Top

De 5 favoriete beauty essentials van… Myrthe

Welke beauty producten zijn echte musthaves en mogen niet in je make-up tas ontbreken? Macblogster laat lezeressen aan het woord over hun 5 favoriete beauty essentials.

Wil je ook jouw 5 hotspots delen? Stuur een e-mail naar redactie@macblogster.nl

Naam: Myrthe Bos
Leeftijd: 23 jaar
Wie ben ik: derdejaars-studente met een onverzadigbare passie voor beauty. Woont samen met man en hond.
Woonplaats: Hellevoetsluis
Kan niet zonder: mijn IPhone
Nr 1 cosmetica item: foundation
Overige interesses: reizen, lekker eten en lezen
beauty essentials

1. Beauty essentials: Chanel inimitable intense

Onmisbaar in elke make-up tas, deze mascara van Chanel. Hij separeert, geeft volume en krult de wimpers. Klontert niet, door het rubberen borsteltje heb je geen haartjes die na een tijdje aan elkaar gaan kleven. De wimpers worden ook niet hard na het aanbrengen, dit maakt het makkelijker om een tweede laag aan te brengen voor een nog intensere oogopslag.

2. Beauty essentials: Foundation

beauty essentialsIk ga de deur niet uit zonder het aanbrengen van een foundation. Het verschilt per keer welke foundation ik gebruik. Op dit moment gebruik ik foundation van Givenchy. Deze vind ik op zich erg fijn, maar ik vind hem niet dekkend genoeg. Voordat ik de foundation van Givenchy gebruikte, gebruikte ik teint Radiance van Yves Saint Laurent en deze vond ik erg mooi omdat hij goed dekte en de kleur precies goed was. Helaas is deze uit het assortiment gehaald. Wanneer de foundation van Givenchy op is stap ik over op de nieuwe foundation van Chanel: Perfection Lumiere, ik ben benieuwd hoe deze foundation mij zal gaan bevallen.

Anderen lazen ook
Amsterdam Fashion Week: Mijn make-up & skin care

beauty essentials3. Beauty essentials: Teint de Neige, Lorenzo Viloressi

Aangezien ik in de cosmeticabranche werkzaam ben, heb ik veel parfums en ben ik ook altijd op de hoogte van de nieuwste lanceringen. Er zijn een aantal favoriet, maar de heerlijkste geur die ik ooit heb gehad is toch wel Teint de Neige: een poederachtig parfum van geurnoten als jasmijn, roos, tonkabonen en muskus. Een luxueuze geur die je meevoert naar de pittoreske straatjes van Florence.

beauty essentials4. Beauty essentials: Diorshow make-up brush

Een make-up brush die bestemd is voor het aanbrengen van vloeibare foundations. Dankzij deze make-up brush kan de foundation in een superfijn laagje zonder strepen worden aangebracht. Met deze brush kan je dus de make-up mooi, snel maar ook hygiënisch aanbrengen.

 

5. Beauty essentials: Sisley hydra-global

beauty essentials

Een luchtige fluïde voor de vochtarme huid. Het hydrateert, maakt de huid soepel en stralend. Ik heb een gecombineerde huid en vaak last van acne, daarom is een crème vaak te vol voor mij. Deze fluïde is daarentegen luchtig en plakt niet. Wel weer even een uitgave: €150,- voor 40 ml, maar door het handige pompje is het handig te doseren en doe je er lang mee!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar