Skip to Content

The Body Shop oogschaduw: 4-Step Smokey Eyes palette

Ben jij bekend met The Body Shop oogschaduw? Ik niet. Ik weet dat ze het verkopen, maar nooit eerder heb ik er oogschaduw gekocht. Wel skin care of huidverzorging. Mijn nieuwsgierigheid was dan ook groot toen ik de kans kreeg zo’n oogschaduw palette van ?42078051C36689529The Body Shop te testen.
The Body Shop oogschaduw

Een tijd geleden ontving ik oogschaduw van The Body Shop, namelijk de special edition 4-Step Smokey Eyes palette. Ik ontving de kleur smokey brown.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo TheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zpsdb8a6086.jpg

The Body Shop oogschaduw: 4-Step Smokey Eyes palette

Het is een strak vormgegeven oogschaduw palette met 4 goed gepigmenteerde kleuren, variërend van goudgeel, koper, metallic- tot donkerbruin. Mooie natuurlijke tinten die niet al te opvallend zijn. Hierdoor kun je dit palette gemakkelijk gebruiken voor een oogschaduw look voor overdag.

Special edition oogschaduw

Laat ik beginnen met duidelijk te maken dat dit smokey eyes oogschaduw palette van The Body Shop een special edition betreft. Dit betekent dat het enkel in een bepaalde periode te koop is. De reden om hier toch een review over te schrijven is  omdat ik benieuwd ben naar de kwaliteit van The Body Shop oogschaduw. Laten we hopen dat de kwaliteit van dit oogschaduw palette garant staat voor de verschillende oogschaduws die ze verkopen bij The Body Shop. Mocht je alle oogschaduw paletten willen zien die ze verkopen bij ?42078051C36689529The Body Shop  klik dan op de blauwe link.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo DoosjeTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zpsb8638e7d.jpg

The Body Shop oogschaduw: 4-Step Smokey Eyes palette

Gelukkig gebeurt het ook wel eens dat special editions aan het vaste assortiment worden toegevoegd. Mocht dit het geval zijn, dan heb je geluk dat je mijn review kunt lezen voordat je tot aanschaf overgaat 😉 . Indien dit niet geval is, dan is de kans groot dat dit The Body Shop oogschaduw palette rond de feestdagen opnieuw verkrijgbaar zal zijn.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo TheBodyShop4-StepSmokeyEyespaletteSmokeyBrown_zpse3d69563.jpg

De kleuren in het Smokey Brown oogschaduw palette: goudgeel, koper, metallic bruin en donkerbruin

Smokey eyes where art thou?

Op de achterkant van de kartonnen verpakking waarin het oogschaduw palette wordt verkocht, staat gelukkig een instructie. Dankzij deze instructie kun je smokey eyes creëren met behulp van de 2 bijgeleverde oogschaduwkwastjes.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo achterkantTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zps3c427a72.jpg

Instructie op de achterkant van de verpakking

Op de onderstaande foto kun je de oogschaduw swatches op mijn arm zien. De kleuren zijn goed gepigmenteerd.

 4-Step Smokey Eyes palette van The Body Shop photo SwatchesTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zps66e0c85e.jpg

Zo op mijn blote arm zijn de kleuren zeer goed duidelijk

Zodra je echter met verschillende kleurlagen werkt, is de metallic bruine kleur amper zichtbaar. Hierdoor is het moeilijk om smokey eyes te creëren als je de instructies opvolgt.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo TheBodyShop4-StepSmokeyEyespaletteHeader_zps275e9374.jpg

Op deze foto kun je de goudgele en donkerbruine kleur goed zien. De donkerbruine oogschaduw heb ik als eyeliner gebruikt.

Ondanks dat ik de instructie heb opgevolgd is het resultaat echter geen smokey eyes, eerder een subtiele en draagbare look die je eventueel naar het werk kunt dragen.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo SmokeyBrown4-StepSmokeyEyespaletteTheBodyShop_zpse786a18e.jpg

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: het resultaat

Op de bovenstaande foto kun je alle kleuren zien, behalve de metallic bruine kleur. Wat vind je van het resultaat?

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo SmokeyBrownTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zpsc5828a76.jpg

Verkoopinfo The Body Shop oogschaduw

Dit smokey eyes palette van The Body Shop werd verkocht voor €25. Tijdens de 50% sale dagen van The Body Shop was het zelfs verkrijgbaar voor €12,50. Het kan zijn dat ze dit oogschaduw palette niet meer hebben, maar er zijn vergelijkbare alternatieven te koop in de webshop van ?42078051C36689529The Body Shop te koop voor een iets lagere prijs.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Diolifestyle

Friday 2nd of January 2015

Wat een handige tip! Ik ga zeker even kijken! Erg mooi!

MacBlogster

Thursday 1st of January 2015

Dit (limited edition) is weer verkrijgbaar en met 50% KORTING! Ik gebruik het wekelijks. Zie mijn review: http://t.co/mEut2drc5o

Con Dega

Saturday 23rd of August 2014

Con Dega liked this on Facebook.

Tanja Zschusschen

Friday 22nd of August 2014

Tanja Zschusschen liked this on Facebook.

Jacoba Ruiten

Friday 22nd of August 2014

Jacoba Ruiten liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.