Skip to Content

Beyonce eindelijk van dichtbij gezien (foto’s)!

Vorige week bezocht ik het concert van Beyonce in Antwerpen. Ik was nog nooit eerder in het Sportpaleis in Antwerpen geweest en ook heb ik niet eerder een concert van Beyonce bezocht. Vorig jaar liet ik weten achter het net te hebben gevist toen ik concertkaartjes wilde kopen voor the Mrs. Carter Show World Tour in 2013. Gelukkig kon ik voor het concert in 2014 wel kaarten bemachtigen. Let me tell you how.

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceSportpaleisAntwerpen2014_zpsc38d37a5.jpg

Concertkaarten via reserverlijst

In 2013 probeerde ik zowel via the Ziggo Dome en het Sportpaleis in Antwerpen concertkaarten te bemachtigen voor the Mrs. Carter Show World Tour 2013, via Teleticketservice.com. Helaas lukte dit niet en als een laatste poging schreef ik mij in voor de reservelijst. Als er mensen niet zouden betalen, zou ik de kaarten kunnen kopen. Helaas kwam ik toch niet in aanmerking voor concertkaarten……
Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceSportpaleisAntwerpen20-03-2014_zpsef45e75a.jpg

De zaal before & after. Zie het verschil: het concert was binnen 8 minuten uitverkocht!

Speciale voorverkoop

….Totdat ik ergens in december 2013 een e-mail van Teleticketservice.com ontving met de vraag of ik in een speciale voorverkoop concertkaarten wilde kopen voor the Mrs. Carter Show World Tour in 2014. Deze e-mail ontving ik omdat ik eerder achter het net had gevist. Say whut!!! Uiteraard wilde ik dit! Did I say dat ik van België houd 🙂 .

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceMrsCarterWorldTourAntwerpen2014_zpse52ba3c4.jpgUiteraard moest ik er nog steeds snel bij zijn tijdens de speciale voorverkoop, maar dankzij dit nette mailtje van Teleticketservice.com werden mijn kansen aanzienlijk vergroot, waardoor ik dus ook 2 concertkaarten heb kunnen kopen. Happy face!

Sportpaleis Antwerpen

Vorige week was het zover en reed ik naar Antwerpen, wat vanuit Rotterdam op een uur afstand ligt (net zover als Amsterdam). Een volgende keer zal ik liever een concert bezoeken in Sportpaleis Antwerpen, vanwege de service van Teleticketservice.com en hoe het in België is geregeld qua vervoersmogelijkheden naar het Sportpaleis:

 • de reservelijst is een fantastische service;
 • dichtbij parkeren is mogelijk bij verschillende gratis P+R plekken. Ik parkeerde bij P+R Kinepolis;
 • je concertkaartje is tevens je vervoersbewijs in Antwerpse trams of bussen vanaf de P+R plekken. Binnen 10 minuten was ik bij het Sportpaleis dankzij de tram;

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceAntwerpenSportpaleis2014_zpsc3344ecb.jpg

No doubt about it, Beyonce is geweldig

En wat vond ik van the Mrs. Carter Show World Tour 2014? Geweldig! Ik ben geen Beyonce fan, heb zelfs geen album in huis, maar haar show stak zeer goed in elkaar. De lichtshow, het repertoire, de dansers en muzikanten, alles was perfect op elkaar ingespeeld. Daarnaast kwam er geen enkele valse noot uit. Opvallend was dat er geen encore kwam. Of ik was toen al vertrokken, dat kan ook, omdat het inmiddels 00:00 uur was.

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo TheMrsCarterShowSportpaleisAntwerpenBeyonce_zpsd4816e89.jpg
Set list the Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen

De show duurde niet te lang, het was precies goed, ook de duur van de liedjes. Zie hier de tracklist die voorbij kwam tijdens het concert en bekijk vooral mijn foto’s. Do you like ‘em? Ja? Laat dan vooral een comment achter.

 1. Run the World (Girls)
 2. Flawless
 3. Yoncé
 4. Get Me Bodied
 5. Baby Boy
 6. Diva
 7. Naughty Girl
 8. Blow
 9. Partition
 10. Haunted
 11. Drunk in Love
 12. Why Don’t You Love Me
 13. Irreplaceable
 14. Love on Top
 15. Countdown
 16. Crazy in Love
 17. Single Ladies (Put a Ring on It)
 18. I Was Here
 19. I Will Always Love You (Dolly Parton cover)
 20. Heaven
 21. XO
 22. Halo
 23. Green Light / Suga Mama

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Tuesday 22nd of April 2014

@sabinahuf zie de close-ups die ik van Beyoncé heb gemaakt in het Sportpaleis in maart! http://t.co/C4HL5d3Jox

Dayna Smith

Tuesday 8th of April 2014

Dayna Smith liked this on Facebook.

Pieter Wilbrink

Tuesday 8th of April 2014

Pieter Wilbrink liked this on Facebook.

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Tuesday 8th of April 2014

Enith van Tongeren-Stenhuijs liked this on Facebook.

Macblogster (@MacBlogster)

Friday 4th of April 2014

Ja, ik heb deze foto's ZELF gemaakt: http://t.co/VYYAtdzVmw

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.