Skip to Content

DIY: haarmaskers waar je haar “yipieyayeeh” van zegt

Een nieuw jaar, betekent ‘nieuw’ haar. Ik heb weinig voornemens, maar één voornemen die maandelijks terugkomt is het beter verzorgen van mijn haar. Herkenbaar? Zie hier een aantal haarmaskers die je kunt maken ter verbetering van de gezondheid van je haar.

Haarverzorging tijdens een verhuizing

De maand december stond voor mij in het teken van een verhuizing en het nemen van afscheid. Hierdoor ben ik niet in staat geweest om achter de computer te kruipen, tevens mede doordat ik geen Internet verbinding had. Behalve bloggen, kwam ik ook niet toe aan het uitermate goed verzorgen van mijn haar.

Haarmaskers waar je vrolijk van wordt

Tijdens het klussen en de verhuizing heb ik weinig aandacht aan mijn haar besteed. Het zag er niet uit. Ondanks dat ik nog niet helemaal klaar ben met klussen, ben ik al wel redelijk gesetteld. Het wordt nu dus tijd om meer aandacht aan mijn haar te besteden. “Want als je haar maar goed zit baby, dan zing je Yipieyayeeh.…”

Yipieyayeeh

Mijn moeder zei altijd dat mijn haar mijn kroon is, en om mijn kroon er nu redelijk dof uitziet, ging ik op Pinterest op zoek naar haarmaskers (Pinterest is immers de nieuwe Google) die je binnen een wip kunt maken. Check it out:

DIY: Haarmaskers maken


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Claudia

Wednesday 10th of May 2017

Ik ben dol op eigengemaakte DIY's! Daar in tegen heb ik het ook nog niet allemaal geprobeerd,, dus heb ik weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

MacBlogster

Saturday 13th of May 2017

Als je er tijd voor vrijmaakt, is het betaalbaar en best fun om te doen.

Kirsti Goossens

Thursday 12th of May 2016

Kirsti Goossens liked this on Facebook.

Helga Werkzam

Thursday 12th of May 2016

Helga Werkzam liked this on Facebook.

Dayna Smith

Thursday 12th of May 2016

Dayna Smith liked this on Facebook.

Norma Verweerd

Thursday 12th of May 2016

Norma Verweerd liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.