Skip to Content

Reebok Pump Love Me Or Leave Me sneakers

Sneaker fans opgelet, behalve de populaire Nike Roshe Run collectie is er een ander sneaker merk wat met sneaker candy op de markt komt. Reebok verrast vriend en vijand met een Valentijns sneaker genaamd Reebok Pump Love Me Or Leave Me uit de Omni Lite collectie. 

Melody Ehsani Reebok Pump Love me or leave me

Nieuwe Reebok Pump 

De kleurrijke snakeskin sneaker is ontstaan door een collab tussen Reebok en jewelry designer Melody Ehsani, bekend van haar samenwerkingen met Amerikaanse celebs. Dit betreft de tweede collab, tijdens de eerste collab ontstond de gouden LOVE sneaker.

Reebok Pump gold

Reebok Pump gold sneaker

Love Me Or Leave Me

Heugelijk feit is dat Melody Ehsani de eerste vrouw is die haar eigen Reebok Pump sneakers heeft ontworpen. De nieuwe Reebok Pump Love Me Or Leave Me is een hulde aan alle sterke, mooie en krachtige vrouwen.

Reebok Pump Love me or leave me

Reebok Pump Love me or leave me alone

Verkoop Reebok Pump Love Me Or Leave Me

Reebok  Pump Love Me Or Leave Me is te koop sinds 7 februari 2014.  Via de officiële kanalen is deze sneaker ook al uitverkocht. Op Ebay kun je nog wel een aantal exemplaren vinden, waaronder bij deze verkopers.

Reebok Pump Love me or leave me alone

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fleur

Tuesday 11th of February 2014

Leuk! Eindelijk mooie schoenen van haar hand. Die andere pumps en sneakers vind ik toch minder, maar ik hou wel van haar sieraden.

MacBlogster

Thursday 13th of February 2014

Ik vind deze sneakers inderdaad ook veel mooier dan de vorige. Nog steeds opvallend, maar iets minder bling bling

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.