Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Deelnemers 30 Dagen lipstick challenge

Inmiddels is het alweer een week geleden dat ik met de 30 dagen lipstick challenge begon. De volgende beautiful ladies besloten mee te doen via Instagram en hebben één of meerdere foto’s geplaatst met lipstick op. Super!


Foto ©Mode Plus

Voordeel lipstick challenge

Het fijne aan deze 30 dagen lipstick challenge is dat ik nu daadwerkelijk alle lipsticks draag en mijn lipstick collectie opruim. Sommige kleuren vind ik nog steeds geweldig en van sommige lipstick kleuren vraag ik mij af hoe ze überhapt in mijn collectie terecht konden komen. De kleur die ik bijvoorbeeld in het onderstaande Instagram filmpje opdoe, gaat bijvoorbeeld het ‘dump bakje’ in:

#30dagenlipstick beauties

Genoeg gepraat. Zie hier de beautiful ladies die meedoen met #30dagenlipstick (p.s. je kunt nog steeds meedoen, de challenge loopt t/m 4 juli 2014):

Kimberly Willems from Runway strutt

Fashion stylist & blogger: Edith Dohmen

Fashion designer: Nomi by Naomi

Plus size blogger: Mode Plus

Miss Plus size fashion 2010 & Make-up & Hair artist: Jagaira

Mrs Renfurm

Plus size blogger: Els Sprenkeling

Nancy Wongsotaroeno

Megissa van My Black Hair

Q | Doe je ook mee met de lipstick challenge? 

Anderen lazen ook
Dupe Alert: MAC Candy Yum Yum

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.