Top

Wauw! Deze Black Opal Color Splurge lipgloss spat van het scherm!

What’s in a name! Deze Black Opal Color Splurge lipsticks en lipgloss bevatten zoveel pigment dat de kleur er vanaf spat! En vooral de lipgloss is to die for, zeg ik die over het algemeen een hekel heeft aan lipgloss. Ze bevatten trouwens ook geen parabenen. Black Opal Color Splurge photo BlackOpalColorSplurgelipsticks_zps7d792aba.jpg

In het blog artikel Black Opal Color Splurge: mijn nieuwe make-up juweeltjes liet ik foto’s zien van de Black Opal foundations, oogschaduw en lipsticks die ik zelf mocht uitkiezen tijdens een PR event. Zoals eerder beloofd laat ik je nu de swatches zien van de lipsticks en lipgloss door middel van full face looks.

Swatches Black Opal Color Splurge lipstick & lipgloss

Als je naar de onderstaande swatches kijkt, valt de roze-paarse swatch direct op. Dit is een lipgloss en als je het aan mij vraagt zou ik al mijn geld op deze lipgloss zetten. Mocht je niet van opvallende lipstick of lipgloss houden, wees niet bevreesd. Black Opal heeft ook nude kleuren in het assortiment.

 photo Swatches_Black_Opal_lipstick_Color_splurge_zps48a80683.jpg

Van links naar rechts: Color Splurge Luxe Creme lipstick Tropica | Color Splurge Luxe Matte Lipstick Vampy Red | Color Splurge Patent Lips Impassioned Pink

Mijn advies is echter: als je iets koopt van Black Opal zorg er dan voor dat er in elk geval deze Color Splurge lipgloss tussen zit.

Anderen lazen ook
Donkere lipstick: deze dames bewijzen dat jij het ook kunt hebben

Swatches van links naar rechts:

  • Tropica, Black Opal Color Splurge Luxe Creme lipstick (€10,95, parabenen vrij)
  • Vampy Red, Black Opal Color Splurge Luxe Matte Lipstick (€10,95, parabenen vrij)
  • Impassioned Pink, Black Opal Color Splurge Patent Lips (€10,95, Black Beauty Awards 2014)

Black Opal Color Splurge Luxe Creme lipstick Tropica

Deze Black Opal lipstick is opvallend en heeft een crème finish. Ik vind het een zomerse kleur die tussen rood en oranje in zit. Een beetje te vergelijken met MAC Lady Danger. Deze Black Opal lipstick brengt soepel aan en droogt mijn lippen absoluut niet uit. De kleur blijft zeker een aantal uurtjes zitten.

 photo Tropica_Black_Opal_Color_Splurge_lipstick_zps28375d30.jpg

Black Opal Tropica vind ik een zomerse kleur.

Black Opal Color Splurge Luxe Matte Lipstick Vampy Red

Deze Black Opal lipstick heeft een mooie matte rode finish. Het is niet zo mat als de lipsticks van MAC, maar het resultaat mag er wezen. Ook deze lipstick blijft wel een paar uurtjes zitten.

 photo Matte_LipstickVampy_Red_Black_Opal_zpsfb881f76.jpg

Black Opal Vampy Red

Black Opal Color Splurge Patent Lips Impassioned Pink

Deze Black Opal lipgloss vind ik sexy ogen en zeer bijzonder. Wat mij betreft een echte musthave, ondanks dat ik geen lipgloss freak ben. De shine van de gloss doet denken aan diamant schitteringen. De kleur is gelukkig weer eens anders dan anders. Het zit tussen roze en paars in. Ik gebruik deze Black Opal lipgloss dan ook als ik wil dat mijn lippen er chique en opvallend uit moeten zien.

 photo BlackOpalColorBlack_Opal_Color_SplurgeEyeshadowPatent_Lips_Impassioned_Pink_zps6ffb1027.jpg

Sexy lips met Opal Impassioned Pink

Als je naar de close-up foto kijkt van de Black Opal Color Splurge lipgloss dan kun je helaas de diamant schittering niet zien. Op de bovenstaande swatch foto kun je het iets beter zien, maar helaas kon ik het niet vastleggen op de foto. Trust me deze lipgloss glanst nog meer dan je highlighter.

 photo Swatch_BlackOpalColorBlack_Opal_Color_SplurgeEyeshadowPatent_Lips_Impassioned_Pink_zps7eb07a53.jpg

Close-up Black Opal Impassioned Pink

Verkoopinfo Black Opal Color Splurge

Black Opal Color Splurge lipsticks en lipgloss kun je online kopen via The Make-up Spot

 Q | Heb jij Black Opal make-up in bezit? Zo ja, waar koop jij dit?

Lees ook

Anderen lazen ook
Dupe Alert: MAC Candy Yum Yum

Lees eerst dit voordat je Fenty Beauty highlighters of lipgloss koopt Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen? Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid Ik kreeg een betere nachtrust en minder pijn dankzij het gebruik van CBD olie


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Dat zijn hele mooie kleuren vooral de laatste en ik noteer dit want het is niet duur 😉
    Tijd om mezelf eens in de watten te leggen…..

    Fijn weekend Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar