Top
Producten voor mooie krullen

Hip Hotspot Amsterdam: V Loft

Met Amsterdam Fashion Week om de hoek, is het prettig om meerdere dagen in Amsterdam te verblijven. Een nieuwe city hotspot waar het fijn verblijven is, is het nieuwe hotelconcept V loft, onlangs gelanceerd door hotel V frederiksplein. Dit nieuwe stijlvolle hotelconcept is gericht op liefhebbers van comfort, de service van een boetiekhotel, gecombineerd met de voordelen van een stadsappartement. 

Nieuw hotelconcept Amsterdam: V loft

V Loft: stijlvol Scandinavisch 

Elke loft straalt hippe luxe uit: een mix van design en vintage meubilair en een open haard. Scandinavisch minimalistisch, doch hip. Pluspunten zijn de compacte kitchenette, de gratis Wi-Fi en het uitzicht over het Frederiksplein.

Nieuw hotelconcept Amsterdam: V loft

Over V loft Amsterdam 

Een V loft is tevens geschikt voor gezinnen, bestaande uit vier personen. Ook kun je tijdens je verblijf ook gebruik maken van het ontbijt, de bar, meeting room en lobby van hotel V aan de Weteringschans. Voor meer informatie, zie Hotel V Amsterdam.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.