Top

AfroGold Leave-in Conditioner voor krullend haar -review

Kan jouw krullend haar een boost gebruiken omdat het stug en droog is? Doe dan mee met deze winactie waarbij je kans maakt op een pot AfroGold Leave-in Conditioner van 500 ml. Dit is een leave-in conditioner die ervoor zorgt dat je haar minder vatbaar is voor breken.

Leave-in Conditioner

Zoals ik al op mijn Facebook Pagina liet weten wordt ik over een week 40 jaar. The Big 4.0. Naar aanleiding van dit heugelijke feit zullen er de komende dagen interessante giveaways volgen. Vandaag start ik met het weggeven van 2 potten AfroGold Leave-in Conditioner van 500ml per stuk.

AfroGold Leave-in Conditioner voor krullend haar -review
Helaas is mijn pot alweer bijna leeg.

2 Potten AfroGold leave-in conditioner

Deze 2 potten worden beschikbaar gesteld door Hair Coach Farida Eintou, eigenaar van AfroGold. Dit haarproduct is pH-gebalanceerd (het heeft dezelfde pH waarde als ons haar) en is geschikt voor dames met natuurlijk of chemisch behandeld haar. Denk aan krul typen 3 en 4.

Ingrediënten

Het bevat onder andere kokosolie, shea butter en Aloë vera. De gebruiksaanwijzing staat op de pot en maakt onderscheid in de wijze waarop je de AfroGold leave-in conditioner gebruikt als je type 3 of type 4 krullen hebt.

Geen LOC methode meer nodig

Enige tijd geleden benaderde Farida mij met de vraag of ik haar leave-in conditioner vrijblijvend wilde testen. Zoals jullie weten pas ik regelmatig de LOC methode toe, Farida gaf echter aan dat geen andere haarproducten hoefde te gebruiken wanneer ik de AfroGold Leave-in Conditioner zou gebruiken. Omdat ik dit niet geloofde, kreeg ik een pot AfroGold leave-in conditioner toegestuurd.

Anderen lazen ook
Felicia Leatherwood hair brush tegen haarbreuk

Minder snel last van haarbreuken

Volgens Farida heeft haar AfroGold Leave-in Conditioner een positieve werking op de groeicyclus van je haar. Ook zorgt het voor een goede vochtbalans van je haar en herstelt het tijdelijk de interne proteïne verbindingen. Dit komt de elasticiteit van je haar ten goede waardoor je haar minder snel breekt.

AfroGold Leave-in Conditioner voor krullend haar -review
AfroGold Leave-in Conditioner

Aangename verrassing

Toen ik enkel deze leave-in conditioner gebruikte, bemerkte ik dat ik een aantal dagen zacht, gehydrateerd en glanzend haar had, inclusief een goede kruldefinitie. Dit effect hield ongeveer 3 dagen aan.

Ik heb een flinke scheut leave-in conditioner gebruikt. Dit bracht ik aan op nat haar. Vervolgens liet ik het aan de lucht liet opdrogen. Mijn haar voelde niet zwaar of vettig aan, ook duurde het geen eeuwen voordat mijn haar droog werd. Dit vond ik aangename verrassing.

Ook het feit dat ik alleen maar deze leave-in conditioner hoefde te gebruiken en verder niets anders. Ik heb namelijk vrij droog haar en als ik niet LOC, heb ik de volgende dag weer droog haar.

Moisturizing leave-in conditioner

Omdat ik geen foto’s heb gemaakt van het resultaat, krijgen 2 gelukkige dames de kans om zelf te ervaren wat dit product voor hun haar kan betekenen.

AfroGold Leave-in Conditioner (proteïne conditioner)
AfroGold Leave-in Conditioner

WINNEN: AfroGold Leave-in Conditioner [gesloten]

Ben je enthousiast geworden en wil je kans maken op een pot AfroGold Leave-in Conditioner. Voer de 1 van volgende stappen uit:

  • Heb je Instagram: laat een reactie achter op mijn Instagram profiel bij de foto die over deze WINactie gaat. Deel de foto via jouw eigen Instagram account. Tag @Macblogster.
  • Heb je Facebook: laat een reactie achter op mijn Facebook pagina bij de foto die over deze WINactie gaat.
Anderen lazen ook
Sheado Hairbutter & Curls leave-in conditioner review

Verkoopinformatie AfroGold Leave-in Conditioner

De AfroGold Leave-in Conditioner is te koop via de AfroGold webshop en is verkrijgbaar in 5 maten. Ook kun je op de website informatie vinden over waar je de leave-in conditioner in de winkel kunt kopen.

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar