Skip to Content

De 5 beauty essentials van Make-up Artist Nausheen

Welke beauty producten zijn echte musthaves en mogen niet in je make-up tas ontbreken? Macblogster laat Make-up Artist Nausheen aan het woord over haar 5 favoriete beauty essentials.

Beauty essentials Make-up Artist

Naam: Nausheen Lachman
Leeftijd: 32 jaar
Wie ben ik: ik werk bij MAC Cosmetics en ben daarnaast Freelance Make up Artist
Woonplaats: Rotterdam. Ik woon samen met mijn man, en zoontje
Ik kan niet zonder mijn: telefoon
Nr 1 Cosmetica: Foundation
Overige interesses: beauty, lezen en dansen

“Mijn beroep als freelance Make-up Artist is erg veelzijdig.  Zo heb ik klanten, die een prive make-up workshop willen. En soms verzorg ik ook make-up parties voor meiden. Dat maakt dit werk ook zo leuk.

Mijn passie voor make-up en beauty begon al als klein meisje. Ik keek altijd vol bewondering naar mijn moeder, als zij zich op maakte.  Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Vandaar dat ik ook extra vroeg mijn bed uit kom om tijd aan mijzelf te besteden.”

Beauty essential 1: MAC Studio Fix fluid foundation

“Als liefhebber van foundation, heb ik al vele foundations gekocht en geprobeerd. Tot nu toe vind de Studio Fix Fluid van MAC, het beste uit de bus komen. Het maakt mijn gezicht egaal en de dekking is goed op te bouwen.

Ik breng het aan met een beauty blender of met een platte foundation kwast. Deze foundation blijft ook goed zitten gedurende de dag. Ik moet mijn gezicht wel af en toe matteren met een poeder, maar dat heb ik bij elke foundation. De foundation droogt niet helemaal mat op, maar geeft een gezonde glans aan mijn  gezicht.”

Beauty essential 2: MAC Pro Longwear Concealer

Beauty essentials Make-up Artist

“De MAC Pro longwear concealer heb ik nog niet gekocht. Maar ik heb een tester uitgeprobeerd van deze concealer. En ik moet zeggen dat het erg goed bevalt.

Het is de perfecte kleur, dekt heel goed en is goed te gebruiken in combinatie met de MAC Fix Fluid Foundation. Het blijft de hele dag goed op zijn plek, dus het maakt zijn naam ook waar. Binnenkort ga ik de concealer permanent aanschaffen.”

Beauty essential 3: Garnier Intensive 7 days herstellende bodymilk Kariteboter

Beauty essentials Make-up Artist

“Het verzorgen van mijn huid vind ik erg belangrijk. Ik heb een zeer droge en gevoelige lichaamshuid. En als ik mij niet insmeer met een lotion, voelt mijn huid erg trekkerig.

Ik gebruik het nu sinds ongeveer 6 maanden, de Garnier Intensive 7 days herstellende bodymilk Kariteboter. Deze lotion voedt mijn huid, maakt het soepel en zacht. Er is geen sprake meer van een trekkerige huid. En niet onbelangrijk; de lotion ruikt heerlijk.”

Beauty essential 4: Catrice defining blush: Love & Peach

Beauty essentials Make-up Artist

“De Catrice blush in de kleur Love & Peach, heb ik al een lange tijd in mijn bezit. Het is een prachtige koraal kleurige blush, die mijn gezicht gelijk een frisse tint geeft.

Ondanks dat ik veel verschillende kleuren blushes heb, is deze mijn favoriet. Het geeft veel pigment af; de blush kan zowel subtiel als wat heftiger aangebracht worden. Dit is toch wel mijn everyday blush geworden. Ik hoop dat Catrice deze nooit uit het assortiment haalt.”

Beauty essential 5: Dior J’adore parfum

Beauty essentials Make-up Artist

“Parfum is een beauty item wat ik altijd moet gebruiken. Ik vind het altijd fijn als mensen er verzorgd uitzien en lekker ruiken, en dat geldt ook voor mijzelf. Mijn all time favorite is dan toch Dior J’adore.

Deze parfum heeft een subtiele geur die elk moment van de dag draagbaar is. Mijzelf lekker optutten en dan afmaken met een lekker geurtje. Heerlijk! Mijn Quote luidt als volgt: Je bent ten alle tijde je eigen visitekaart.”

Nog meer beauty musthaves

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Friday 4th of October 2013

Wat is jouw favoriet? http://t.co/VJ1a8EZyGL

Macblogster (@MacBlogster)

Tuesday 1st of October 2013

Yay or nay? http://t.co/VJ1a8EZyGL

Marlene Amsdorf

Tuesday 1st of October 2013

Marlene Amsdorf liked this on Facebook.

Ruben Kruit

Tuesday 1st of October 2013

Ruben Kruit liked this on Facebook.

Angela Loy

Monday 30th of September 2013

Angela Loy liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.