Skip to Content

A girl can’t have enough red lipstick

Heb ik al eerder verteld dat ik best wel wat lipstick in huis heb? Vast en zeker niet. Behalve een liefde voor blushers, heb ik tevens een liefde voor lipsticks. Al moet ik zeggen dat mijn liefde voor lipsticks minder diep gaat. Althans, dit denk ik graag. De realiteit gebiedt mij te zeggen dat ik toch echt meer lipsticks in huis heb dan blush. “Ja, maar dat is natuurlijk niet zo moeilijk”, hoor ik je denken (lees: hoor ik mijzelf denken)… Nee, dit is ook niet zo moeilijk; daarom heb ik meerdere rode lipsticks die toch echt bijna op elkaar lijken. Maar, geloof me, er zit echt een verschil in, echt….! Can you spot the difference?

Simple red photo Rodelipsticksbudget_zpscabd9ec5.jpg V.l.n.r.: Artistry Signature lipstick: Daring red (6) | Catrice Ultimate Color: My Red Card (080) | MAX: Dazzling red (010)| Hema Moisturizing lipstick (25) | BE Creative: Flame (015) | CK One Color: Bite me (610)

Simply reds photo Rodelipsticks_zpsebb95866.jpg

Simply red lipstick

A girl can't have enough red lipstick photo Swatchesredlipstick_zps86df9ed4.jpgV.l.n.r.: Artistry Signature lipstick: Daring red (6) | Catrice Ultimate Color: My Red Card (080) | MAX: Dazzling red (010)| Hema Moisturizing lipstick (25) | BE Creative: Flame (015) | CK One Color: Bite me (610)

Mijn favoriete rode lipstick

Meest favoriet op dit moment zijn de rode lipsticks van BE Creative, CK One Color en MAX omdat ze het langst blijven zitten.

Meest budget vriendelijke lipstick

De meest budget vriendelijke rode lipstick is MAX Dazling red (010). Deze lipstick kost namelijk ongeveer €0,45 cent. Yup, dit heb je goed gelezen…. In dit blog artikel kun je meerdere MAX lipsticks zien en kun je lezen waar je ze koopt.

Rode lippenstift photo RodeLippenstift_zpseff0840f.jpg

Meest luxe lipstick

Zoals je waarschijnlijk al hebt gespot op de foto’s, is de gouden huls van Artistry toch wel het mooist en oogt het tevens het meest luxe. Ook de wijze waarop je de lipstick uit de huls haalt, is anders dan bij de overige lipsticks. Je moet de huls namelijk eerst een slag draaien. Zeer handig, omdat op deze manier de inhoud van je tas niet besmeurt raakt met rode lipstick. Je zal maar een rood besmeurde tampon uit je tas vissen…..

Q | Anyway, zie jij het verschil tussen de verschillende red lipsticks?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Thursday 20th of November 2014

Heb ik al eens verteld dat ik veel lipstick heb....? Dit een klein deel van mijn collectie: http://t.co/lemoZrX4gt

Elsbet | La Vie Pure

Monday 21st of April 2014

Ik voel ontzettend veel liefde voor rode lipstick!!

Bouchra

Tuesday 15th of April 2014

Ze staan je echt heel goed!

MacBlogster

Wednesday 16th of April 2014

Thanx a lot Bouchra!

Natasja Kroneman

Tuesday 15th of April 2014

Natasja Kroneman liked this on Facebook.

Natasja Kroneman

Sunday 13th of April 2014

love it

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.