Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAC Blue Nectar: nieuwe Matte MAC Lipsticks

In de zomer van 2016 wordt MAC Blue Nectar gelanceerd, een lipstick collectie met onder andere liefst 9 matte lipsticks. Ik zit al klaar. Jij ook?

MAC Blue Nectar collectie bevat nieuwe matte lipsticks

De limited edition MAC collection Blue Nectar

MAC Blue Nectar

Hoe zou de wereld eruit zien als MAC geen 100 nieuwe make-up collecties zou lanceren in een jaar? Vergeef me het sarcasme, maar ik houd het niet meer bij. En ondanks dat ik vaak in de MAC PRO Store kom, houd ik me nauwelijks nog bezig met elke nieuwe limited edition collectie die wordt gelanceerd. Ik zeg “nauwelijks”, want voor een goede matte lipstick draai ik mijn portemonnee graag om. De limited edition Blue Nectar collectie bevat maar liefst 8 nieuwe matte lipsticks en 1 matte lipstick die in de vaste collectie terug te vinden is. Oh Lord, save my lipstick minded soul….

MAC Blue Nectar collectie bevat nieuwe matte lipsticks photo MAC_Blue_Nectar_Matte_lipsticks_zpsu3e64xfz.jpg

Mat, Amplified & Plusglass

MAC Blue Nectar bevat 9 matte lipstick juweeltjes, evenals 3 lipsticks met een Amplified finish (beiden €19,50 per stuk). Ook zijn er 6 Plushglass glosjes met een cream of frost finish (€21 per stuk) aan de collectie toegevoegd. Ondanks dat ik geen lipgloss fan ben, kun je interessante kleur nuances creëren door het aanbrengen een gekleurd laagje Plushglass over je lipstick.

MAC Blue Nectar collectie bevat nieuwe matte lipsticks photo MAC_Blue_Nectar_Matte_lipsticks_2_zpskuceuifh.jpg

9 Matte Lipsticks

Van de 9 matte lipsticks uit de Blue Nectar collectie is er 1 lipstick die permanent in het vaste assortiment te vinden is, namelijk Heroine. Daarnaast zijn er 3 matte lipsticks die eerder onderdeel waren van een limited edition collectie: Riot House, Ablaze en Barbeque.

  1. Invite Intrigue (Cool, bright fuchsia, Matte)
  2. Intoxica (Bright raspberry red, Matte)
  3. Lust Extract (Deep royal purple, Matte)
  4. Riot House (Light vivid orange, Matte)
  5. Sweet Venom (Intense pink coral, Matte)
  6. Heroine (Bright purple, Matte)
  7. Ablaze (Bright apricot, Matte)
  8. Breathing Fire (Bright, warm fuchsia, Matte)
  9. Barbeque (Vivid orange-red, Matte)

MAC Blue Nectar collectie bevat nieuwe matte lipsticks photo MAC_Blue_Nectar_Matte_lipsticks_3_zpsuivhdcbg.jpg

Verkoopinformatie & prijzen 

MAC Blue Nectar is verkrijgbaar vanaf 11 augustus 2016 in de webshop van MAC. Prijzen zijn vanaf€19,50. Vanaf 20 augustus 2016 is de collectie verkrijgbaar bij andere verkooppunten waaronder de webshops van De Bijenkorf en Douglas.

Anderen lazen ook
Roze liquid lipstick battle: H&M Pep Talk en MAC

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.