Skip to Content

Deelnemers 30 Dagen lipstick challenge

Inmiddels is het alweer een week geleden dat ik met de 30 dagen lipstick challenge begon. De volgende beautiful ladies besloten mee te doen via Instagram en hebben één of meerdere foto’s geplaatst met lipstick op. Super!


Foto ©Mode Plus

Voordeel lipstick challenge

Het fijne aan deze 30 dagen lipstick challenge is dat ik nu daadwerkelijk alle lipsticks draag en mijn lipstick collectie opruim. Sommige kleuren vind ik nog steeds geweldig en van sommige lipstick kleuren vraag ik mij af hoe ze überhapt in mijn collectie terecht konden komen. De kleur die ik bijvoorbeeld in het onderstaande Instagram filmpje opdoe, gaat bijvoorbeeld het ‘dump bakje’ in:

#30dagenlipstick beauties

Genoeg gepraat. Zie hier de beautiful ladies die meedoen met #30dagenlipstick (p.s. je kunt nog steeds meedoen, de challenge loopt t/m 4 juli 2014):

Q | Doe je ook mee met de lipstick challenge? 

Kimberly Willems from Runway strutt

Fashion stylist & blogger: Edith Dohmen

Fashion designer: Nomi by Naomi

Plus size blogger: Mode Plus

Miss Plus size fashion 2010 & Make-up & Hair artist: Jagaira

Mrs Renfurm

Plus size blogger: Els Sprenkeling

Nancy Wongsotaroeno

Megissa van My Black Hair

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

F4ZU

Monday 16th of June 2014

@MacBlogster ik heb het vast gemist. Had ik het eerder geweten, dan had ik ook meegedaan. :-) #LipstickLover

Macblogster (@MacBlogster)

Monday 16th of June 2014

Heb je deze mooie dames gezien? http://t.co/lLKYAtgpjk #30dagenlipstick

Lisa A

Friday 13th of June 2014

Wat leuk! Ik ga zeker mee doen x

Ansuya Lalay

Friday 13th of June 2014

Ansuya Lalay liked this on Facebook.

chucky1012

Thursday 12th of June 2014

Leuk dat er zoveel pers. meedoen ;-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.