Top

Top producten uit Parijs: Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine

Ik ging naar Parijs en ik nam mee: een doos met Activilong Acticurl haarproducten. Op dit moment een nog redelijk onbekend merk in Nederland, dat gericht is op de verzorging van krullen. Kijk je mee?

Toen ik vorig jaar in Parijs was voor de Natural Hair Academy Paris maakte ik kennis met de haarproducten van Activilong Paris. Tot op dat moment had ik er nog nooit van gehoord. Activilong Paris bestaat desondanks 30 jaar en richt zich op de verzorging van krullen en kroeshaar met behulp van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

 photo Macblogster_in_Parijs_zps8ets7md9.jpg

In Parijs met Tewa van This gir’s Black Book & Dalida van Styled in Black

Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine

In Nederland wordt het niet verkocht in haarwinkels en toko’s. Voor zover ik weet kun je het voornamelijk online kopen. Ik was dan ook benieuwd naar de werking van de producten. Zo kreeg ik in Parijs een doos mee met de volgende producten geschikt voor krullen en wavy hair:

  •  Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Shampoo
  •  Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Spray
  •  Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Gel

Deze lijn is gericht op het creëren van mooie krullen en het hydrateren van je haar.  Activilong Acticurl

Activilong Acticurl Curl Activator Spray

De shampoo spreekt voor zich, dus hier zal ik op dit moment geen aandacht aan besteden. Waar ik nu echter wel aandacht aan zal besteden zijn de Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Spray en Curl Activator Gel die beiden geen parabenen en siliconen bevatten.

Anderen lazen ook
Monoi Oil Miracle Treatment WINNEN

Bouncy Curls

Volgens de beschrijving belooft Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Curl Activator Spray je krullen te revitaliseren en voor een goede kruldefinitie te zorgen. De spray heeft een ultra-light texture waardoor het je haar niet verzwaart. Dit betekent bouncy curls die zacht aanvoelen.

Activilong Acticurl Curl Activator Gel

Als ik het woord gel hoor, denk ik aan “plak-plak.” Deze gel is echter niet plakkerig en is gericht op het voorkomen van pluizig haar zonder vlokken achter te laten. Volgens Activilong zorgt de gel textuur voor een perfecte kruldefinitie, zonder frizz. Je gebruikt de Activilong Acticurl Curl Activator Gel na het gebruik van de Curl Activator Spray.

Activilong Review & verkoopinformatie

Inmiddels heb ik de Activilong Acticurl Curl Activator Spray en Gel al wel gebruikt. In dit filmje kun je zien wat het resultaat is van gebruik van de Curl Activator Gel.

De shampoo moet ik nog uitproberen en daarnaast wil ik de producten ook vaker gebruiken om goed te kunnen beoordelen wat het met mijn haar doet.

Q | Ken jij de haarproducten van Activilong Paris?

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • MacBlogster says

      Haha “plak plak”! Ik moet direct aan uierzalf denken #childhoodtrauma. Deze gel is niet plakkerig. Ik houd niet van plakkerig haar, zeker niet als het in mijn gezicht kan komen. Euggh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar