Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Ibis Sweet Bed fun: 20 bloggers bezetten Ibis Rotterdam

Wat doe je als je een nieuw hotel hebt in het centrum van Rotterdam dat nog niet geopend is, voorzien is van een nieuwe wereldstandaard en wel wat publiciteit kan gebruiken? Als je slim bent, nodig je 20 bloggers uit die bereid zijn het nieuwe Ibis Rotterdam Centrum te testen, de stad onveilig te maken op groene fietsen, gretig op jacht naar Rotterdamse hotspots.

20 Bloggers ibis rotterdam centrum photo ibis-rotterdam-city-bloggers_zpsa40f9c72.jpg

20 Bloggers taking over Ibis Rotterdam Centrum

20 bloggers nemen Ibis Rotterdam Centrum over

Een dag nadat ik uit Kopenhagen terugkwam, was het tijd om alweer mijn koffer te pakken voor een nachtje Sweet Bed fun in het onlangs geopende Ibis Rotterdam Centrum. Een week voordat het hotel werd opengesteld voor het publiek, werden 20 bloggers, waaronder ik, in de gelegenheid gesteld om het splinternieuwe hotel in al haar facetten te testen, en overdag op hotspot jacht te gaan.

 photo explorista_zpsd1c044a1.jpg

Travel bogger Milou van Explorista.nl molesteert het Ibis Sweet Bed

Ibis Sweet Bed fun op z’n Rotterdams

Op zoek naar hotstpots rondom het nieuwe Ibis hotel, in een stad met 167 nationaliteiten en opmerkelijke architectuur, de stad die volgens de New York Times tot de 10 top van steden behoort die je in 2014 zeker moet bezoeken; de stad Rotterdam.

Ready, set, game

Alle bloggers werden in groepen ingedeeld en moesten per groep 5 Rotterdamse hotspots identificeren aan de hand van Poloraids. Om te bewijzen dat elke groep de hotspots daadwerkelijk had bezocht, moesten we foto’s van onszelf, inclusief de hotspot, Twitteren met daarbij de hashtag #Ibishotspottour en een aantal opdrachten uitvoeren. Het groepje die alle hotspots kon identificeren binnen de snelste tijd, kreeg per persoon een gratis overnachting in Ibis Rotterdam Centrum samen met 3 vrienden.

 photo Rotterdamhotspots_zps29f0d7ad.jpg

Mijn blogger groepje

Rotterdamse hotspots

Mijn groepje heeft niet gewonnen, desondanks heb ik gigantisch genoten, gelachen en nieuwe Rotterdamse hotspots ontdekt:

Anderen lazen ook
Sacha shoe collab: blogger ontwerpt eigen schoen

Aloha Bar

Aloha Bar Rotterdam hotspot photo fotoalohabar_zps036e609c.jpg

Terras Aloha Bar Rotterdam (foto: © Aloha Bar)

De Aloha Bar gesitueerd in het voormalige subtropisch zwemparadijs Tropicana, kende ik al, echter ik ben er nooit overdag geweest om een drankje te drinken op het terras. Het terras biedt een zeer goed uitzicht op de Maas en de Zwaan, ook wel bekend als de Erasmusbrug. Leuk weetje: momenteel zijn ze bezig met de aanleg van een Stadspark en ‘s avonds worden er feestjes georganiseerd. | Adres: Maasboulevard 100, Rotterdam.

Vintage per Kilo

 photo VintageperkiloRotterdamhotspot_zpsf166a8bb.jpg

Outfit samenstellen met mijn groepje bij Vintage per kilo Rotterdam

Helaas is dit een pop-up store en heeft Vintage per kilo tijdelijk een vestiging aan Weena Zuid tot het einde van augustus 2014. Omdat ik niet eerder wist dat Vintage per kilo een pop-up store had geopend in Rotterdam, heb ik de tent niet leeg kunnen kopen. Je kunt er dus nog gerust langsgaan. Waarschuwing: als je er komt wordt je super gretig. Alles is er gesorteerd op maat en je kunt er veel geweldige items vinden, zowel mannen en als vrouwen. Oh ja, thank God, je kunt er pinnen! | Adres: Weena Zuid 26, Rotterdam (nabij Rotterdam CS).

Tea Lab

 photo TealabRotterdamhotspot_zps289c30a0.jpg

Rotterdam hotspot: Tea Lab

Dit is een pand waar ik wekelijks voorbij loop, maar nooit eerder naar binnen ben gestapt. A big mistake! Als je van thee houdt, net als ik, dan is dit een waar tea porn heaven. Je kunt er je eigen thee samenstellen, zelfs koffie drinken, eten, bubble tea drinken die tenminste niet mierzoet is, dit geldt trouwens ook voor de icea tea die ze er serveren. Dit wordt zeker mijn nieuw hang out als ik wil ontbijten of lunchen. | Adres: Westewagenstraat 80, Rotterdam (om de hoek bij V&D in de Koopgoot).

Anderen lazen ook
Truckin': Nieuw Food Festival Rotterdam

Restaurant Gare du Nord

Restaurant Gare du Nord Rotterdam photo RotterdamRestaurantGareduNord_zpsb052a07e.jpg

Bistro eten met elegance: bio vegan food in Restaurant Gare du Nord

Ik heb redelijk wat restaurants bezocht in Rotterdam, van all you can eat tot restaurants met een Michelinster, maar in restaurant Gare du Nord was ik nooit eerder geweest. Ik had er over gehoord, maar het is niet eerder bij mij opgekomen om er te eten. Schandalig, omdat de locatie uniek is – je eet in een treinstel – en je kunt er betaalbaar biologisch vegan eten, bistro food met een elegant touch. Voor 3 gangen betaal je €21,50. | Adres: Anthoniestraat 2, Rotterdam (om de hoek van de Hofbogen).

Sweet bed

Hotel Ibis Rotterdam Centrum photo ibisrotterdamcentrum_zpsd4993b29.jpg

Hotel Ibis Rotterdam Centrum

Tot slot het hotel zelf: Ibis Rotterdam Centrum. Ik heb fantastisch geslapen en had een goed werkende wifi connection. Het hotel heeft een goede locatie, het ligt niet midden in het centrum, maar net aan de rand, nabij station Blaak. Doordat het hotel aan het water is gesitueerd, zowel aan de voor- als achterkant, kun je een mooi uitzicht hebben voor een redelijke prijs. De prijs voor een kamer is namelijk vanaf €59. | Adres: Wijnhaven 12, Rotterdam. Meer informatie: www.ibis.com.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • MacBlogster says

      Helaas is de vintage shop niet een permanente, maar tijdelijke pop-up shop. Echt jammer, ze hadden er leuke dingen. Volgens mij organiseren ze eens per zoveel weken een vintage per kilo dag bij de Hofbogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.