Top

about Macblogster

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Wauw. dat klinkt als een haarborstel die echt wonderen verricht en ik herken de problemen dat iemand zoals ik met een donker kapsel vaak afgebroken haren heeft.
    Het probleem van het schoonmaken van mijn tagle teezer ben ik zat want of ik het nu in een bak met water leg of met de hand schoonmaak zoals ik het had gekocht wordt het nooit meer.
    Dus doe ik heel graag mee aan deze leuke winactie.

    Fb.: Ike Hassankhan

    Xoxo

  2. O wauw ik maak heel graag kans. Ik heb al zo’n futloos bosje haar en tijdens m’n zwangerschap lijkt het nog minder te zijn geworden. Nu ik ben bevallen lijkt het haaruitval iets minder, maar zodra ik m’n haar ga borstelen….. dat moet ik dus niet doen. Ik loop dan liever met een out of bed look hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan

& blijf op de hoogte

Ontvang als 1e info over: Giveaways, Kortingsacties, Inspiratie, Nieuwe tips & tricks.

Privacybeleid Macblogster