Top

3 Manieren waarop je kokosolie als haarverzorging kunt gebruiken

Bijna alles wat je in de keuken gebruikt, kun je tevens in de badkamer gebruiken. Zo is kokosolie als haarverzorging te gebruiken en kun je er een hele zachte huid door krijgen. Je kunt er zelfs je tanden mee poetsen!

3 Manieren waarop je kokosolie als haarverzorging kunt gebruiken

Ermee bakken of je haar ontklitten?

Dat kokos goed is voor het lichaam valt inmiddels niet meer te ontkennen. Ondanks dat het door het Voedingscentrum wordt afgeraden, wordt het bakken in pure kokosolie door verschillende health lovers aangeprezen. Sommigen gebruiken kokosolie zelfs dagelijks om hun tanden mee te poetsen. Het zou namelijk gezonde tanden en tandvlees stimuleren, ook gaat het een slechte adem tegen.
Kortom, kokosolie is niet alleen gezond om mee te bakken, maar ook goed voor huid en haar zou je denken. Wist je bijvoorbeeld dat je kokosolie tevens als een detangler kunt gebruiken waarmee je je haar kunt ontklitten?

Kokosolie als haarverzorging

Kokosolie als haarverzorging

3 Manieren waarop je kokosolie als haarverzorging kunt gebruiken

Zie de onderstaande Infographic van NaturallyCurly voor 3 manieren waarop je kokosolie als haarverzorging kunt gebruiken. Klik op de Infographic voor een groter beeld.Anderen lazen ook
Voorkom droog haar: bescherm je haar tegen chloor & zeewater

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Marjan says

    http://www.enditdan.nl/wp/cocosolie-verzadigde-vetten-zijn-gezond kwam ik tegen, het laat met voorbeelden zien dat we eigenlijk heel lang gefopt zijn als het gaat om verzadigde vetten. omdat het laat zien dat dat eigenlijk juist hartstikke gezond is. Nu terugkijkende lijkt het inderdaad wel alsof sinds we massaal zijn overgestapt naar margarines en halvarines dat het toen pas begonnen is dat men massaal hart en vaatziekten begon te krijgen… Worden we wakker?

    • MacBlogster says

      Tja, er valt veel te verdienen in de voedingsmiddelenindustrie. Het is belangrijk dat wij waakzaam blijven en weten wat we eten. Wat ik overigens soms ook best moeilijk vind. In elk geval bedankt voor de link, die ga ik lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar