Top

Hotspot tip: Arnhemse Stockdagen 2014

Van 3 t/m 6 juli 2014 vindt dit jaar opnieuw de Arnhemse Stockdagen plaats. Na twee succesvolle edities staat Arnhem opnieuw 4 dagen in het teken van designer items van gerenommeerde en jonge Nederlandse designers en high-end Arnhemse winkeliers.
 photo ArnhemseStockdagen_zpsfe420c18.jpg De Arnhemse Stockdagen wordt dit jaar groter aangepakt dan de voorgaande edities. Nieuw dit jaar is de horecaroute waarbij 12 designers gekoppeld worden aan 12 horecagelegenheden, en zijn er meer dan circa 80 deelnemers.  Zo zijn er in het Modekwartier gevestigde ontwerpers die hun voorraadkasten openen en alles wat in het ateliers ligt opgeslagen verkopen. Arnhemse winkeliers verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties. Denk aan Humanoid, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes, Spijkers & Spijkers en Ineke Hans.
 photo levin_boer_fotograaf_jones_arnhem_winkel_interieur_fotografie_03_m_zpsa6005de9.jpg De vorige jaar geopende Stadhuishal,  is het kloppend hart van de Arnhems Stockdagen. Hier verkopen met name ontwerpers van buiten Arnhem en net afgestudeerden hun designs.

Fashion Festival Arnhem

De Arnhemse Stockdagen is de grande finale van het Fashion Festival Arnhem, die dit jaar voor het eerst wordt verwacht. Een bundeling van alle mode en design
evenementen in Arnhem.

Info Arnhemse Stockdagen

Heb je behoefte aan meer informatie en inzicht in het volledige programma van de Arnhemse Stockdagenen? Zie www.arnhemsestockdagen.nl.

Anderen lazen ook
Rotterdam tip: Lalala Human Steps

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar