Top

Felicia Leatherwood hair brush tegen haarbreuk

Ben je op zoek naar een haarborstel die voorkomt dat je je haar beschadigd? Doe dan mee met deze winactie waarbij je kans maakt op een Felicia Leatherwood hair brush. Dit is een haarborstel waarmee je veel haaruitval voorkomt als je je haar borstelt.

Zoals ik eerder op mijn Facebook Pagina liet weten wordt ik over 3 dagen 40 jaar. The Big 4.0. Naar aanleiding van dit heugelijke feit is dit de 2e Birthday Giveaway die ik organiseer. Vandaag geef ik 5 Felicia Leatherwood brushes weg in samenwerking met I kona Nani. Dit is een vrij nieuwe webshop waar je haarproducten kunt kopen die specifiek gericht zijn op de verzorging van krullen en kroeshaar.

Felicia Leatherwood Hair Brush: winnen

Felicia Leatherwood Hair Brush & CHI Keratin

Celebrity hair stylist & hair whisperer

Mocht je Felicia Leatherwood niet kennen: ze is een celebrity hair stylist en staat bekend als ‘the hair whisperer’. Zo heeft ze onder andere het haar van Jill Scott glamour proof gemaakt. En nu is er dan de Felicia Leatherwood hair brush waarvan ik er 5 mag weggeven.

Minder haarbreuk

Wat is er zo speciaal aan deze Felicia Leatherwood hair brush? Volgens de beschrijving zorgt deze haarborstel ervoor dat je haar minder snel breekt tijdens het borstelen. Ook is het geschikt voor verschillende haartype en ligt de haarborstel stevig in de hand.
 photo Felicia_Leatherwood_hair_brush_zpscm9jskl3.jpg

Felicia Leatherwood Hair Brush & Activilong Curl Control

Minder spanning op je haar

De kunststof haarborstel is flexibel waardoor er minder spanning op je haar komt te staan. Bij elke beweging gaat de borstel als het ware ‘open’. Hierdoor kun je je krullen en kroeshaar voorzichtig borstelen en ontklitten. Kortom, de Felicia Leatherwood brush is zodanig ontworpen dat je er je haar mee kunt borstelen zonder het te beschadigen.Anderen lazen ook
Ik schrok me kapot door deze Curls Blueberry Bliss leave-in conditioner!
Het advies is om de Felicia Leatherwood hair brush te gebruiken op nat haar in combinatie met een (flinke scheut) conditioner. Hierdoor wordt de haarborstel snel vies. Het voordeel is echter dat deze brush gemakkelijk schoon te maken is nadat je het hebt gebruikt.  Dit vind ik een groot pluspunt. Ik gebruik graag de Tangle Teezer speciaal voor kroeshaar, maar die vind ik irritant om goed schoon te maken, ondanks dat het ergonomische gezien en fijne haarborstel is.

WINNEN: Felicia Leatherwood hair brush:

Ben je enthousiast geworden en wil je kans maken op een Felicia Leatherwood hair brush. Voer de 1 van volgende stappen uit:

 • Like het bericht op mijn Facebook pagina die over deze win actie gaat. Laat er OOK een reactie achter.
 • Deel het FB bericht via je eigen profiel.

Verkoopinformatie Felicia Leatherwood hair brush

De Felicia Leatherwood haarborstel kost €21,99 en is te koop bij I Kona Nani.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wauw. dat klinkt als een haarborstel die echt wonderen verricht en ik herken de problemen dat iemand zoals ik met een donker kapsel vaak afgebroken haren heeft.
  Het probleem van het schoonmaken van mijn tagle teezer ben ik zat want of ik het nu in een bak met water leg of met de hand schoonmaak zoals ik het had gekocht wordt het nooit meer.
  Dus doe ik heel graag mee aan deze leuke winactie.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Dyahnaisa says

  Ik vind echt echt supper leuk zo een winactie
  Ik zou hem super graag willen winnen ?
  Heb de instructie gevolgd
  ????

 3. Linda Post says

  O wauw ik maak heel graag kans. Ik heb al zo’n futloos bosje haar en tijdens m’n zwangerschap lijkt het nog minder te zijn geworden. Nu ik ben bevallen lijkt het haaruitval iets minder, maar zodra ik m’n haar ga borstelen….. dat moet ik dus niet doen. Ik loop dan liever met een out of bed look hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar