Skip to Content

StyleTone beautybox: nieuwe make-up merken leren kennen

Op welke manier kun je nieuwe make-up producten uitproberen, merken leren kennen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op beauty en lifestyle gebied? Volgens de laatste berichten zou de StyleTone beautybox hier het antwoord op zijn. 

Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox

De StyleTone beautybox van juli

Als ik naar make-up kijk kan ik oprecht blij worden. Als make-up lover vind ik het dus ook interessant om kennis te maken met nieuwe en onbekende make-up merken uit buiten- en binnenland. Toen ik de StyleTone Box voor de maand juli 2016 ontving slaakte ik dan ook een kreet van blijdschap. Reden: ik ontving 5 full size cruelty free producten in een milieuvriendelijke box met een stijlvolle wikkel die gewoon door de brievenbus past. 
Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox photo StyleTone_Box_juli_2_zps8uebfu0k.jpg

De StyleTone Beautybox van juli

Full size producten

Behalve 5 full size producten bevat de box tevens een mini magazine met daarin beauty hacks en een korte uitleg over de producten en bepaalde ingrediënten. De websites van de merken worden in het magazine vermeld. Hierdoor kun je eventueel meer informatie opzoeken over de merken en producten. Handig want de merken in de box waren mij onbekend. 

Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox photo StyleTone_Box_juli_3_zpsmhtblexn.jpg

5 Full Size producten uit binnen- en buitenland

De inhoud van mijn juli StyleTone Box betrof €77,83 aan make-up producten. De prijs van een StyleTone box is echter €12,50. Dit betreft wel een maandabonnement. Dit is goedkoper dan andere beauty boxen die in de omloop zijn.
Cruelty Free Beautybox

Afgezien van dat de StyleTone box goedkoper is, vind ik deze beauty box interessant omdat er geen milieuonvriendelijk verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Daarnaast bevat het full size make-up producten die in geen enkel stadium op dieren zijn getest.

Op de hoogte van de laatste beauty trends dankzij StyleTone beautybox photo StyleTone_Box_juli_4_zpsogx25q4h.jpg

StyleTone Mini magazine

Verkoopinformatie StyleTone

Volgens StyleTone is een lidmaatschap op hun beautybox de beste manier om nieuwe producten uit te proberen, merken te leren kennen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op beauty en lifestyle gebied.

Je kunt uit 4 StyleTone beautybox abonnementen kiezen. De prijs start vanaf €12,50 per maand, maar naarmate je een hogere abonnementsvorm aanschaft krijg je verschillende kortingen waardoor je minder dan €12,50 per maand betaalt.  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Wednesday 3rd of August 2016

Angel Wittekoop

Wednesday 3rd of August 2016

Net voor een jaar geabonneerd!!

Angel Wittekoop

Sunday 14th of August 2016

Van augustus. Er zit een doekje in wat make up verwijderd. Alleen blijft mijn mascara zitten. Er zit een brow setter in wat qua kwaliteit ver onder mijn huidige zit. Een lip balm wat ik niet bijzonder is. En een lip gel wat binnen een half uur van mijn lippen af is. Al met al spullen wat ik nooit zou kopen. Maar dat geeft niet. Ik verheug me op de volgende box. Van juli zag er prachtig uit. Echt jammer dat ik niet eerder begonnen ben.

MacBlogster

Sunday 14th of August 2016

Welke box, die van augustus of juli? Waarom ben je teleurgesteld?

Angel Wittekoop

Sunday 14th of August 2016

Ik heb mijn box ontvangen en moet zeggen dat ik een beetje te teleurgesteld ben. Goede hoop dat de volgende box beter is.

Angel Wittekoop

Wednesday 3rd of August 2016

Ik hou je zeker op de hoogte ?

MacBlogster

Wednesday 3rd of August 2016

Top, ben benieuwd wat je van de boxen vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.