Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

The Body Shop oogschaduw: 4-Step Smokey Eyes palette

Ben jij bekend met The Body Shop oogschaduw? Ik niet. Ik weet dat ze het verkopen, maar nooit eerder heb ik er oogschaduw gekocht. Wel skin care of huidverzorging. Mijn nieuwsgierigheid was dan ook groot toen ik de kans kreeg zo’n oogschaduw palette van The Body Shop te testen.
The Body Shop oogschaduw

Een tijd geleden ontving ik oogschaduw van The Body Shop, namelijk de special edition 4-Step Smokey Eyes palette. Ik ontving de kleur smokey brown.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo TheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zpsdb8a6086.jpg

The Body Shop oogschaduw: 4-Step Smokey Eyes palette

Het is een strak vormgegeven oogschaduw palette met 4 goed gepigmenteerde kleuren, variërend van goudgeel, koper, metallic- tot donkerbruin. Mooie natuurlijke tinten die niet al te opvallend zijn. Hierdoor kun je dit palette gemakkelijk gebruiken voor een oogschaduw look voor overdag.

Special edition oogschaduw

Laat ik beginnen met duidelijk te maken dat dit smokey eyes oogschaduw palette van The Body Shop een special edition betreft. Dit betekent dat het enkel in een bepaalde periode te koop is. De reden om hier toch een review over te schrijven is  omdat ik benieuwd ben naar de kwaliteit van The Body Shop oogschaduw. Laten we hopen dat de kwaliteit van dit oogschaduw palette garant staat voor de verschillende oogschaduws die ze verkopen bij The Body Shop. Mocht je alle oogschaduw paletten willen zien die ze verkopen bij The Body Shop  klik dan op de blauwe link.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo DoosjeTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zpsb8638e7d.jpg

The Body Shop oogschaduw: 4-Step Smokey Eyes palette

Gelukkig gebeurt het ook wel eens dat special editions aan het vaste assortiment worden toegevoegd. Mocht dit het geval zijn, dan heb je geluk dat je mijn review kunt lezen voordat je tot aanschaf overgaat 😉 . Indien dit niet geval is, dan is de kans groot dat dit The Body Shop oogschaduw palette rond de feestdagen opnieuw verkrijgbaar zal zijn.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo TheBodyShop4-StepSmokeyEyespaletteSmokeyBrown_zpse3d69563.jpg

De kleuren in het Smokey Brown oogschaduw palette: goudgeel, koper, metallic bruin en donkerbruin

Smokey eyes where art thou?

Op de achterkant van de kartonnen verpakking waarin het oogschaduw palette wordt verkocht, staat gelukkig een instructie. Dankzij deze instructie kun je smokey eyes creëren met behulp van de 2 bijgeleverde oogschaduwkwastjes.

Anderen lazen ook
The Body Shop Hair Chalk: Tijdelijk roze krullen zonder roze haarverf
The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo achterkantTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zps3c427a72.jpg

Instructie op de achterkant van de verpakking

Op de onderstaande foto kun je de oogschaduw swatches op mijn arm zien. De kleuren zijn goed gepigmenteerd.

 4-Step Smokey Eyes palette van The Body Shop photo SwatchesTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zps66e0c85e.jpg

Zo op mijn blote arm zijn de kleuren zeer goed duidelijk

Zodra je echter met verschillende kleurlagen werkt, is de metallic bruine kleur amper zichtbaar. Hierdoor is het moeilijk om smokey eyes te creëren als je de instructies opvolgt.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo TheBodyShop4-StepSmokeyEyespaletteHeader_zps275e9374.jpg

Op deze foto kun je de goudgele en donkerbruine kleur goed zien. De donkerbruine oogschaduw heb ik als eyeliner gebruikt.

Ondanks dat ik de instructie heb opgevolgd is het resultaat echter geen smokey eyes, eerder een subtiele en draagbare look die je eventueel naar het werk kunt dragen.

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo SmokeyBrown4-StepSmokeyEyespaletteTheBodyShop_zpse786a18e.jpg

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: het resultaat

Op de bovenstaande foto kun je alle kleuren zien, behalve de metallic bruine kleur. Wat vind je van het resultaat?

The Body Shop 4-Step Smokey Eyes palette: Smokey Brown photo SmokeyBrownTheBodyShop4-StepSmokeyEyespalette_zpsc5828a76.jpg

Verkoopinfo The Body Shop oogschaduw

Dit smokey eyes palette van The Body Shop werd verkocht voor €25. Tijdens de 50% sale dagen van The Body Shop was het zelfs verkrijgbaar voor €12,50. Het kan zijn dat ze dit oogschaduw palette niet meer hebben, maar er zijn vergelijkbare alternatieven te koop in de webshop van The Body Shop te koop voor een iets lagere prijs.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.