Skip to Content

Shoppen bij Primark op kosten van Hotel Ibis

Onlangs verbleven een aantal bloggers en ik in het pas geopende Ibis Budget Amsterdam Zaandam, op uitnodiging van een PR bureau. Het doel was onder andere het testen van het Sweet Bed, maar ook het verkennen van de omgeving van het hotel (lees shoppen bij Primark Zaandam).  photo BloggersatPrimark_zpsec3cdf7d.jpg

Being a test case

I don’t mind being a test case, en ik vind het al helemaal niet erg om te slapen, vooral niet als dit plaatsvindt in een hotel met een bed ontworpen om je nachtrust te bevorderen.

 photo HotelIbisAmsterdamZaandam_zps39e433de.jpgDe lobby en de ontbijtruimte

Mijn kamer

Ik verbleef in een Triple room, een kamer met een tweepersoons- en stapelbed, een douche, apart toilet en flatscreen-tv. De kamer was simpel, het bed sliep heerlijk en het weekend was top. Ook heb ik goed gebruik kunnen maken van de gratis wifi op mijn kamer.

 photo MacblogsteratIbisBudget_zps5cb54cf8.jpgMijn kamer en mijn minibar, inclusief Primark giftcard. De AA drink kwam goed van pas tijdens het Primark shoppen!

Shoppen bij Primark

Het weekend bestond onder andere uit het shoppen bij Primark  Zaandam (shoplog volgt), een fotoshoot in ons nieuwe outfit en een high tea voordat we tegen 16:30 uur weer vertrokken naar huis.

 photo ShoppenatPrimarkZaandam_zps56b70e08.jpgRara, welke tas is van mij?

 photo ibis14_zpsb89b7831.pngTassen in de elektrische taxi en terug naar het hotel voor een high tea en een fotoshoot [foto: Girly & Geeky]

 photo BloggersHighteaIbisBudget_zps6d48d4e5.jpgVan shoppen krijg je honger. Bij terugkomst in het hotel stonden deze lekkernijen op ons te wachten in de lobby van Ibis Budget Amsterdam Zaandam.

De Bloggers 

De samenstelling van de groep- in totaal 13 bloggers- was precies goed, waardoor het een geslaagd weekend was. De bloggers kwamen uit alle uithoeken van Nederland, waaronder Leeuwarden en Maastricht. Het was erg gezellig! Een aantal foto’s konden jullie al via Facebook en Instagram voorbij zien komen.
De Fotoshoot

Zie hier een aantal foto’s die zijn gemaakt tijdens de fotoshoot. Welke bloggers herken je? Op de onderstaande foto dragen we overigens een outfit die we o.a. hebben gekocht bij Primark Zaandam.

 photo 3f1acb53-6844-409e-a5f2-a709a9527ae3_zpsc4d707b3.jpgWelke bloggers herken je?

 photo b06feb3d-79be-4766-bd20-f05d7402f913_zps6c6c2981.jpg

Grappig

Overigens grappig om te vertellen is dat ik Tineke van My Super Sweet Life groette met de tekst:”hey, hoe gaat het??” Dit in de veronderstelling haar al vaker te hebben gezien. Niet dus. Ik heb haar blog een aantal keren bekeken, maar had haar tot dan nog nooit ontmoet. Grappig om te bemerken dat je het gevoel hebt iemand te kennen door het lezen van haar/zijn blog, terwijl je de persoon nog nooit hebt gezien.

P.s. wat is er anders? Zie jij het verschil met de vorige foto’s?

Macblogster Ibis Budget photo 9c370e5c-2a83-40bd-a3f4-bf1c06c20a1f_zpsc4c6ef16.jpg

Wat is er te doen in de buurt van Ibis Budget Amsterdam Zaandam

Het hotel is voorzien van alle basic benodigdheden en ziet er acceptabel uit. Belangrijk zijn uiteraard de kosten, die zeer laag liggen; slapen kun je er al vanaf €39 per nacht. Behalve Primark, is de Zaanse Schans tevens in de buurt van het hotel en woonwinkel Loods 5. Omdat je er gratis kunt parkeren, is Ibis Budget Amsterdam Zaandam een goede uitvalsbasis voor zakelijke of toeristische doeleinden in Amsterdam en de Zaanstad. Amsterdam Centrum, RAI en Schiphol zijn tevens goed te bereiken via openbaar vervoer. Meer info is te vinden op de website van Hotel Ibis.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

laralaurentia

Saturday 8th of March 2014

Ik kom elke dag in Zaandam (overstappen voor stage) en regelmatig stap ik even de Primark in. De Primark in Zaandam is naar mijn mening de beste Primark :)

MacBlogster

Sunday 9th of March 2014

Het is in elk geval een Primark waar het op zaterdag niet zo gigantisch druk is. Prettig shoppen.

Tewa

Sunday 23rd of February 2014

Die high teaaaaa!!!

MacBlogster

Monday 24th of February 2014

Die was heeeeeeeeeerlijk! :-)

chucky1012

Sunday 23rd of February 2014

Leuke foto's! Fijn verslag! Je hebt veel moois geshopt! De 3 zussen van KTCC en Serena van Beautylab en de jonge dame met de zwarte cap. Hun blogs lees ik regelmatig. Wat een heerlijke lekkernijen na zo een shopdag.

;-)

MacBlogster

Monday 24th of February 2014

Inderdaad Ike, uiteraard ben ik goed geslaagd qua shoppen :-). Ken je de rest van de bloggers ook?

Jaleesa

Sunday 23rd of February 2014

Wow super cool! Ziet er uit als een geslaagd weekend. Ik vind het hotel echt mooi ingericht.

MacBlogster

Sunday 23rd of February 2014

Hoi Jaleesa, het was een super leuk weekend. Het hotel is basic ingericht, schoon en kleurrijk en bevat alle basisbenodigdheden. Als ik naar het buitenland ga voor een short trip, maak ik meestal gebruik van dit soort hotels, het is precies goed voor hetgeen je betaalt.

Tineke

Sunday 23rd of February 2014

aah, die foto van jouw (van de fotoshoot) is zo leuk! Het was superleuk om jou eens te zien! Je hebt er een heel leuk verslag van gemaakt. Liefs

MacBlogster

Sunday 23rd of February 2014

Dank je Tineke. Het was erg leuk om een dag met jullie 'te hangen'. Zeer geslaagd!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.