Skip to Content

UPR Bloggers Event: The Big U

Woensdag 18 september 2013 werd er opnieuw een UPR Bloggers event: the Big U georganiseerd, de 6e editie van het event dat 2 maal per jaar wordt georganiseerd in de showroom van UPR in Amsterdam. Tijdens elke editie van The Big U (ook wel TBU genoemd) worden er verschillende lifestyle, beauty en fashion merken, die UPR vertegenwoordigd, op een interactie manier gepresenteerd aan alle genodigden, waar vaak ook een wedstrijd element is gekoppeld. 

UPR Bloggers event

Tijdens de vorige TBU in maart 2013, mochten alle aanwezige bloggers bijvoorbeeld een G-star schoen beschilderen en met studs bewerken, een styling opdracht uitvoeren, zichzelf laten fotograferen in de LIU JO outfit die Kate Moss droeg. Alle bloggers mochten tevens Sacha schoenen van maximaal €100,- uitzoeken. Zie hier een filmpje van het 1e UPR Bloggers event waarbij ik aanwezig was. Als je goed kijkt, kun je me (voornamelijk mijn haar) 2 keer zien :-).

TBU

Ook dit keer was ik aanwezig op de TBU op 18 september 2013. Het was wederom gezellig! Ook dit keer heb ik nieuwe bloggers leren kennen en meegedaan met een aantal winacties, waaronder de Music Bingo van Sennheiser waarbij je een Momentum on ear koptelefoon kon winnnen. Alle blogger kregen overigens een paar personalised UGG schoenen mee.


Wederom keek ik vol verlangen naar de Calvin Klein watches, waarvan ik mij vorige keer voornam om er één aan te schaffen. Het staat nog steeds op mijn bucket list :-):

MAC nepwimpers

MAC cosmetics was dit keer tevens prominent aanwezig op het UPR Bloggers Event. Vorige keer werden er verschillende demo’s gegeven, ik mocht toen ‘lip model’ zijn. Nu mochten alle aanwezigen aan het MAC ‘wheel of fortune’ draaien waarbij je allerlei prijzen kon winnen, waaronder een make-up workshop t.w.v. €100,-. Ik won kunstwimpers die ter plekke werden aangebracht. Wat vind je van het resultaat?

Deze foto’s zijn gemaakt in een photobooth van Boothnation. Om kans te maken op €150,- shop tegoed, te besteden in de shop van Pepe Jeans, kon elke aanwezige blogger foto’s maken met een item uit de nieuwe herfst/winter collectie van Pepe Jeans. Ik koos deze knalgele sjaal. Geweldig vind ik ‘m. Ik ben benieuwd; hoe origineler de foto’s, des te meer kans je maakt op de prijs.

UPR Bloggers event, TBU6

De blogger met de leukste foto wint 150 euro shopping money te besteden in de Pepe Jeans shop. Of ik win of niet, de gele sjaal vind ik een ‘keeper’!

Ik zie het helemaal voor me, deze Calvin Klein sunglasses met de gele sjaal en mijn rode Sennheiser koptelefoon. Yep, ik ben helemaal klaar voor de winter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eline

Wednesday 25th of September 2013

Heel erg mooi, wat een toffe dingen allemaal!

Rowan

Wednesday 25th of September 2013

Wat een verwennerij, Angela! Leuk, leuk :D

Janet Reiziger

Tuesday 24th of September 2013

Janet Reiziger liked this on Facebook.

Stepheny Fredrik

Tuesday 24th of September 2013

Stepheny Fredrik liked this on Facebook.

BEAUTYFREAKS (@BEAUTYFREAKS_)

Tuesday 24th of September 2013

UPR Bloggers Event: The Big U http://t.co/o92f4oUifA

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.