Top

MAC Pro Longwear Concealer: Concealer Love

Op mijn make-up wishlist staat deze MAC Concealer die goed matcht met mijn huidskleur en niet zichtbaar is: MAC Pro Longwear Concealer. Ik had het al eerder in mijn bezit, maar helaas is er iets vreselijks gebeurt waardoor ik het niet meer heb. 

Verdrietige ervaring

Afgelopen zaterdag gebeurde er weer iets vervelends in mijn badkamer. Nadat mijn 200 ml fles Chanel no.19 kapot was gevallen begin 2013, moest er uiteraard ook in 2014 iets van glas kapotvallen. Inderdaad, je raadt het goed: mijn geliefde MAC Pro Longwear Concealer. Ditmaal was het gelukkig een goedkoper product, maar dat maakt het ‘verdriet’ er niet minder om.

MAC Pro Longwear Concealer

MAC Pro Longwear Concealer

Om exact te zijn is het lijdend voorwerp mijn MAC Pro Longwear Concealer in de kleur NC42. Een fijne concealer die ik onder mijn ogen gebruikte als ik er zeeeeer vermoeid uitzag. 

Beauty essentials Make-up Artist

Valt niet op

Deze concealer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het blijft zitten waar het moet en het valt niet op. Maar helaas, mijn MAC Concealer is no more. Ik heb me maar voorgenomen om voortaan tijdig naar bed te gaan….

Make-up Wishlist

Kortom, vanwege deze onfortuinlijke gebeurtenis, staat MAC Pro Longwear opnieuw op mijn wish list. Er komt een dag dat ik het weer aankan om een nieuw glazen flesje met concealer te kopen.

Gebruik MAC Concealer

Wil je weten hoe ik deze MAC concealer gebruik? Bekijk deze vlog over de inhoud van mijn make-up bag

Anderen lazen ook
Make-up Newsflash #6: MAC Candy Yum Yum Dupe Alert

Tip & Verkoopinfo MAC Pro Longwear Concealer

MAC Pro Longwear Concealer wordt onder andere online verkocht bij Douglas en De Bijenkorf. TIP: bij beide winkels kun je trouwens korting krijgen als je een Douglas Card of Bijenkorf Card hebt. Daarnaast spaar je voor punten waarmee je kortingsvouchers of punten krijgt. Dit is dan ook de reden waarom ik mijn MAC make-up in deze twee winkels koop. Met mijn gespaarde punten koop ik bijvoorbeeld nieuwe MAC lipsticks.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Naomi says

  Vorige week heb ik mijn MAC studio fix poeder laten vallen in de badkamer, dus ik begrijp je pijn heel erg goed 🙁 Het staat op mijn verlanglijstje, maar ik ga eerst maar eens op zoek naar een goedkoper alternatief.

  • MacBlogster says

   Verschrikkelijk! Ze zouden make-up verpakkingen moeten ontwikkelen die niet kapot gaat. Tenzij ze ons willen stimuleren om vaker naar de winkel te komen….

  • MacBlogster says

   Ja, verschrikkelijk hè. Ik kan ‘m inmiddels alweer van mijn wish list schrappen. Heb ‘m toch opnieuw gekocht 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar