Skip to Content

Mega MUA Makeup Haul: Sneak Peek

Je herkent het vast en zeker wel: je loopt in de Kruidvat en besluit langs het makeup schap te lopen. Tot je verbazing zie je dat het MUA assortiment is aangevuld. Tja, wat doe je dan? Je koopt makeup. Ja, dat is wat je doet…. Kortom, een Mega MUA Makeup Haul is born.

Oké, oké, het gebruik van het woord “Mega” is enigszins dramatisch. Ja, ik heb lichtelijk overdreven: er is geen sprake van een Mega MUA Makeup Haul, wel van een shop till you drop handeling. Why? Ik heb namelijk geen makeup meer nodig. Waarom dan toch deze MUA Haul en bijbehorende sneak peek? 

Mega MUA Makeup Haul: Sneak Peek

Tja, I just love makeup! Daarbij ben ik altijd nieuwsgierig naar wat voor (betaalbare) makeup er te koop is en wat de kwaliteit er van is. 

MUA Makeup Academy Shop Haul

Momenteel ben ik nog bezig met het testen en het schrijven van reviews, maar hier alvast een sneak peek to get you in the mood. The damage is:

  1. MUA Undress Your Skin Highlighting Powder: Pink Shimmer
  2. MUA Paintbox Rose Rouge
  3. Volume & Define Mascara met avocado olie
  4. MUA Luxe Velvet liquid lipsticks: Tranquility en Kooky (mat)
  5. MUA Liquid highlighters: Oyster en Pink Shimmer 

Q | Van welke van deze makeup producten zou jij graag een review willen lezen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yvonne

Wednesday 14th of September 2016

De Paint box van MUA, die ziet er zo goed uit en zou ik eigenlijk zo zonder review al kunnen kopen maar weet je wat ik doe het niet en wacht op jouw review.

MacBlogster

Wednesday 14th of September 2016

Hoi Yvonne, bedankt voor je reactie. Ik heb 2 van zulke PRO lipstick paletjes van MAC waar ik zeer tevreden over ben. Ik ben benieuwd of deze van MUA vergelijkbaar is of enigszins in de buurt komt. Mijn review zal daar over gaan. Ik hoop dat je het wat vindt ;-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.