Top

Deze olie kun je als parfum gebruiken & zorgt voor een mooie glow!

Er is een olie die zo heerlijk ruikt als parfum. Een multifunctionele wonderolie die zorgt voor een mooie glow en tegelijkertijd te gebruiken is als bescherming tegen de zon. I love it, I love it, I love it: pure Monoi Oil. 

Deze olie kun je als parfum gebruiken & zorgt voor een mooie glow: Monoi oil

Deze olie kun je als parfum gebruiken & zorgt voor een mooie glow!

Pure Monoi Oil

Pure Monoi Oil wordt gezien als een zuivere olie die geen parabenen, minerale oliën of petroleum bevat. Net als castor oil draagt het de naam wonderolie en kun je er je lichaam, maar ook je krullen mee hydrateren.

Overheerlijke geur

Deze olie ruikt overheerlijk en is een combinatie van pure kokosolie en de Tiaré bloem afkomstig uit Frans Polynesië. Het is de Tiaré bloem die voor de heerlijke geur zorgt waardoor je deze olie gerust als parfum kunt gebruiken. De eigenschappen zijn:

 • pure kokosolie: herstelt en hydrateert
 • Tiaré bloem: kalmerende en reinigende werking.

Lees ook: Mijn parfum top 5: niet typische geurtjes tegen een slechte nachtrust

Tegen huidirritaties

Vrouwen in Frans Polynesië blijken de olie generaties lang te gebruiken tegen o.a. huidirritaties en eczeem. Ook is het een geliefde olie om te gebruiken voor babymassages. Je kunt het gebruiken als:

 • badolie
 • parfum
 • massageolie
 • tanning product
 • lichaamsolie waarmee je een summer glow creëert.

Men zegt dat het de droge huid goed hydrateert als je het gebruikt als badolie. Dit heb ik zelf niet geprobeerd dus hier heb ik geen ervaring mee. Waar ik wel ervaring mee heb is het gebruik als haarproduct voor mijn krullen. Daarnaast gebruik ik het ook graag als parfum.

Anderen lazen ook
Embryolisse: het geheim van visagisten voor een mooie huid
Monoi Oil wonderolie bestaat uit kokosolie en

Pure Monoi Oil van Double Beauty

Lees ook: Olie soorten waar je haar super blij van wordt

Gebruik als parfum

Zoals je kunt merken vind ik de geur van deze olie heerlijk! Ik gebruik Monoï olie alleen al graag vanwege de geur. Ik vind het zelfs nog lekkerder ruiken dan rozenolie, waar ik ook gek op ben. Om deze olie als parfum te gebruiken is het enige dat je hoeft te doen de olie op je lichaam of in je nek te smeren.

Haarverzorging krullen / kroeshaar

Vanwege de hydraterende eigenschappen, wordt pure Monoi Oil ook regelmatig gebruikt als haarverzorging. Verrassend vind ik echter het gebruik als tanning product. Het blijkt dat als je tijdens het zonnen je huid insmeert met Monoi Oil, je zongebruinde teint geïntensiveerd wordt en langer aanhoudt.

Lees ook: Dit is de treurige reden waarom jouw haar droog wordt van olie

Hoe ik het gebruik

Als je wilt lezen op welke manier ik Monoï olie gebruik, bekijk dan het blog artikel: Mooie krullen maken. In het blog artikel 4 manieren waarop je olie kunt gebruiken, kun je zien op welke manieren je Monoï olie nog meer kunt gebruiken. 

Hawaiian_Silky_Shea_Moisture_Monoi_oil

Verkoopinfo Monoi de Tahiti Oil

Pure Monoi Oil uit Tahiti bevat geen parabenen, minerale oliën of petroleum. Het assortiment bestaat uit:

Q | Ben jij bekend met Monoi oil? 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Fijn dat je er weer bent en hoop dat je goed gesetteld bent.
  Dat klinkt zo goed.
  Ik ben zo benieuwd hoe het bevalt als je dit gebruikt hebt.

  Xoxo

  • MacBlogster says

   Ik gebruikte een olie van Yves Rocher waarin ook Monoi oil zou zitten. Het was niet puur,maar wel heel erg lekker om op mijn huid te smeren. Het rook inderdaad lekker.

 2. Engelina Graepler says

  Heerlijk monoi olie, Yves Rocher heeft er een hele lijn van en ja , het werkt echt om je mooie kleurtje te behouden, ook heb ik het gevoel dat ik er minder snel door verbrandt, haast alsof het de zon weer ”afkaatst”

 3. MacBlogster says

  Ik heb hier een aantal excursies geboekt, dus weet niet of ik Pai dit keer ga doen. Ik ga nog door richting Koh Samui en wil daar ook nog wat dingen doen voordat het geld op is 😉

 4. Surinam*Rose says

  Vraag 1: Kan je de Monoi de Tahiti oil ook als etherische olie gebruiken voor de diy: hair and body butter? (de geur is heerlijk)
  Vraag 2: Op weke plek moet ik zijn voor de cacao boter variant die jij hebt aangeschaft? (kon niets anders terugvinden dan Rotterdamse haarwinke in je blogl; dit geld volgens mij niet voor de cacao toch?)
  Vraag 3: Wat is het verschil tussen de Monoi van Yves Rocher en Double Beauty? (Ik dacht zelf dat Yves Rocher ook parfum toevoegde). Alvast bedank voor je reactie. Groetjes, Rose

  • Macblogster says

   Hoi Surinam Rose,

   1) Geen idee, je kunt het uitproberen, maar ik zou als ik jou was de amandelolie vervangen door de Monoï oil en geen etherische olie toevoegen.

   2) in 1 van de comments staat het wegadres van de winkel waar ik het heb gekocht, dit is: http://www.drogisterijdelang.nl/productCategory

   3) Het verschil ligt in de ingrediënten. De Monoï oil die ik heb gereviewd is pure olie. Yves Rocher heeft verschillende Monoï producten in het assortiment waar parfum aan toegevoegd is inclusief andere ingrediënten.

   Groet, Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar