Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Monoi Oil Miracle Treatment WINNEN

Na een moisturising leave-in conditioner en Felicia Leatherwood hair brush is het nu tijd voor het weggeven van 10 flessen Monoi Oil Miracle Treatment. Een multifunctionele olie die ook nog eens heerlijk ruikt!

Zoals ik eerder op mijn Facebook Pagina liet weten ben ik vandaag op 20 mei 2017 40 jaar geworden. The Big 4.0! Naar aanleiding van dit heugelijke feit is dit de 3e Birthday Giveaway die ik organiseer. Vandaag geef ik 10 keer een flesje van 100 ml Monoi Oil Miracle Treatment weg in samenwerking met Double Beauty.

Monoi Oil Miracle Treatment WINNEN

V.l.n.r. Monoi Oil Miracle Treatment | Monoi Oil Coco Dream Treatment

Herstellend haarmasker

Deze Monoi Oil is 99% puur en bevat geen parabenen of andere conserveermiddelen. Geen minerale oliën en geen siliconen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om je make-up mee te verwijderen, maar ook als olie voor je lichaam of voor je haar. Het is dus bijvoorbeeld ook te gebruiken als een wekelijks haarmasker voor herstel na een chemische behandeling of hittebeschadiging.

 photo Monoi_oil _Miracle_treatment_gebruiksaanwijzing_zps14eq0fhx.jpg

Gebruiksaanwijzing Monoi Oil Miracle Treatment

Multifunctionele olie

Zoals bijna elke olie is ook Monoi Oil multifunctioneel. Het enige verschil is dat deze olie echt GE-WEL-DIG ruikt. Zoals ik eerder al aangaf, als je Monoi Oil gebruikt hoef je geen parfum meer te gebruiken. Als je op de link klikt kun je tevens lezen wat de positieve eigenschappen van deze heerlijk geurende olie zijn.

Anderen lazen ook
Waarom 't ApHogee Curlific haarmasker een weldaad is voor droog haar

Beschermt tegen hitte & zon

Nu de zomerperiode langzaamaan nadert, is het leuk om een aantal flesjes Monoi Oil Miracle Treatment weg te geven omdat men beweert dat het je haar en je huid beschermt tegen zon- en hittebeschadiging. In hoeverre dit daadwerkelijk het geval is weet ik niet, aangezien ik Monoi Oil nooit voor deze doeleinden heb gebruikt. De manier waarop ik deze Monoi Oil Miracle Treatment bijvoorbeeld gebruikt kun je terug lezen in dit blog artikel, inclusief inclusief before en after foto’s.

 photo Monoi_oil _Miracle_treatment_dichtbij_zpsbdwhy5um.jpg

Monoi Oil Miracle Treatment. Als de olie wordt verwarmd, wordt de textuur vloeibaar.

WINNEN: Monoi Oil Miracle Treatment [Gesloten]

Wil je graag een flesje Monoi Oil winnen, voer de 1 van volgende stappen uit:

 1. Heb je Facebook: like het bericht op mijn Facebook pagina die over deze win actie gaat. Laat er OOK een reactie achter.
 2. Heb je Instagram: laat een reactie achter op mijn Instagram profiel bij de foto die over deze WINactie gaat. Deel de foto via jouw eigen Instagram account. Tag @Macblogster.

Verkoopinfo Monoi Oil

Monoi Oil Miracle Treatment van Double Beauty wordt o.a. verkocht bij Double Beauty. Tegenwoordig zijn er 3 Monoi Oil producten, namelijk:

 • Monoi Oil Miracle Treatment (100 ml): een intensieve treatment voor huid en haar.
 • Monoi Oil Daily Treasure Spray (100 ml): met koolzaadolie en Omega 3
 • Monoi Oil Coco Dream Treatment (100 ml): te gebruiken als after-sun

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Klinkt erg goed!
  Mijn kurkdroge huid en doffe kapsel zijn heel hard toe aan een boost dus ben ik hier zo benieuwd naar….
  Want ik heb graag een huid en een mooie glanzend kapsel.

  Xoxo

 2. Mariska says

  Hoi
  Wat gaaf dit echt winnen….
  Hopelijk gaan mijn krulletjes weer bouncy zitten met dit product
  Groetjes mariska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar