Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Sacha shoe collab: blogger ontwerpt eigen schoen

Afgelopen vrijdag onthulde schoenenwinkel Sacha haar eerste schoen ontworpen door een blogger. Een Nederlandse blogger welteverstaaan. Macblogster was bij de lancering van de stoere en festival proof cut-out boot ontworpen door blogger Billy Rose. 

Samenwerking Sacha & Billy Rose
Als blogger maak je nog eens iets mee; je wordt uitgenodigd voor verschillende events waaronder Amsterdam Fashion Week en mag regelmatig producten testen. Deze gunstige factoren worden je uiteraard niet zomaar in de schoot geworpen. Ze zijn sterk afhankelijk van het aantal bezoekers die regelmatig langskomen op je blog. Daarnaast spelen je netwerk vaardigheden ook een grote rol.

Sacha & Billy Rose

Mijn dochter & ik bij de lancering

Exclusieve schoen 

Als je geluk hebt, wordt je als blogger uitgenodigd om een kledingcollectie te ontwerpen. Of zelfs een schoenencollectie…. Dit overkwam Rosanna van de personal style blog Billy Rose. Zij werd benaderd door schoenenwinkel Sacha en Fashiolista om een exclusieve schoen te ontwerpen. Lucky bastard!

Samenwerking Sacha & Billy Rose

Blogger Billy Rose

Cut-out boot 

Omdat Billy Rose al regelmatig schoenen van Sacha gebruikte in haar outfit posts, werd zij al op de voet gevolgd door Sacha. Toen vervolgens het plan onstond om samenwerkingen aan te gaan met bloggers, werd zij dan ook geselecteerd door Sacha en Fashiolista om Nederland te verblijden met een nieuw schoenontwerp. Maar waarom een cut-out boot?

Samenwerking Sacha & Billy Rose

De cut-out boot ontworpen door blogger Billy Rose

Samenwerking Sacha & Billy Rose

Haar ontwerp & het resultaat

Favourites 

Toen ik tijdens de lancering vroeg waarom Billy Rose een cut-out boot heeft ontworpen, werd mij verteld dat zij regelmatig op boots rondloopt. Het zijn haar lievelingsschoenen. Omdat boots meestal plat zijn, bedacht zij zich geen seconde en ontwierp een variant met hak en voorzien van een opvallende gesp, die je tevens in de zomer kunt dragen.

Anderen lazen ook
Zooltjes: Lady's Secret tegen blaren & pijnlijke voeten
Samenwerking Sacha & Billy Rose

Outfit 1: met broek

Samenwerking Sacha & Billy Rose

Outfit 2: met jurk

Tijdens de lancering droeg Billy Rose haar cut-out boot onder een jurkje, gecombineerd met een boyfriend style colbert. What do you think? Vind je de samenewerking een succes?

Samenwerking Sacha & Billy Rose

Bron foto: UPR

Samenwerking Sacha & Billy Rose

Alle aanwezigen kregen een Sacha cadeaubon mee!

Schoenen winnen!

DSC01082

Afgezien van het feit dat je de cut-out boot nu kunt kopen bij Sacha voor €99,95, hebben Sacha en Billy Rose een leuke actie bedacht waarbij je cut-out boot kunt winnen:

  • Post een foto of video van een outfit op Instagram waarvan je denkt dat de cut-out boot het beste bij past.
  • Gebruik #BillyRoseSacha als je de foto of video op Instagram post.
  • Om te kunnen winnen dien je BillyRoseBlog en SachaShoes te volgen op Instagram.
  • De actie duurt tot en met 26 juli 2013.

Succes!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.