Top

Travel: NYC Restaurant week 2016 zomer editie

New York City heeft zich inmiddels opgemaakt voor NYC restaurant week 2016 met bijna 400 deelnemende restaurants in meer dan 40 verschillende buurten en keuze uit meer dan 30 verschillende keukens, zijn er tal van opties om heerlijk te dineren van 15 juli t/m 19 augustus. 

NYC Restaurant week 2016 zomer editie

NYC Restaurant week 2016 zomer editie

NYC & Company, New York City’s officiële marketing en toerismebureau, maakt zich op voor de populaire zomereditie van de NYC Restaurant Week. New Yorkers en bezoekers kunnen van 15 juli tot 19 augustus 2016 voor een klein prijsje genieten van de beste driegangenmenu’s. Er is dit jaar de keuze uit een recordaantal van 387 deelnemende restaurants, waaronder 49 nieuwe restaurants.
Tijdens de NYC Restaurant Week kost een driegangenlunch $29,- en een driegangendiner $42,- exclusief drankjes, belastingen en fooi. Reserveren is mogelijk via nycgo.com/restaurantweek, op deze site staat ook de volledige deelnemerslijst en zijn voorbeeldmenu’s te vinden.

 

Anderen lazen ook
New York Tips: goedkope tickets & verblijf regelen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar