Top

Only You Nagellak review: Banana Split & Wasabi

ICI PARIS XL verkoopt tegenwoordig ook een eigen nagellak collectie genaamd ONLY YOU. Ik ontving onder andere de zomerse trendkleuren: Banana Split en Wasabi. De kleuren die ik review, heb ik toegezonden gekregen en komen uit de summer edition. 
Banana Split & Wasabi op je nagels

Banana Split (113) en Wasabi (383) zijn allebei frisse zomerkleuren. Je kunt ze gerust opvallend noemen. Ondanks dat ik had verwacht dat ik de kleur Banana Split mooier zou vinden, ben ik uiteindelijk erg gecharmeerd geraakt door de kleur Wasabi. De Banana Split deed mij op de 1 of andere manier qua dekking aan Tipp-ex denken. Waarschijnlijk is het een kwestie van smaak, want een vriendin vond Banana Split erg mooi.

Only you nagellak ici paris xl

v.l.n.r. Only You Wasabi, Banana Split & top coat

Snel drogend & dekkend 

Het viel mij op dat de nagellak redelijk snel opdroogt, naar mijn mening sneller dan Catrice en essence, beiden ook behorend tot de categorie budget nagellak. Catrice ligt rond dezelfde prijs als Only You. Essence is goedkoper.

Only You nagellak

Only You Banana Split

Textuur

Helaas wordt deze ICI Paris XL nagellak wel dikker naarmate je het vaker gebruikt. Zou dit mij tegenhouden om nog meer te kopen? Waarschijnlijk niet, omdat het wonderbaarlijk lang genoeg blijft zitten. Langer dan ik had verwacht.

Only You nagellak

Only You Wasabi

Dit is 6 dagen oude nagellak

Op de bovenstaande foto zie je 6 dagen oude nagellak. Can you believe this? Let wel, ik heb eerst de Only you basecoat gebruikt en naderhand 2 lagen aangebracht. Naderhand heb ik tevens een topcoat van Catrice aangebracht. Wat vind je van het resultaat?

Anderen lazen ook
Milani lipstick: vegan lippenstift waar je U tegen zegt!

Verkoopinformatie Only You Nagellak

Only You is verkrijgbaar in 22 vaste kleuren voor een bedrag van €4,95 per stuk. Dit betaal je voor een flesje met 10 ml inhoud. Het assortiment bevat bovendien 3 nail care producten en per seizoen worden er 5 up-to-date trendkleuren uitgebracht. Wasabi en Banasplit behore tot deze trendkleuren.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar