Top

Beyonce eindelijk van dichtbij gezien (foto’s)!

Vorige week bezocht ik het concert van Beyonce in Antwerpen. Ik was nog nooit eerder in het Sportpaleis in Antwerpen geweest en ook heb ik niet eerder een concert van Beyonce bezocht. Vorig jaar liet ik weten achter het net te hebben gevist toen ik concertkaartjes wilde kopen voor the Mrs. Carter Show World Tour in 2013. Gelukkig kon ik voor het concert in 2014 wel kaarten bemachtigen. Let me tell you how.

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceSportpaleisAntwerpen2014_zpsc38d37a5.jpg

Concertkaarten via reserverlijst

In 2013 probeerde ik zowel via the Ziggo Dome en het Sportpaleis in Antwerpen concertkaarten te bemachtigen voor the Mrs. Carter Show World Tour 2013, via Teleticketservice.com. Helaas lukte dit niet en als een laatste poging schreef ik mij in voor de reservelijst. Als er mensen niet zouden betalen, zou ik de kaarten kunnen kopen. Helaas kwam ik toch niet in aanmerking voor concertkaarten……
Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceSportpaleisAntwerpen20-03-2014_zpsef45e75a.jpg

De zaal before & after. Zie het verschil: het concert was binnen 8 minuten uitverkocht!

Speciale voorverkoop

….Totdat ik ergens in december 2013 een e-mail van Teleticketservice.com ontving met de vraag of ik in een speciale voorverkoop concertkaarten wilde kopen voor the Mrs. Carter Show World Tour in 2014. Deze e-mail ontving ik omdat ik eerder achter het net had gevist. Say whut!!! Uiteraard wilde ik dit! Did I say dat ik van België houd 🙂 .

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceMrsCarterWorldTourAntwerpen2014_zpse52ba3c4.jpgUiteraard moest ik er nog steeds snel bij zijn tijdens de speciale voorverkoop, maar dankzij dit nette mailtje van Teleticketservice.com werden mijn kansen aanzienlijk vergroot, waardoor ik dus ook 2 concertkaarten heb kunnen kopen. Happy face!

Anderen lazen ook
Kroeshaar voor witte vingers (deel 1)

Sportpaleis Antwerpen

Vorige week was het zover en reed ik naar Antwerpen, wat vanuit Rotterdam op een uur afstand ligt (net zover als Amsterdam). Een volgende keer zal ik liever een concert bezoeken in Sportpaleis Antwerpen, vanwege de service van Teleticketservice.com en hoe het in België is geregeld qua vervoersmogelijkheden naar het Sportpaleis:

 • de reservelijst is een fantastische service;
 • dichtbij parkeren is mogelijk bij verschillende gratis P+R plekken. Ik parkeerde bij P+R Kinepolis;
 • je concertkaartje is tevens je vervoersbewijs in Antwerpse trams of bussen vanaf de P+R plekken. Binnen 10 minuten was ik bij het Sportpaleis dankzij de tram;

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo BeyonceAntwerpenSportpaleis2014_zpsc3344ecb.jpg

No doubt about it, Beyonce is geweldig

En wat vond ik van the Mrs. Carter Show World Tour 2014? Geweldig! Ik ben geen Beyonce fan, heb zelfs geen album in huis, maar haar show stak zeer goed in elkaar. De lichtshow, het repertoire, de dansers en muzikanten, alles was perfect op elkaar ingespeeld. Daarnaast kwam er geen enkele valse noot uit. Opvallend was dat er geen encore kwam. Of ik was toen al vertrokken, dat kan ook, omdat het inmiddels 00:00 uur was.

Beyonce The Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen Sportpaleis photo TheMrsCarterShowSportpaleisAntwerpenBeyonce_zpsd4816e89.jpg
Set list the Mrs Carter World Tour 2014 Antwerpen

De show duurde niet te lang, het was precies goed, ook de duur van de liedjes. Zie hier de tracklist die voorbij kwam tijdens het concert en bekijk vooral mijn foto’s. Do you like ’em? Ja? Laat dan vooral een comment achter.

 1. Run the World (Girls)
 2. Flawless
 3. Yoncé
 4. Get Me Bodied
 5. Baby Boy
 6. Diva
 7. Naughty Girl
 8. Blow
 9. Partition
 10. Haunted
 11. Drunk in Love
 12. Why Don’t You Love Me
 13. Irreplaceable
 14. Love on Top
 15. Countdown
 16. Crazy in Love
 17. Single Ladies (Put a Ring on It)
 18. I Was Here
 19. I Will Always Love You (Dolly Parton cover)
 20. Heaven
 21. XO
 22. Halo
 23. Green Light / Suga Mama
Anderen lazen ook
Deelnemers 30 Dagen lipstick challenge

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wat een geluk had je nu gehad. Ik was al meer dan een jaar geleden in dat sportpaleis voor een concert van een ex van een beroemde zangeres.
  Met de auto kan je ook er naar toe gaan en die er in de buurt gratis parkeren.
  Het is zo handig om te reizen met het kaartje van een concert. Lekker gratis en je kan zo een dag het centrum in gaan. Maar als je een staanplaats hebt moet je wel zorgen dat je er weer vroeg voor de deur staat. Wat een prachtige foto’s had van Queen B gemaakt 😉

 2. Michelle says

  Wat een service van het Sportpaleis. Met die e-mail en ook dat je je concertkaartje kan gebruiken om van P+R naar Sportpaleis te reizen. Echt heel vet dat je bij haar concert kon zijn!
  Liefs,
  Michelle

  • MacBlogster says

   Ja, het was een ervaring die ik graag wilde meemaken. Sommige concerten moet je ooit gezien hebben en dus ook 1 van miss Bey.

 3. wendy says

  Gaaf! Ik was er wel bij in 2013, en dacht nu ga ik niet heb de show al gezien. Maar ik had er al snel spijt van Beyonce is zo goed! En het was ook nog een andere show. Wat fijn dat je toch nog kon en idd een hele nette service!

 4. Wieneke says

  Oh dat van die P+R moet ik onthouden!! Gaaf dat je toch nog kon gaan zeg, wat een service! Ik ben in het sportpaleis wel eens naar Alicia Keys geweest. In 2009 in Rotterdam naar Beyoncé en vorige week in Ziggodome =). Ook zo mazzel gehad met kaartjes! (Er was voor mastercardgebruikers een aparte voorverkoop)

  • MacBlogster says

   Ik heb ook een Mastercard, maar helaas nog niets gehoord over een aparte voorverkoop. Moet ik maar eens in de gaten houden. Bedankt voor de tip!

  • MacBlogster says

   Dank je wel. De service is inderdaad om over naar huis te schrijven. Het volgende concert wordt waarschijnlijk weer in Antwerpen, scheelt aanzienlijke parkeerkosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar