Top

Mijn 30 day lipstick challenge

Koop jij regelmatig lipstick terwijl je een grote lipstick collectie in huis hebt? Of heb je veel lipstick, maar gebruik je enkel een paar? Als je 1 van deze 2 vragen bevestigend kan beantwoorden, is het tijd voor een 30 day lipstick challenge. Ik start hier morgen mee op Instagram en vind het super als je meedoet!
30 days lipstick challenge photo 30dayslipstickchallenge_zpsab637e1a.jpg

30 day lipstick challenge

Toen ik in New York was heb ik 2 MAC lipsticks gekocht. Een maand of 2 eerder heb ik een Black Up lipstick palette gekocht die tot op heden nog niet heb gebruikt. Alsof mijn geld aan een boom groeit, had ik tevens het plan opgevat om de populaire kleur Ruby Woo van MAC aan te schaffen. Toen bedacht ik me plotseling “Angela, ben je gek ofzo?! Je hebt al zoveel lipsticks, doe eens even normaal!” Vervolgens belandde ik straight from lipstick heaven into the real world. Waarom nieuwe lipstick kopen als ik mijn lipstick collectie kan herontdekken?
30 days lipstick challenge photo MACHeroin30dayslipstickchallenge_zps7d0bf056.jpg

Waarom?

Als ik mijn huidige lipstick gebruik analyseer, kom ik al gauw tot de conclusie dat ik enkel 3 lipsticks intensief gebruik. En dat terwijl ik zeker 30 lipsticks in mijn make-up lade heb liggen. Dit kan natuurlijk niet. Vandaar een 30 day lipstick challenge.
 photo 30DAYLIPSTICKCHALLENGE_zpsf33cabba.jpg

Wanneer?

Mijn 30 day lipstick challenge houdt in dat ik vanaf donderdag 5 juni t/m vrijdag 4 juli 2014 dagelijks een andere lipstick zal dragen, 30 dagen lang. De lipsticks selecteer ik door willekeurig een lipstick uit mijn lade te pakken. Elke dag zal ik een foto van de lipstick en/of mijn gezicht, op Instagram plaatsen. In de tussentijd koop ik geen lipsticks totdat de challenge over is.
30 days lipstick challenge photo MACImpassioned30dayslipstickchallenge_zps2fcf15df.jpg

Anderen lazen ook
Houdbaarheid make-up & make-up kwasten reinigen

Hashtag lipstick challenge

Ik zou het leuk vinden als je met mij meedoet. Mocht je ook lipstick foto’s willen plaatsen op Social Media, gebruik dan de volgende hashtag #30dagenlipstick zodat ik jullie terug kan vinden en een comment kan achterlaten. Ik zal deze hashtag ook gebruiken.

Q | Doe jij mee met mijn 30 day lipstick challenge?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Suzanna says

  Leuke challenge! Ik doe niet mee want ik heb maar 1 of 2 lipsticks en ik draag bijna nooit lipstick xD Maar ik wens je heel veel succes!

 2. Deborah says

  Ik doe mee! Ik heb ook echt teveel lipsticks en dit is dus een goede mogelijkheid om eens te kijken naar de lipsticks die ik heb, in plaats van meteen nieuwe te gaan kopen als ik een leuke nieuwe kleur spot!

  • MacBlogster says

   Super! Het zal je trouwens ook verrassen hoeveel nieuwe kleuren je kunt creëren door lipstick kleuren te mengen.

 3. Audrey says

  Ohhhhh ik heb (wil nog niet) geen instagram en kan dus niet poggen. Maar ik had deze challenge zo van iedereen gewonnen hahahahuhum.
  Succes met je gave challenge. Als je ook een lipstick tik hebt dan zullen de 30 dagen zo voorbij zijn. 🙂

 4. Fleur says

  Ik doe half mee. Heb niet enorm veel lipsticks die ik draag. Maar heb er wel heel veel in mijn stash. Bijna een Beautybox gevuld. Zal dus mee doen maar elke dag zal ik niet redden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar