Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Mega MUA Makeup Haul: Sneak Peek

Je herkent het vast en zeker wel: je loopt in de Kruidvat en besluit langs het makeup schap te lopen. Tot je verbazing zie je dat het MUA assortiment is aangevuld. Tja, wat doe je dan? Je koopt makeup. Ja, dat is wat je doet…. Kortom, een Mega MUA Makeup Haul is born.

Oké, oké, het gebruik van het woord “Mega” is enigszins dramatisch. Ja, ik heb lichtelijk overdreven: er is geen sprake van een Mega MUA Makeup Haul, wel van een shop till you drop handeling. Why? Ik heb namelijk geen makeup meer nodig. Waarom dan toch deze MUA Haul en bijbehorende sneak peek? 

MUA Makeup Academy Shop Haul

Tja, I just love makeup! Daarbij ben ik altijd nieuwsgierig naar wat voor (betaalbare) makeup er te koop is en wat de kwaliteit er van is. 

MUA Makeup Academy Shop Haul

Momenteel ben ik nog bezig met het testen en het schrijven van reviews, maar hier alvast een sneak peek to get you in the mood. The damage is:

 1. MUA Undress Your Skin Highlighting Powder: Pink Shimmer
 2. MUA Paintbox Rose Rouge
 3. Volume & Define Mascara met avocado olie
 4. MUA Luxe Velvet liquid lipsticks: Tranquility en Kooky (mat)
 5. MUA Liquid highlighters: Oyster en Pink Shimmer 

Q | Van welke van deze makeup producten zou jij graag een review willen lezen?

Anderen lazen ook
Milani lipstick: vegan lippenstift waar je U tegen zegt!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Yvonne says

  De Paint box van MUA, die ziet er zo goed uit en zou ik eigenlijk zo zonder review al kunnen kopen maar weet je wat ik doe het niet en wacht op jouw review.

  • MacBlogster says

   Hoi Yvonne, bedankt voor je reactie. Ik heb 2 van zulke PRO lipstick paletjes van MAC waar ik zeer tevreden over ben. Ik ben benieuwd of deze van MUA vergelijkbaar is of enigszins in de buurt komt. Mijn review zal daar over gaan. Ik hoop dat je het wat vindt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar