Top

INVERSE Conditioning System: dankzij ijs geen pluis

Er is sinds kort een nieuwe methode waarmee je jouw haar in topconditie kan brengen door het gebruik van ijs: INVERSE Conditioning System (nu met korting verkrijgbaar!). Geschikt als je pluizig haar hebt en geen enkel product ervoor zorgt dat de pluizigheid afneemt. Behalve dit is het INVERSE Conditioning System ook geschikt als je door het verven of gebruik van een stijltang/föhn je haar hebt beschadigd.

INVERSE Conditioning System

Bijna elke vrouw bezit een föhn of stijltang en heeft ooit haar haar geblondeerd of in een andere kleur geverfd, om mooier voor de dag te komen. Helaas is dit vaak niet bevorderlijk voor de gezondheid van je haar. Behalve de stoomkap is er nu een tool die de conditie van het haar verbetert: INVERSE Hair Conditioning System. Geen chemicaliën, geen hitte, geen snoer, geen geknoei.

Inverse conditioning system: ijs gebruiken voor je haar

Het INVERSE conditioning system bestaat uit 3 tools

Moisture Boost

INVERSE is het 1e hair care systeem dat gebruik maakt van de kracht van ijs. Het maakt je haar niet stijl, maar verbetert de gezondheid ervan en geeft het een moisture boost. Doordat dit systeem de je haar hydrateert, heb je minder last van pluis en raakt de elasticiteit van je haar verbeterd.

De kracht van ijs

Men zegt dat het goed is om na het wassen van je haar af te sluiten met een plens koud water. Niet erg comfortabel, maar de kou zorgt ervoor dat je haarschubben zich sluiten. Dit zorgt vervolgens voor glanzend en pluisvrij haar. Vanuit dit idee experimenteerde haarstylist David Roe met ijs als verzorging voor het haar.

Anderen lazen ook
Dankzij deze gouden tip kreeg Nomalanga Draws mooiere krullen

Geen pluizig haar

Zo gebruikte hij ijskoud water en ijs om het haar van zijn vrouw te wassen. Al snel bemerkte hij dat het haar van zijn vrouw een mooie glans had, zacht was en meer definitie kreeg. Zie hier de geboorte van het gepatenteerde INVERSE Hair Conditioning System.

Before & After foto's Inverse conditioning system

Before & after het gebruik van het INVERSION conditiong systeem

Werking INVERSE Conditioning System

Het INVERSE Conditioning System kan gebruikt worden op droog, vochtig of nat haar:

  1. Na het wassen op handdoekdroog haar
  2. onder de douche als conditioner
  3. voor het föhnen om het drogen te versnellen
  4. als extra verzorging voor hitte styling
  5. na hitte styling, om ervoor te zorgen dat het haar beter en langer in model blijft
  6. en tussendoor als touch up.

Aangezien ik de tool (nog) niet heb gebruikt, kan ik verder weinig vertellen over de werking. Er wordt echter geclaimd dat zelfs beschadigd en ultra droog haar hiermee weer in topconditie raakt. Hoe vaker je het INVERSE systeem gebruikt, hoe beter de resultaten. Kortom, ik ben benieuwd. Jij ook?

https://youtu.be/wKnBGRvrrC0

https://youtu.be/XovAaKCiHd4

Verkoopinfo INVERSE Conditioning System

Het INVERSE Conditioning System is nu ook in Nederland verkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Oorspronkelijk kost het (schrik niet) €299, maar nu krijg je 67% korting waardoor je gelukkig maar €99 betaalt .

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar