Skip to Content

Budget Blush: I love H&M blushers

Er zijn twee make-up producten die ik altijd gebruik en waarmee ze me mogen begraven: blush en mascara. Dit is het enige dat ik nodig heb of het nu winter of zomer is. A girl can’t have enough blush, is mijn nederige mening. Vanwege mijn voorliefde voor blush ontdekte ik een paar jaar geleden H&M blushers die ik graag gebruik. Let me introduce you to my cheap and lovely friends. 
H&M Blushers photo HampMblushers_zps0a3da57e.jpg Voorheen zwoor ik bij MAC blushers, maar sinds ik H&M blushers heb ontdekt, gebruik ik deze vrijwel dagelijks. Ik vind ze prettig in gebruik en de blushers blijven nagenoeg de hele dag zichtbaar.

H&M Blusher Sugar Coral photo SugarCoralHampMblushers_zpsb3a7179a.jpg

Swatches H&M Blushers

De pigmentatie is redelijk goed. In de winter gebruik ik graag de kleuren Bronze (15) en Sweet Rose (18) zodat ik er minder bleek uitzie. In de zomer is mijn huid mooi gebruind en gebruik ik de kleuren Sugar Coral (19) en Tawny Rose (17).
H&M blushers photo HampMblushers_zps6552dd57.jpg

Blusher assortiment

Omdat de H&M blushers zeer betaalbaar zijn (€3,95 per stuk), hoef je niet de hele maand op water en brood te leven als je meerdere kleuren meeneemt. Het beperkte kleurassortiment bestaat enkel uit basiskleuren. Volgens mij zijn er vijf of zes kleuren beschikbaar in de winkel, waarvan ik er 4 bezit. In de H&M webshop zijn deze blushers niet te koop, behalve de kleur Sweet Rose. De verpakking is echter anders.

 photo BronzeHampMBlusher_zpsa7aac468.jpg

Ik gebruik de H&M blushers nu al een aantal maanden en heb tot op heden nooit last gehad van acné. Ik heb dan ook geen huid die gevoelig reageert op make-up.
Ingredienten H&M Blushers photo IngredientenHampMblushers_zpsffdcedef.jpg

 Q | Koop jij wel eens make-up bij H&M? Welk make-up koop je er graag?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Danitia Calor

Sunday 20th of December 2015

Danitia Calor liked this on Facebook.

Natasja Emmen

Sunday 20th of December 2015

Natasja Emmen liked this on Facebook.

Raquel Hodge

Friday 12th of June 2015

Ook donker?! Ik ben benieuwd

MacBlogster

Saturday 13th of June 2015

Als je naar het donkere model kijkt, zou je denken van wel.

MacBlogster

Saturday 13th of June 2015

Geen idee. Afwachten.

chucky1012

Friday 17th of October 2014

Heel mooi! Super grote h&m en zoveel mooie make-up ;-) Wat een geweldig dat deze city nu zoveel toeristen trekt. De blush past zo mooi bij je. Ik ben nog lang niet uitgekeken........

MacBlogster

Saturday 18th of October 2014

Dank je ;) Lekker groot hè. Ben je ook bij Monki en Weekday geweest?

Macblogster (@MacBlogster)

Thursday 15th of May 2014

Budget Blush: I love H&M blushers: http://t.co/61cp832GjO

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.