Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Sleek, NYX & IsaDora nu ook online verkrijgbaar in Nederland

Ben je op zoek naar merken Sleek, NYX en IsaDora, maar heb je geen zin om ze in het buitenland te kopen? Tegenwoordig zijn deze make-up merken ook gewoon online verkrijgbaar in Nederland. Ik vertel je waar! 
Sleek: betaalbaar & ruim assortiment

Sleek Make-up photo sleek-makeup_zpsb4f5bb15.jpg

Sleek nu ook online verkrijgbaar in Nederland

Sleek is onder andere bekend vanwege de goed gepigmenteerde oogschaduw paletten in het assortiment. Zo liet ik zien hoe je een vintage make-up look creëert met het Sleek iDivine Storm palette. Het fijne aan dit Engelse merk is de goede prijs kwaliteit verhouding. Je krijgt voldoende kwaliteit voor hetgeen je betaalt.

Lees ook: Highlight & contour palette Sleek Face Form

Online verkrijgbaar in nederland

Behalve oogschaduw bevat het Sleek assortiment nog veel meer make-up, denk aan mooie blushes, lipsticks, highlighters en foundations. Allen geschikt voor verschillende huidskleuren. >> Sleek is online verkrijgbaar in Nederland in deze webshop.

NYX Professional make-up: sterk gepigmenteerd

 photo NYX_make_up_zps44833e2d.jpg

NYX nu ook online verkrijgbaar in Nederland

Verschillende beauty bloggers zweren bij de blush van NYX. Het make-up merk staat bekend om sterk gepigmenteerde kleuren voor een redelijke prijs. Zelf heb ik nog niets geprobeerd van NYX. Ik ben dus blij dat het NYX assortiment nu online te koop is in Nederland.

Lees ook: NYX Lip Lingerie Swatches & opening NYX Rotterdam

Snelst groeiend cosmetica bedrijf

NYX, wat trouwens vernoemd is naar een Griekse godin, is het snelst groeiende cosmetica bedrijf in de VS en is onlangs overgenomen door L’Oréal. >> NYX isonline verkrijgbaar in Nederland in in deze webshop.

IsaDora: voor de gevoelige huid

 photo IsaDora_make_up_zpsa173c40c.jpg

IsaDora nu ook online verkrijgbaar in Nederland

IsaDora is een Zweeds cosmetica merk met een ruim make-up assortiment. Zo heeft IsaDora ook een lijn met 100% minerale make-up. Het merk is tevens cruelty free en vrij van parfum. Gunstig voor als je een gevoelige huid hebt. >> IsaDora is exclusief online verkrijgbaar in Nederland bij Douglas.

Lees ook

Anderen lazen ook
Make-up Newsflash: opening Rootz Cosmetics

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Ja, dit vind ik ook echt een bummer. Maar wellicht als het goed verkoopt, kom het tevens in andere filialen terecht. Let’s hope so.

 1. Akosua says

  Zo fijn dat SLEEK en NYX naar NL komen. Ik hoop dat met name Sleek goed gaat verkopen zodat tenminste de V&D merkt dat er vraag is naar producten voor verschillende huidskleuren. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de NYX lipglosses, daar wordt op YouTube altijd lyrisch over gedaan.

 2. Celine says

  er staat dat sleek en nyx ook in Hoofddorp wordt verkocht, maar ik ben er al 3 x heen geweest om te kijken maar ze verkopen het daar helemaal niet. hoe kan dat???

  • MacBlogster says

   Hoi Celine, heb je dezelfde vraag gesteld bij de V&D? Zij kunnen je meer vertellen over wanneer het er wel wordt verkocht.

 3. Yvette says

  Ik ben langs de v&d geweest hier in Zuidplein maar helaas verkopen zij (nog) geen NYX 🙁 de verkoopster was ook nogal verbaasd dat ik het vroeg dus ben benieuwd of ze hier überhaupt nog ooit verschijnen. IsaDora en Sleek zijn in ieder geval al een grote stap in de goede richting!!!!

  • Macblogster says

   Wat jammer! Omdat NYX offline niet gemakkelijk verkrijgbaar is in Nederland, is dit juist een merk die ik in levende lijve zou willen testen in de V&D. Ik was vorige week nog van plan om speciaal naar Zuidplein te rijden, maar goed dat ik het niet heb gedaan. Sleek is al bij veel toko’s verkrijgbaar, dus daar rijd ik niet speciaal voor om.

   • rox says

    kun je mij misschien een paar adressen geven waar je sleek kunt kopen in rotterdam?
    alvast heel erg bedankt.

    liefs, Rox

    • MacBlogster says

     Hoi Rox, zoals je kunt lezen bij V&D Zuidplein, maar ook veel Toko’s aan de Kruiskade verkopen het. Kijk vooral bij MeGorgeous, daar hebben ze een uitgebreide collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.