Top

Jillian’s Valentine’s make-up essentials

Of je je nou mooi wilt maken voor je lover of dat je er gewoon leuk en flirty uit wilt zien, Valentijnsdag is de dag om je een beetje op te tutten e. Dus waarom geen sexy flirtende ogen en luscious lips om je lover (to be) te laten smachten? Hieronder vind je de Valentine’s make-up must haves voor een flirty look!

Luscious lips: Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Laten we beginnen met de lippen. Je wilt natuurlijk dat je mooie lippen goed opvallen bij je lover, dus kies voor een mooie gloss met een intense kleur. Of je nou voor felle zwoele lippen wil gaan, of liever voor een zacht vrolijk tintje, met de nieuwe Rimmel Apocalips Lip Lacquer is er keuze zat.

Valentine's make-up

Ik wil ze in elk geval heel graag hebben! Ze zijn er in 8 super mooie kleuren. Van zachtroze tot felrood, voor ieders wat wils. Verkrijgbaar voor  €10,99 bij o.a. bol.com.

Flirty look: Benefit ‘They’re real!’ mascara

Valentine's make-up

Next up is de oog look. Een flirty look zonder flirty eyes kan natuurlijk niet. Met mooie lange wimpers kom je al heel ver! Met Benefit’s ‘They’re real!’ mascara krijg je wimpers waar je al jaren naar smacht. Geen nep wimpers meer, maar gewoon simpelweg met een beetje mascara. Mijn favoriete mascara of all time! Eerst even met de wimperkruller om je look helemaal af te maken! Benefit ‘They’re real!’ is te koop bij Asos.com voor €27,46 (gratis verzending).

Anderen lazen ook
Nieuwsgierig naar Macblogster behind the scenes? Check Instagram!

Bombshell eyes: Naked palette Urban Decay

Ook met oogschaduw kom je al heel ver voor je flirty Valentine’s look. Eigenlijk is er maar één palette die perfect in het rijtje Valentine’s make-up past….. Ja, inderdaad…. Het Naked palette van Urban Decay!

Valentine's make-up

Oogschaduw palette nummer 2 is mijn favoriet, vanwege de extra vele shimmers! Met wat zachtroze tinten en een mooie goude kleur op je oogleden,  ben je al klaar om op liefdesjacht te gaan. Zet je wimperrand nog wat aan met een zwart kohlpotlood, voor de net iets zwoelere touch. Het Urban Decay Naked palette (nummer 1 en 2) is verkrijgbaar bij Sephora voor  €45.

Flawless Valentine’s make-up: Revlon Photoready

Last but not least, flawless foundation! Om je luscious look helemaal af te maken, gebruik je uiteraard een goede foundation. Zo creëer je net even een egaler huidje, zodat je crush maar al te graag over je wangetjes wil wrijven. De foundation die al een tijdje op mijn wish list staat  is de Revlon Photoready. Perfect voor een egale huid en de foto’s die je van jezelf en je crush zult maken.

Valentin's make-up

Ondanks de SPF die erin zit, krijg je geen ‘’ghost-face’’ zoals velen het noemen. Ideaal dus! Revlon Photoready is voor  €15,99 verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Q | Dit zijn mijn Valentine’s make-up musthaves. Welk make-up product is jouw Valentijns favoriet?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar