Skip to Content

Mijn Amsterdam Fashion Week Weekend #1

Dit jaar ben ik naar één fashion show geweest tijdens de afgelopen Fashion Week Amsterdam, namelijk de show van Marry-Me Jimmy Paul. Een paar dagen gelden plaatste ik foto’s online van de show (deze foto’s zijn overigens gemaakt door een professionele fotograaf in opdracht van het PR bureau). Uiteraard heb ik zelf ook foto’s gemaakt en een filmpje. Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week

Amsterdam Fashion Week

Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week

Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week

Opvallende & originele outfit: lady in dirndl | Elegancy101 blogger in een Beyonce Lace outfit | Ontwerper Antoine Peters | Me Myself And I

Marry-Me JimmyPaul show

Vorig jaar zat ik op rij 7, dit jaar gepromoveerd tot rij 3, huhuh… Helaas is het toch niet gelukt om goede foto’s te maken (vanwege grote hoofden…… en dat zeg ik met mijn big hair…). Ik had geen behoefte om met mijn spiegelreflex te sjouwen en dacht, “dit lukt me wel met mijn mobieltje en compactcamera.” Dus niet… Mocht je goede foto’s van de show willen zien, klik hier.

Opvallende & originele outfit: lady in dirndl | Elegancy101 blogger in een Beyonce Lace outfit | Ontwerper Antoine Peters | Me Myself And I

Opvallende & originele outfit: lady in dirndl | Elegancy101 blogger in een Beyonce Lace outfit | Ontwerper Antoine Peters | Me Myself And I

Out of bed look & inhoud goodiebag 

In het onderstaande filmpje laat ik de goodiebag zien die ik heb gekregen bij de show van Marry-Me JimmyPaul. Ook vertel ik hoe mijn Vloft ervaring is geweest. Dit is tevens een mooie introductie voor Mijn Amsterdam Fashion Week Weekend #2, waarin ik jullie een tour geef door de Vloft waar ik in sliep. Overigens, in het onderstaande filmpje zie ik er niet op mijn paasbest uit, maar dit komt doordat ik zeer weinig geslapen heb. Hierbij het levende bewijs dat ook ik mijn slechte dagen heb 🙂


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tanja Zschusschen

Saturday 1st of February 2014

Tanja Zschusschen liked this on Facebook.

Jennifer Zschusschen

Saturday 1st of February 2014

Jennifer Zschusschen liked this on Facebook.

Red Peet

Saturday 1st of February 2014

Red Peet liked this on Facebook.

Diana Meeder

Friday 31st of January 2014

Je hebt geen ochtend humeur and ofcourse very moningly pretty

MacBlogster

Friday 31st of January 2014

Tanja Zschusschen muchas gracias ♡

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.