Top

Mis niks!

Ontvang alle nieuwste tips & tricks per e-mail

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Is het nou de bedoeling dat je die basis mixed met een andere lipstift? Het lijkt bijna op een soort verf mixen! Wel een leuk idee maar als je een keer een goede kleur hebt gemixed is het lastig om deze weer te verkrijgen lijkt me.

    • Hoi Tewa, het is inderdaad een soort verf mixen. Het doet me denken aan de verf waarmee ik ‘meesterwerken’ schilderde in de kleuterklas 🙂
      Het handige is om een bepaalde hoeveelheid in een potje te mengen, zodat je de kleur later ook nog kunt gebruiken.
      Omdat je maar zeer weinig nodig hebt van Sleek Pout Paint (het is nl zeer goed gepigmenteerd), kun je er wel een tijdje mee vooruit.

Jouw reactie is welkom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: