Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Citizen M Rotterdam: unieke slaapbeleving

Op uitnodiging verbleef ik een nacht in Citizen M Rotterdam. Momenteel vind ik dit één van de leukere en bijzondere hotels in Rotterdam om te overnachten. Klaarblijkelijk ben ik niet de enige. Inmiddels staat Citizen M Rotterdam in de top 2 van de meest populaire Rotterdamse hotels.

Rotterdam Hotspot: Citizen M Hotel photo Citizen_M_Rotterdam_zpshgn6xkj2.jpg

Citizen M Lobby

Overnachting in Citizen M Rotterdam 

Na eerdere vestigingen in Amsterdam, Glasgow en New York City, heeft Rotterdam sinds 2013 tevens een comfortabel hip Citizen M hotel in het stadshart. Afgelopen januari werd ik uitgenodigd om er te overnachten. Ondanks dat ik zelf in het centrum van Rotterdam woon, besloot ik in te gaan op dit aanbod, omdat ik nieuwsgierig was geworden naar het hotelconcept en de reden waarom Citizen M Rotterdam binnen korte tijd tot de top 2 van de meest populaire Rotterdamse hotels behoort. 

 photo Citizen-M_zpsvge6qaxo.jpg

Citizen M Lobby

Anders dan anders

Het hotel is vlakbij Station Rotterdam Blaak en de Markthal. Je hoeft enkel de straat over te steken om het hotel te bereiken. Een ander pluspunt is dat het gesitueerd is in het uitgaansgebied De Oude Haven. Hier merk je niks van als je je in je slaapkamer bevindt. Althans, ik heb er niks van bemerkt. Ik sliep aan de kant van het uitgaansgebied, wat overigens een mooi uitzicht is, en heb geen gegil of kots geluiden gehoord 🙂 . 

Rotterdam Hotspot: Citizen M Hotel photo Macblogster_Citizen_M_Rotterdam_zpslza5biqg.jpg

Unieke slaapbeleving in Citizen M Rotterdam

Waarom bijzonder?

Maar wat is hetgeen dat Citizen M bijzonder maakt? Elk hotel heeft tegenwoordig free Wifi, een flatscreen tv op de kamer hangen en een comfortabel bed, toch? 

 photo Citzen_M_Rotterdam_hotel_zps9wchrjjj.jpg

Citizen M Rotterdam

Unieke ervaring

Na een overnachting werd me duidelijk dat een verblijf in dit hotel een andere en unieke ervaring met zich meebrengt dan het verblijf in het gemiddelde hotel. Waarom?

  1. Affordable luxury vanaf € 69 per nacht. En dat midden in de stad. 
  2. Daarnaast kun je op elk moment van de dag of avond inchecken. Zelfs middernacht!
  3. Een compacte maar moderne kamer met een XL bed waarin je alles bediend met een tablet. En met alles bedoel ik ook echt ALLES.
  4. Ambilight sfeerverlichting in de kamer en douchecabine! 
  5. Gratis films kijken.
  6. Gratis en snelle Wifi!
  7. Het leuke is dat je online tevens Art kunt kopen dat onder andere in Citizen M Hotels hangt.

 

 photo Citizen_M_Rotterdam_macblogster_zpsda8w42gs.jpg

Nieuwe Rotterdamse Hotspot

Omdat ik het Citizen M Rotterdam sfeervol vind, ben ik er na het uitchecken en het ontbijt, nog een aantal uren blijven hangen en kletsen. Naderhand ben ik trouwens nog een keer koffie wezen drinken in de comfortabele lobby. Dit ben ik overigens van plan om vaker te doen. Citizen M is te vinden aan Gelderse Plein 50 in Rotterdam (nabij station Blaak en de Kubuswoningen).

Anderen lazen ook
SHOPPING: Swan Market Rotterdam

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar