1,35.”  Tja, en wat moet je dan……Wedden dat ze binnenkort een nieuwe nagellak aan het assortiment zullen toevoegen met de naam ‘nr.000 Catrice Shop haul verslaafde’ of My Bank Account says Zero’.

Q | Catrice make-up: yay or nay?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

women running shoes

Tuesday 4th of June 2013

I'm really loving this

Britt

Monday 3rd of June 2013

Leuk geshopt heb je!! :D

fashionbeautylook

Sunday 17th of March 2013

Mooie lakjes!

Cara

Monday 14th of January 2013

Je hebt mooie spulletjes gekocht, Ik vind kleuren 740 & 800 het mooist. De rode lipgloss vind ook mooi. Haha, dat wordt een gang naar Kruidvat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.