Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Hip Hotspot Rotterdam: King Kong Hostel

Rotterdam is een stad waar regelmatig creative en hippe hotspots ontstaan. Eén daarvan wordt binnenkort geopend in de populaire Witte de Withstraat: King Kong Hostel, een eigenzinnige boutique hostel met oog voor budget. Just the way i like it.

King Kong hostel Rotterdam

Hippe hotspot tips van locals

Vanaf maart 2013 kunnen reizigers van over de hele wereld comfortabel slapen in eigenzinnige slaapruimtes van King Kong. Als je bij King Kong slaapt, ervaar je Rotterdam zoals de locals dat doen, vanwege de hotspot tips van de locals die er werken. Tips die niet in reisgidsen terug te vinden zijn.

King Kong Hostel Rotterdam

King Kong Looks

Saillant detail: ooit waren tussen de historische muren van King Kong Hostel een casino, een tattooshop en een internationaal beroemd bordeel gehuisvest. Nu herbergt het gebouw het nieuwe hippe hostel boutique met 150 bedden, een 24-uurs ‘shop’, een groene daktuin,  een slaapzaal, mini-lofts met waanzinnig uitzicht over de stad.

Over King Kong Hostel

Slapen kan bij King Kong Hotel op allerlei manieren, passend bij elk budget. Voor meer informatie, zie King Kong.

Anderen lazen ook
Joline Jolink opent nieuw fashion concept '30 Days Rotterdam'

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.