Top
Producten voor mooie krullen

Arty Farty Nails: Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats

Onlangs was ik bij de Kruidvat en zag deze 1+1 gratis actie op het assortiment van Maybelline. Omdat ik zelf geen ervaring heb met de nagellak van dit merk, besloot ik 2 limited edition Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats mee te nemen: Boom Box Black (01) en White Splatter (02).  

Maybelline Color Show Street Artist Boom Box Black & White Splatter

Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats White Splatter (02) en Boom Box Black (01)

Lees ook: Pink glitter top coats
Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats

Beide Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats kosten €3,99 per stuk. Je brengt ze aan over  je nagellak. Tijdens de Kruidvat actie betaalde ik dus enkel €3,99 voor deze 2 confetti top coats. Reden genoeg om ze uit te proberen.

Maybelline Color Show Street Artist Boom Box Black & White Splatter

Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats

Lees ook: I love: Ciate Locket, diamant zilveren glitter nagellak

Confetti top coat swatches

Beide Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats zijn gemakkelijk aan te brengen. Het koste weinig moeite om de confetti gelijkmatig te verdelen.

Swatch Maybelline Color Show Street Artist Boom Box Black

Maybelline Color Show Street Artist confetti top coat Boom Box Black

Lees ook: Only You review: Banana Split & Wasabi

Swatch Maybelline Color Show Street Artist White Splatter

Maybelline Color Show Street Artist confetti top coat White Splatter

Voordat ik de Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats aanbracht, gebruikte ik deze Essie base coat. Hierover bracht ik Only You Calamity Jane (262) aan. Een mooie diep paarse kleur die mooi combineert met beide confetti top coats.

Lees ook: Essie nagellak: Lovie dovie & Mint candy apple

Ik vind het effect zeer geslaagd. Lekker funky en speels, vooral als ik ze op zwarte nagellak zal gebruiken. Super cool! Ik zal deze Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats zeker vaker gebruiken. Misschien koop ik de overige kleuren ook nog.

Verkoopinfo Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats

Maybelline Color Show Street Artist confetti top coats zijn Formaldehyde, DBP and Toluene vrij en verkrijgbaar in 4 varianten: Boom Box Black (01), White Splatter (02), Urban Vibe (03) en Alley Attitude (04).

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Hoi Melike, bedoel je paarse nagellak die ik als basis heb gebruikt? Dat is Only You nagellak. Als je op de paarse link klikt, kun je zien hoeveel het kost en waar je het kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.