Skip to Content

Top producten uit Parijs: Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine

Ik ging naar Parijs en ik nam mee: een doos met Activilong Acticurl haarproducten. Op dit moment een nog redelijk onbekend merk in Nederland, dat gericht is op de verzorging van krullen. Kijk je mee?

Toen ik vorig jaar in Parijs was voor de Natural Hair Academy Paris maakte ik kennis met de haarproducten van Activilong Paris. Tot op dat moment had ik er nog nooit van gehoord. Activilong Paris bestaat desondanks 30 jaar en richt zich op de verzorging van krullen en kroeshaar met behulp van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

 photo Macblogster_in_Parijs_zps8ets7md9.jpg

In Parijs met Tewa van This gir’s Black Book & Dalida van Styled in Black

Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine

In Nederland wordt het niet verkocht in haarwinkels en toko’s. Voor zover ik weet kun je het voornamelijk online kopen. Ik was dan ook benieuwd naar de werking van de producten. Zo kreeg ik in Parijs een doos mee met de volgende producten geschikt voor krullen en wavy hair:

  •  Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Shampoo
  •  Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Spray
  •  Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Gel

Deze lijn is gericht op het creëren van mooie krullen en het hydrateren van je haar.  Activilong Acticurl

Activilong Acticurl Curl Activator Spray

De shampoo spreekt voor zich, dus hier zal ik op dit moment geen aandacht aan besteden. Waar ik nu echter wel aandacht aan zal besteden zijn de Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Spray en Curl Activator Gel die beiden geen parabenen en siliconen bevatten.

Bouncy Curls

Volgens de beschrijving belooft Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Spray je krullen te revitaliseren en voor een goede kruldefinitie te zorgen. De spray heeft een ultra-light texture waardoor het je haar niet verzwaart. Dit betekent bouncy curls die zacht aanvoelen.

Activilong Acticurl Curl Activator Gel

Als ik het woord gel hoor, denk ik aan “plak-plak.” Deze gel is echter niet plakkerig en is gericht op het voorkomen van pluizig haar zonder vlokken achter te laten. Volgens Activilong zorgt de gel textuur voor een perfecte kruldefinitie, zonder frizz. Je gebruikt de Activilong Acticurl Curl Activator Gel na het gebruik van de Curl Activator Spray.

Activilong Review & verkoopinformatie

Inmiddels heb ik de Activilong Acticurl Curl Activator Spray en Gel al wel gebruikt. In dit filmje kun je zien wat het resultaat is van gebruik van de Curl Activator Gel.

De shampoo moet ik nog uitproberen en daarnaast wil ik de producten ook vaker gebruiken om goed te kunnen beoordelen wat het met mijn haar doet.

Q | Ken jij de haarproducten van Activilong Paris?

Lees ook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

charmaineanna

Saturday 18th of March 2017

Ik hou ook niet van het "plak plak" effect en denk daar ook gelijk aan met gel. Is het proberen waard dus. Leuke video trouwens!

MacBlogster

Friday 24th of March 2017

Haha "plak plak"! Ik moet direct aan uierzalf denken #childhoodtrauma. Deze gel is niet plakkerig. Ik houd niet van plakkerig haar, zeker niet als het in mijn gezicht kan komen. Euggh!

Annette Jung-Liu

Friday 28th of October 2016

Ik heb de activilong hibiscus leave in conditioner (rode etiket) gebruikt. Bij haartoko verkrijgbaar. Goede ervaring mee.

Annette Jung-Liu

Friday 28th of October 2016

In Amsterdam bij Dappermarkt. De Javastraat bij haartoko Mi Lobi of zo heet het volgens mij.

MacBlogster

Friday 28th of October 2016

Good to hear. Bij welke toko heb je dit gekocht in welke stad?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.