Top

Review Bourjois Souffle de Velvet: subtiele liquid lipstick

Bourjois lanceerder recentelijk 8 matte liquid lipsticks die je lippen niet droog maken: Bourjois Souffle de Velvet. Ik testte 3 kleuren uit de Rouge Edition collectie en kwam tot de ontdekking dat deze liquid lipsticks een textuur hebben die ik niet eerder heb gezien. 

Review Bourjois Souffle de Velvet: chic & subtiele liquid lipstick

Review Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

Vanwege International Kissing day kreeg ik 3 bijzondere lipsticks per post opgestuurd:

De reden waarom ik het woord “bijzonder” gebruik is omdat ik niet eerder lipsticks met zo’n textuur in mijn bezit heb gehad.

Review Bourjois Souffle de Velvet: chic & subtiele liquid lipstick

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

Zoals de woorden “Souffle de Velvet” al aangeven valt de textuur te omschrijven als “luchtig en fluweel”. Dit is erg prettig kan ik je vertellen.

Review Bourjois Souffle de Velvet: chic & subtiele liquid lipstick

De Rouge Edition bestaat uit 8 luchtig vloeibare matte lipsticks die variëren in felheid. De kleuren die ik heb ontvangen zijn subtiel van kleur. Als je van lipsticks houdt die niet fel en opvallend zijn, zijn dit perfecte liquid lipsticks. De kleur is zichtbaar, maar het geheel oogt subtiel en chic. 

Fluweel & zacht

swatches Bourjois Souffle de Velvet

De Souffle Velvet lipsticks die ik heb getest voelen zacht aan op de lippen. De kleuren lijken aanvankelijk opvallend als je ze aanbrengt met de applicator. Ze drogen echter mat op en de kleur vervaagt enigszins. 

Anderen lazen ook
Make-up tip: nude lippenstift geschikt voor elke huidskleur!

Gemakkelijk bijwerken

lip swatch Ravie en rose - Bourjois Souffle de Velvet
lip swatch Ravie en rose – Bourjois Souffle de Velvet

Het voelt inderdaad als een souffle aan; ze drogen mijn lippen niet uit en zijn gemakkelijk te verwijderen. Dit is tevens een minpunt. De lipsticks geven namelijk af. Als je regelmatig eet en drinkt, zul je een afdruk van je lipstick terug zien. Hierdoor vervaagt je lipstick gedurende de dag.

Echter vanwege de textuur is het bijwerken in een zucht gedaan. Je hoeft niet per sé eerst je lipstick te verwijderen. Bij de gemiddelde matte liquid lipstick moet je eerst de kleur van je lippen verwijderen voordat je je lip kleur kunt bijwerken. Dit is dus zeker weer een pluspunt.

Houdbaarheid

lip swatch Orangelique - Bourjois Souffle de Velvet
lip swatch Orangelique – Bourjois Souffle de Velvet

Het prettige aan de Bourjois Souffle de Velvet vind ik dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn met de geleverde spons applicator. De kleuren die ik heb getest blijven ongeveer een dagdeel zitten. Ik vind het een handig alternatief voor liquid lipsticks die streperig aanbrengen. 

Zomers & Chic

lip swatch Cherry leaders - Bourjois Souffle de Velvet
lip swatch Cherry leaders – Bourjois Souffle de Velvet

Kortom, ik vind dit perfecte lipsticks voor overdag op vakantie of voor als ik naar het strand ga. Dit zijn vaak momenten waarbij het warm is en ik niet al te veel make-up op wil hebben. Een subtiel kleurtje op mijn lippen is dan een uitkomst.

Deze Souffle de Velvet hebben tevens een zomers smaakje die gedurende dag vervaagt. Ik vind het een prettig smaakje die niet al te sterk is. Persoonlijk doet mij denken aan de geur van het strand in combinatie met de geur van zonnebrandcrème.  

Koop Bourjois Souffle de Velvet

Ik heb de volgende Bourjois Souffle de Velvet lipsticks getest:

Anderen lazen ook
Make-up Sneak Peak: MAC Retro Matte Liquid Lipsticks

Bourjois wordt online o.a. verkocht bij:

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Sabine says

    Prachtige kleuren!! Was al benieuwd naar deze, ik heb zelf de complete velvet rouge editions namelijk en was daar al erg content over ivm de houdbaarheid. Ga nu toch twijfelen over deze, keer even testen bij Douglas!

  2. Sérènity says

    Ik weet niet of het door die prachtige smile komt, maar de laatste – cherry leaders – spreekt mij het meest aan, love it (on you)! Ik houd deze liquids in m’n achterhoofd x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar