Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MUA Luxe Velvet Lip Lacquers Kooky & Tranquility

Omdat mijn MAC lipsticks nu zo’n beetje opraken, is het weer eens tijd om om mij heen te kijken naar alternatieven en nieuwe kleuren. I’m a sucker voor variatie (lees: ik heb een lipstick addiction….). Aangezien ik positieve geluiden hoorde over de liquid lipsticks van MUA, besloot ik 2 MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers te kopen. 

MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers

Kooky & Tranquility

In mijn vorige blog artikel vertelde ik dat ik enkele MUA producten heb gekocht, waaronder 2 matte liquid lipsticks, officieel genaamd: MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquer. Ik heb de kleuren Tranquility (lichte nude kleur) en Kooky (plum kleur).

MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers

De MUA Luxe Velvet liquid lipsticks zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen met de bijgeleverde applicator. Het creëert geen streperig effect. Wel moet je er op letten je lippen niet direct op elkaar te doen na het aanbrengen. Dit zorg er namelijk voor dat je lipstick egaal opdroogt.

MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers photo MUA_Luxe_Velvet_Lip_Lacquer_zpsde2mgqsc.jpg

Lip primer

Na het aanbrengen van de liquid lipsticks voelden mijn lippen een beetje trekkerig aan tijdens het opdrogen. Eenmaal opgedroogd had ik hier geen last meer van, maar als ik met mijn lippen over elkaar ging, voelde het redelijk droog aan. Om dit te voorkomen kun je wellicht vooraf een lip primer gebruiken. Zelf heb ik dit niet geprobeerd. Ik weet dus niet of dit helpt.

Swacthes MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers photo Swatches_MUA_Luxe_Velvet_Lip_Lacquer_Kooky_Tranquility_zps6fdvxxik.jpg

Prettige structuur

Persoonlijk vind ik de textuur van Kooky prettiger aanvoelen op mijn lippen. Het voelde tijdens het aanbrengen net zo zacht aan als de Bourjois Souffle de Velvet die ik eerder heb getest. Ik had juist gedacht dat het aanbrengen van deze MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquer meer moeilijkheden zou opleveren en dus een streperig effect zou creëren. Niet dus.

Anderen lazen ook
MAC To Matte with Love & So Me Review

MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquer Tranquility photo MUA_Luxe_Velvet_Lip_Lacquer_Tranquility_zpsdn7egy0e.jpg

Blijft het lang zitten?

Mijn ervaring is dat zowel Tranquility als Kooky beiden niet long lasting zijn. Je kunt gerust (voorzichtig) een appel eten, maar na het eten van een maaltijd, zul je je lippen moeten bijwerken.

Verwijderen

Het verwijderen van de MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers gaat gemakkelijker als je een reinigingsolie gebruikt. Desondanks heb ik ze ook kunnen verwijderen met mijn Garnier Miceallair water. De normale variant.

MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquer Kooky photo MUA_Velvet_Lip_Lacquer_Kooky_zpsfnjuy0vy.jpg

Verkoopinformatie MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers

MUA wordt verkocht bij verschillende Kruidvat filialen. MUA Luxe Velvet Liquid Lip Lacquers kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Ik heb Tranquility en Kooky gekocht. 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Sheila says

    Hoi,
    Ik heb eenawel Mua lipgloss, deze is heel sticky en gebruik ik alleen over een lipcreme van NYC. Zijn deze niet zo plakkerig?
    Liefs S

  2. Ingrid Guardia says

    Hoi Angela, Help me ajb! mijn lippen zijn niet zo opgevuld als de gemiddelde donkere vrouw, ik heb een donkere lipstick gekocht… De kleur vind ik mooi staan maar doordat m’n lippen zo dun zijn, vind ik het raar uitzien! Heb je tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.