Top

StyleTone beautybox: nieuwe make-up merken leren kennen

Op welke manier kun je nieuwe make-up producten uitproberen, merken leren kennen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op beauty en lifestyle gebied? Volgens de laatste berichten zou de StyleTone beautybox hier het antwoord op zijn. 

Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox

De StyleTone beautybox van juli

Als ik naar make-up kijk kan ik oprecht blij worden. Als make-up lover vind ik het dus ook interessant om kennis te maken met nieuwe en onbekende make-up merken uit buiten- en binnenland. Toen ik de StyleTone Box voor de maand juli 2016 ontving slaakte ik dan ook een kreet van blijdschap. Reden: ik ontving 5 full size cruelty free producten in een milieuvriendelijke box met een stijlvolle wikkel die gewoon door de brievenbus past. 
Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox photo StyleTone_Box_juli_2_zps8uebfu0k.jpg

De StyleTone Beautybox van juli

Full size producten

Behalve 5 full size producten bevat de box tevens een mini magazine met daarin beauty hacks en een korte uitleg over de producten en bepaalde ingrediënten. De websites van de merken worden in het magazine vermeld. Hierdoor kun je eventueel meer informatie opzoeken over de merken en producten. Handig want de merken in de box waren mij onbekend. 

Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox photo StyleTone_Box_juli_3_zpsmhtblexn.jpg

5 Full Size producten uit binnen- en buitenland

De inhoud van mijn juli StyleTone Box betrof €77,83 aan make-up producten. De prijs van een StyleTone box is echter €12,50. Dit betreft wel een maandabonnement. Dit is goedkoper dan andere beauty boxen die in de omloop zijn.
Cruelty Free Beautybox

Afgezien van dat de StyleTone box goedkoper is, vind ik deze beauty box interessant omdat er geen milieuonvriendelijk verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Daarnaast bevat het full size make-up producten die in geen enkel stadium op dieren zijn getest.

Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox photo StyleTone_Box_juli_4_zpsogx25q4h.jpg

StyleTone Mini magazine

Verkoopinformatie StyleTone

Volgens StyleTone is een lidmaatschap op hun beautybox de beste manier om nieuwe producten uit te proberen, merken te leren kennen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op beauty en lifestyle gebied.

Anderen lazen ook
Toilettas Topper: MUA Tinted Brow Mascara

Je kunt uit 4 StyleTone beautybox abonnementen kiezen. De prijs start vanaf €12,50 per maand, maar naarmate je een hogere abonnementsvorm aanschaft krijg je verschillende kortingen waardoor je minder dan €12,50 per maand betaalt.  

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar