Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

Eindelijk ga ik naar New York! Ik wilde dit al jaren. Op een gegeven moment besloot ik gewoon een goedkoop vliegticket te regelen, plus een hip en betaalbaar appartement voor 10 dagenin het upcoming Williamsburg. Aangezien ik er best wat vragen over kreeg, deel ik graag hoe ik dit heb geregeld. Lees New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

Aan het einde van deze maand is het zover, ik ga dan eindelijk naar New York. Al jaren liep ik met deze wens rond, maar tot op heden heb ik nooit de moeite genomen om iets met deze wens te doen. Echter aan het begin van 2014 dacht ik: “genoeg met deze nonsens [tjoerie], ik boek een ticket naar New York!” En zo geschiedde….

New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

New York Tips: goedkope tickets

Ik kocht een goedkoop vliegticket naar New York voor minder dan €400 (via ) en via Airbnb regelde ik mijn verblijf. Ik heb €361 betaald voor 10 dagen in het appartement waarvan je de foto’s hieronder ziet. Een nog goedkoper verblijf regelen is zeer zeker mogelijk, maar de locatie van dit appartement en het uiterlijk spraken mij zeer aan. Overigens, een soortgelijke website waar je tevens overal ter wereld een betaalbaar verblijf kunt regelen is wimdu.nl.

New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

Mijn verblijf in New York (Bron foto’s: AirBnB)

New York Tips: verblijf regelen

In New York verblijf ik 10 dagen in de upcoming wijk Williamsburg, alle trends worden geboren. Het is de wijk waarvan men beweert dat het een eet-, drink- en muziekparadijs is. Dankzij de ontvangen reisgids 100% New York, vele tips van bekenden, websites als JSNY en Your Little Black Book, komt het wel goed met mijn voorbereiding en het ontdekken van de overige wijken. Op JSNY kun je trouwens veel New York tips vinden voor gratis activiteiten in New York.

New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

Bron foto’s: AirBnB

Een Tag voor een Tip

Ik ben erg benieuwd naar wat ik kan verwachten. Kan New York leuker zijn dan Londen? Volgens velen wel, ik wacht het nog even af. Mijn doel is in elk geval om nieuwe ervaringen op te doen, mensen te ontmoeten, mooie foto’s te maken, fantastische cocktails te drinken en heerlijk te eten.  Heb je een leuke adres of tips over waar ik zeker naar toe moet voordat ik New York verlaat? Laat een comment achter met daarin je Instagram naam. Wie weet zie je eind april op Instagram een foto van mij voorbij komen op de hotspot die jij hebt geadviseerd, met daarin je naam getagd 🙂

Reisgids Tip: 100% New York (Time to Momo)New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

Lees ook

Anderen lazen ook
Hotspot tips voor een weekendje Parijs

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wauw, waanzinnig leuk! Mooie ingerichtte kamers!
  Het is inderdaad erg goedkoop wat je hebt geboekt.
  Ik denk nu meteen aan red velvet cake 😉
  Shoppen en een bootreis van een aantal uren rond de Empire State Building, Ik hoop dat de temperatuur nu heerlijk is.
  Ik was er heel lang geleden geweest en wil er ooit nog een keer naar toe gaan.

  Have fun en shop veel moois daar…..

  Xoxo

 2. Joyce says

  Hoi Angela,
  Dankjewel voor het noemen van mijn blog! Leuk!
  Super goede deals qua vliegticket en verblijf heb je geregeld 🙂 Stuur me gerust een bericht als je nog vragen hebt of tips wilt.
  Veel groeten!
  Joyce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.