Skip to Content

Sleek Pout Paint: verschillende kleuren lipstick creëren

Sleek Pout Paint, wie kent dit niet? Een ideale uitvinding wat mij betreft, omdat je voor weinig geld elke lipstick kleur kunt creëren. I like!

Sleek Pout Paint swatches

Sleek Pout Paint: verschillende kleuren lipstick creëren
Rode of roze lipstick

Ik hoef er geen doekjes om te winden: ik ben gek op roze en rode lipstick. Een vrouw kan nooit genoeg van beide kleuren hebben. Ik heb dan ook verschillende kleur nuances, maar mijn roze lipstick mag zo opvallend mogelijk zijn. Voor neon kleurige roze lipstick draai ik mijn hand niet om. I love it.

 photo SwatchesSleekPoutPaint_zps8c6c194a.jpg

De Sleek Pout Paints die ik heb gekocht

Sleek Pout Paint

Verheugd was ik dan ook toen ik via gastblogger Jillian vernam over de verschillende Sleek Pout Paint tubes. Dankzij Sleek Pout Paint kan ik namelijk mijn eigen kleuren creëren. Van Barbie roze tot knal roze, van lichtblauw tot paars. Exciting!

Sleek Pout Paint kleuren

Zie hier de Sleek Pout Paint tubes die ik heb gekocht. Er waren voorheen 11 kleuren beschikbaar, maar tegenwoordig kun je helaas alleen nog maar 4 kleuren kopen in Nederland in deze webshop. De 3 kleuren die ik kocht zijn:

Pin Up (nr. 157): rood

 photo SleekPoutPaintPinUp_zpsdc08acf2.jpg

Sleek Pout Paint: Pinup

Cloud (nr. 153): wit

 photo SleekPoutPaintCloud_zpsbb92c99d.jpg

Sleek Pout Paint: Cloud

Peek-a-bloo (nr. 163): blauw

 photo SleekPountPaintPeek-a-Bloo_zps40e1f547.jpg

Sleek Pout Paint: Peek-a-bloo

Sleek liquid lipsticks

 photo SleekPoutPaint_zpsdadf4a01.jpg

Niet transfer proof dus…

Ik dacht aanvankelijk dat het lip stains waren, maar dit is zeker niet het geval. Het zijn eerder liquid lipsticks in tubes. Sleek Pout Paints zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn niet tranfser proof en drogen je lippen niet uit. Ze voelen eerder aan als een lipgloss aan en zijn gemakkelijk te verwijderen met een make-up doekje.

Variatie

Het pluspunt van Sleek Pout Paints is dat de kleuren goed te mengen zijn, ook met andere producten zoals bijvoorbeeld een lipstick of kleur pigment. Hierdoor kun je verschillende kleuren creëren en kun je alle kanten op.

 photo SleekPoutPaintcombinatieCloudampPinUp_zps95dc3fca.jpg

Sleek Pout Paint: verschillende kleuren lipstick creëren

Het nadeel is echter dat je niet gemakkelijk je lipstick bij kunt werken als je op een feestje bent. Ik zie mijzelf niet met een lip penseel ‘sjouwen’. The less ik bij me heb, the better. Daarnaast werk ik toch nooit  mijn lipstick bij. Sommige vrouwen doen dit wel en vinden het niet erg om een lip penseel mee te nemen.

 photo SleekPoutPaintcombinatieCloudampCatricelipstick_zpsc4b54817.jpg

Sleek Pout Paint: verschillende kleuren lipstick creëren

Verkoopinfo Sleek Pout Paint

Sleek Pout Paint tubes zijn enkel nog te koop bij Bol.com. Hier kun je tevens ander Sleek make-up kopen, zoals de befaamde oogschaduw paletten.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tara Seusjun

Friday 17th of June 2016

Tara Seusjun liked this on Facebook.

Ayschlaine Profas

Friday 17th of June 2016

Ayschlaine Profas liked this on Facebook.

Robert Tjung

Friday 17th of June 2016

Robert Tjung liked this on Facebook.

Isis Cruz

Saturday 25th of July 2015

I ❤️ it

Tanja Zschusschen

Tuesday 8th of April 2014

Tanja Zschusschen liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.