Top

Budget Blush: I love H&M blushers

Er zijn twee make-up producten die ik altijd gebruik en waarmee ze me mogen begraven: blush en mascara. Dit is het enige dat ik nodig heb of het nu winter of zomer is. A girl can’t have enough blush, is mijn nederige mening. Vanwege mijn voorliefde voor blush ontdekte ik een paar jaar geleden H&M blushers die ik graag gebruik. Let me introduce you to my cheap and lovely friends. 
H&M Blushers photo HampMblushers_zps0a3da57e.jpg Voorheen zwoor ik bij MAC blushers, maar sinds ik H&M blushers heb ontdekt, gebruik ik deze vrijwel dagelijks. Ik vind ze prettig in gebruik en de blushers blijven nagenoeg de hele dag zichtbaar.

H&M Blusher Sugar Coral photo SugarCoralHampMblushers_zpsb3a7179a.jpg

Swatches H&M Blushers

De pigmentatie is redelijk goed. In de winter gebruik ik graag de kleuren Bronze (15) en Sweet Rose (18) zodat ik er minder bleek uitzie. In de zomer is mijn huid mooi gebruind en gebruik ik de kleuren Sugar Coral (19) en Tawny Rose (17).
H&M blushers photo HampMblushers_zps6552dd57.jpg

Blusher assortiment

Omdat de H&M blushers zeer betaalbaar zijn (€3,95 per stuk), hoef je niet de hele maand op water en brood te leven als je meerdere kleuren meeneemt. Het beperkte kleurassortiment bestaat enkel uit basiskleuren. Volgens mij zijn er vijf of zes kleuren beschikbaar in de winkel, waarvan ik er 4 bezit. In de H&M webshop zijn deze blushers niet te koop, behalve de kleur Sweet Rose. De verpakking is echter anders.

 photo BronzeHampMBlusher_zpsa7aac468.jpg

Ik gebruik de H&M blushers nu al een aantal maanden en heb tot op heden nooit last gehad van acné. Ik heb dan ook geen huid die gevoelig reageert op make-up.
Ingredienten H&M Blushers photo IngredientenHampMblushers_zpsffdcedef.jpg

Anderen lazen ook
Hoe kan dit! Deze ELF Baked Highlighters zijn net zo goed als .....

 Q | Koop jij wel eens make-up bij H&M? Welk make-up koop je er graag?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Ik zou echt even een kijkje nemen als ik jou was. Ik ben benieuwd hoe ze op jouw huidskleur eruit zien. Volgens mij is de pigmentatie dan ook gewoon nog goed zichtbaar.

 1. chucky1012 says

  Heel mooi!
  Super grote h&m en zoveel mooie make-up 😉
  Wat een geweldig dat deze city nu zoveel toeristen trekt.
  De blush past zo mooi bij je.
  Ik ben nog lang niet uitgekeken……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar