Skip to Content

Felicia Leatherwood detangler brush tegen haarbreuk

Ben je op zoek naar een haarborstel die voorkomt dat je jouw kroeshaar of krullen uit je hoofd trekt? Doe dan mee met deze winactie waarbij je kans maakt op een Felicia Leatherwood detangler brush.

Celebrity hair stylist Felicia Leatherwood

Mocht je Felicia Leatherwood niet kennen: ze is een celebrity hair stylist en staat bekend als ‘the hair whisperer’. Zo heeft ze onder andere het haar van Jill Scott glamour proof gemaakt en is vaste haar stylist van Issa Rae. Omdat zij tijdens opdrachten bemerkte dat ze geen goede haarborstel had, besloot ze er zelf 1 te ontwikkelen.

Felicia Leatherwood detangler brush bijzonder?

Wat maakt de Felicia Leatherwood detangler brush zo bijzonder? Deze haarborstel zorgt ervoor dat jouw kroeshaar of krullen minder snel breken tijdens het borstelen. Dit komt doordat de borstel mee veert.
 photo Felicia_Leatherwood_hair_brush_zpscm9jskl3.jpg
Felicia Leatherwood Hair Brush & Activilong Curl Control

Minder spanning op je haar

De kunststof haarborstel is flexibel waardoor er minder spanning op je haar komt te staan. Bij elke beweging gaat de borstel als het ware ‘open’. Hierdoor kun je je krullen en kroeshaar voorzichtig borstelen en ontklitten. Kortom, de Felicia Leatherwood brush is zodanig ontworpen dat je er je haar mee kunt borstelen zonder het te beschadigen.

Behalve dit, is het ook gemakkelijker schoon te maken dan bijvoorbeeld een Tangle Teezer. Ook ligt de Felicia Leatherwood detangler brush lekker stevig in de hand.

Felicia Leatherwood Hair Brush: winnen
Felicia Leatherwood Hair Brush & CHI Keratin

Het advies is om de Felicia Leatherwood hair brush te gebruiken op nat haar in combinatie met een (flinke scheut) conditioner. Hierdoor wordt de haarborstel snel vies. Het voordeel is echter dat deze brush gemakkelijk schoon te maken is nadat je het hebt gebruikt.  Dit vind ik een groot pluspunt.

Ik gebruik bijvoorbeeld graag de Tangle Teezer speciaal voor kroeshaar, maar dit vind ik irritant om goed schoon te maken. , ondanks dat het ergonomische gezien en fijne haarborstel is.

WINNEN: Felicia Leatherwood hair brush [GESLOTEN]

Ben je enthousiast geworden en wil je kans maken op een Felicia Leatherwood hair brush. Voer de 1 van volgende stappen uit:

  • Like het bericht op mijn Facebook pagina die over deze win actie gaat. Laat er OOK een reactie achter.
  • Deel het FB bericht via je eigen profiel.

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Linda Post

Saturday 20th of May 2017

O wauw ik maak heel graag kans. Ik heb al zo'n futloos bosje haar en tijdens m'n zwangerschap lijkt het nog minder te zijn geworden. Nu ik ben bevallen lijkt het haaruitval iets minder, maar zodra ik m'n haar ga borstelen..... dat moet ik dus niet doen. Ik loop dan liever met een out of bed look hahaha.

Dyahnaisa

Saturday 20th of May 2017

Ik vind echt echt supper leuk zo een winactie Ik zou hem super graag willen winnen ? Heb de instructie gevolgd ????

MacBlogster

Saturday 20th of May 2017

Top! Leuk dat je meedoet ;-)

Rachel

Wednesday 17th of May 2017

Wat een fijne tips zeg klinkt enorm goed!

chucky1012

Wednesday 17th of May 2017

Wauw. dat klinkt als een haarborstel die echt wonderen verricht en ik herken de problemen dat iemand zoals ik met een donker kapsel vaak afgebroken haren heeft. Het probleem van het schoonmaken van mijn tagle teezer ben ik zat want of ik het nu in een bak met water leg of met de hand schoonmaak zoals ik het had gekocht wordt het nooit meer. Dus doe ik heel graag mee aan deze leuke winactie.

Fb.: Ike Hassankhan

Xoxo

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.