Skip to Content

WINNEN: Black Up All in One palette Limted edition

Ken je het make-up merk Black Up? Per toeval kreeg ik dit All in One palette in handen van Black Up. Het betreft een limited edition en is nauwelijks verkrijgbaar in Nederland. Het leuke is dat één van jullie er één kan winnen. Gewoon zomaar, voor de leukigheid.
Black Up All in One palette photo BlakUpAllinOnePalettevoorkant_zps3d7be892.jpg

13 Jaar geleden

Ik kan mij het moment nog herinneren dat Black Up voor het eerst werd verkocht in Nederland bij parfumerie Douglas. Volgens mij is dit inmiddels ongeveer 13 jaar geleden. Een Nederlandse black hair kapper verkocht het in zijn kapperszaak en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het in Douglas wordt verkocht.

Goede of slechte aankoop?

Vanaf het moment van de lancering tot voor kort, heb ik enkel 3 producten gekocht. Als ik make-up van Black Up koop, is het eingelijk nooit lipstick of oogschaduw, maar eerder blush, foundation of een poedertje. Dit, omdat ik weet dat ik er altijd wel terecht kan voor zo’n product gericht op mijn huidskleur. Onlangs kocht ik voor de verandering dit All in One palette, omdat ik het mooi vond en zeer nieuwsgierig was naar de kwaliteit.
Black Up All in One palette photo BlackUpAllinOnePalette_zps82eddc37.jpg

Inhoud All in One Palette

Positief vind ik dat dit palette handig is om mee te nemen op reis; je kunt er namelijk twee looks mee creëren: een nude look, maar ook een uitgesproken glamourous look voor een feestje. Daarnaast is het palette tevens multifunctioneel (oh, how I love this word 🙂 ).

Het Black Up All in One palette bevat:

  • 2 creamy blush/highlighters: donkere blush om eventueel mee te sculpten en een lichtere blush om eventueel te highlighten. Beiden kunnen tevens gebruikt worden als oogschaduw.
  • 2 oogschaduws in de kleuren aubergine en roze-beige. Met aubegine kleur kun je smokey eyes creëren en de lichtere kleur kun je eventueel als highlighter gebruiken in je binnenste ooghoeken.
  • 2 creamy lip gloss: roze beige voor een nude look en donker paars. Beiden zijn eventueel te combineren.

Look Black Up All in One palette photo BlackUpAllinonepalettelook_zpsfd035e6e.jpg

Mijn oordeel

Om eerlijk te zijn verwachte ik niet veel van het palette, vanwege de creamy textuur dacht ik dat de kleuren vrij licht zouden uitpakken, maar dit bleek niet het geval te zijn. Behalve de roze beige lip gloss, die was niet echt zichtbaar, waren alle kleuren goed te zien. Ik ben dus aangenaam verrast en vind dit palette echt een aanwinst. In vergelijking met mijn INGLOT palette, is het een groot pluspunt dat het All in One palette wel blush bevat en je er zowel een nude als opvallende look mee kunt creëren.
Black Up All in One palette ingredi photo BlackUpAllinOnePaletteingredienten_zps77358dd4.jpg

WINNEN: Black Up All in one palette 

Jij kunt nu dit palette winnen t.w.v. $47.00. Wat moet je hiervoor doen:
  • Je kunt meedoen tot en met 19 maart 2014.
  • Laat een comment achter waarin je laat weten dat je meedoet (gebruik een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen).
  • Deel dit bericht op Facebook, Google+ of Twitter (als je gebruik maakt van Facebook of Google: tag Macblogster).
  • Als je gebruik maakt van Twitter, gebruik dan de volgende zin: “ik doe mee met de winactie van @Macblogster waarbij ik een All in One palette kan winnen van Black Up: https://wp.me/p2uBlL-5td”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Saiveka

Thursday 20th of March 2014

Ik zou graag wille winnen.. Leuke wijnachtige!

Saiveka

Thursday 20th of March 2014

Haha win actie (verzonden vanaf mijn IPad)

Kirsty

Wednesday 19th of March 2014

Wat een supergaaf palette zeg! Ik sla hem even over, omdat ik het iemand anders meer gun, maar ik wens iedereen nog heel veel succes! :)

zoe

Tuesday 18th of March 2014

ik doe mee! via twitter gedeeld; zowiezo_

zowiezo_

Tuesday 18th of March 2014

ik doe mee met de winactie van @Macblogster waarbij ik een All in One palette kan winnen van Black Up: http://t.co/slkPPTRwqn

Lindsey

Tuesday 18th of March 2014

Nice upcoming lente kleuren :D....helemaal zin in!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.