Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAC Ruby Woo, Wohoo I love you!

Via Facebook en Instagram liet ik het al weten: ik heb een nieuwe MAC lipstick gekocht. Ik kon het niet laten, na maandenlange ontkenning kreeg ik allerlei tekenen van het Universum dat ik deze kleur in mijn leven moest hebben. Het moment was afgelopen weekend eindelijk daar: Baby you’re mine, Ruby Woo. Woohooo!

MAC Matte Lipstick Ruby Woo
In ontkenning

Ondanks dat ik al wat MAC lipsticks in bezit heb en deze momenteel tot mijn favoriete lipsticks behoren, wilde ik Ruby Woo nooit eerder kopen. Waarom niet? Ik heb al heel wat roodtinten in bezit; ik was dus van mening dat deze kleur niets zou toevoegen aan mijn collectie.
 photo MAC_Matte_Lipstick_Ruby_Woo_zpso8sg7pxs.jpg

Vergelijkend warenonderzoek

Deze gedachte hield ik vast totdat ik tijdens mijn 30 dagen lipstick challenge steeds vaker ‘geconfronteerd’ werd met de uiterst populaire MAC lippie. Ik besloot dan ook om een vergelijkend warenonderzoek te doen om te voorkomen dat ik na mijn challenge over zou gaan tot een aankoop die ik niet nodig zou hebben.

 photo Ruby_Woo_swatch_getinte_huid_zpswagrhwhf.jpg

Ruby Woo hoo!

Eerlijk is eerlijk, tot op de dag van vandaag heb ik nog geen vrouw gezien waarbij deze kleur niet stond. Van spierwit tot donker. Het is een beeldige mat rode kleur. Net even anders dan mijn geliefde CK One Color Bite me. Ik dacht namelijk altijd dat deze kleur overeenkwam met Ruby Woo. Niet dus.

 photo Ruby_Woo_swatch_CK_One_Color_Bite_Me_zpsjjbtsv7w.jpg

Links: C One Color Bite Me | Rechts: Ruby Woo

Kortom, ik kwam tot de conclusie dat de roodtinten die ik in huis heb, niet dichtbij de kleur van Ruby Woo komen. Hoe is het mogelijk….
 photo Ruby_Woo_look_2_zpse7w0yxbv.jpg

Anderen lazen ook
Color Block Lips: spice up your (lipstick) life

Anyway, ik besloot 2 weken na de afloop van mijn lipstick challenge toch naar de MAC Store te gaan om deze lipstick te kopen. Here it is…..

MAC Matte Lipstick Ruby Woo photo Ruby_Woo_look_zpsgdaoyrs1.jpg

Verkrijgbaarheid MAC Ruby Woo

MAC lipsticks zijn onder andere online verkrijgbaar bij deBijenkorf.nl en bij Douglas.nl. Mac Ruby Woo is net als Flat Out Fabulous (een ander lipstick pareltje) onderdeel van de Retro Matte collectie en kost €19,50.

Lees ook

verschillende soorten concealersadvies haarproducten kopen voor krullen NYX lip lingerie swatches MAC Twig: I love my nudes

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wauw….. de kleur is mooi en staat je prachtig.
  Ik wist niet hoe de kleur was maar misschien staat die me ook mooi….
  Misschien moet ik hem ook kopen 😉

  Xoxo

 2. Akosua says

  Wow, hij staat je prachtig. Het is ook een van mijn favorieten en blijft zo lang mooi zitten. Heb je trouwens bij de swatchfoto’s met CK niet links en rechts omgedraaid?

  • Macblogster says

   Hoi Akosua, dank je! Het blijft inderdaad wel even zitten, maar dit vind ik van alle matte lipsticks van MAC. Ik heb idd een mix up gedaan zie ik. Ik zal het even aanpassen! Thanx for pointing it out 😉

 3. Ansuya Lalay says

  wheeeee de eerste lippenstift waar ik echt verslaafd aan geraakt ben. De Hema heeft ook deze kleur, stom genoeg kleur staat net zo mooi, alleen de MAC is prettiger

  • Macblogster says

   Ik heb beide kleuren, die van de Hema en de MAC variant. Die van Hema komt toch niet in de buurt. Ruby Woo blijft langer zitten en vind ik qua matheid mooier. Die van de Hema heb ik volgens mij weggegeven of ligt onaangeraakt in een toilettasje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.