Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Lip Oil, Lip Kajal & Lip Primer: Douglas Make-up voor lippen

Ben je dit droge lippen weer ook zo zat? Douglas heeft namelijk een actie waarbij je het 3e make-up product gratis krijgt. Met behulp van een Douglas Lip Primer, Lip Kajal en Lip Oil kun je gehydrateerde en gezond ogende lippen creëren. Lees verder voor instructies. Gratis make-up

In het blog artikel Acties April: Make-up, Huid- & Haarverzorging met korting liet ik weten dat parfumerie Douglas tot en met 30 april 2017 actie heeft waarbij je make-up van het eigen merk kunt kopen en het 3e product gratis krijgt.

 photo Lip_makeup_Douglas_zpsbbaots5s.jpg

Douglas Lip Oil, Lip Kajal & Lip Primer

Gezonde lippen

Zo besloot ik met behulp van 3 Douglas make-up producten gradient lips te maken, je weet wel de trend die je een tijdje geleden op verschillende catwalks zag, de Koreaanse versie van de ombre lips. Ik maak er echter meer een nude look van zodat het lijkt alsof je een gezonde blos op je lippen hebt.

 photo Lip_primer_Douglas_makeup_zpssuveqxkb.jpg

Douglas Lip Primer

1e Stap: Lip primer

Om mijn lippen te hydrateren gebruikte ik de Douglas Lip Primer. Deze is te koop voor €9,95 per stuk. een primer is handig als je graag matte lipsticks of liquid lipsticks draagt.

2e Stap: Kleur

Bij deze stap heb ik de Douglas Lip Kajal gebruikt. De kleur die ik heb is Never Leave Me. Hier heb ik enkel de binnenkant van mijn lippen mee ingekleurd. Het handige van deze Lip Kajal is dat het gemakkelijk over mijn lippen gleed. Heel soepel.

 photo Lip_Kajal_Lip_oil_Douglas_swatches_zpsjeuev4ij.jpg

Douglas Lip Kajal & Lip Oil

Overigens, als je een opvallende gradient lip wilt is het belangrijk dat je eerst je natuurlijke lipkleur camoufleert met concealer en naderhand een lippenstift gebruikt.

Anderen lazen ook
Okra leave-in conditioner: DIY conditioner for curly & natural hair

 photo Gradient_lips_zpspbeq3dqp.jpg

3e Stap: Blenden

Gebruik een make-up spons of je vingers om de kleur die je bij stap 2 hebt gebruikt te blenden. Naderhand kun je eventueel een lip oil gebruiken als je de matte looks niks vindt.

 photo Gradient_Lippen_Douglas_make-up_zps9kgx2bh1.jpg

Het resultaat: natural gradient lips

4e Stap: Lip Oil

Als je geen matte effect wilt hebben, gebruik dan als laatste stap een lip oil. Ik heb de Douglas lip oil Raspberry Therapy gebruikt.

Het viel mij op dat mijn lippen niet plakkerig aanvoelde. In het begin lijkt het alsof je een lip gloss opdoet, maar het licht plakkerige gevoel verdwijnt al gauw waardoor het aanvoelt alsof je een lippenbalsem ophebt. Uiteraard kun je ook dun laagje vaseline gebruiken.

Lip Oil, Lip Kajal & Lip Primer: Douglas Make-up voor lippen

Zie je het verschil?

Verkoopinformatie Douglas Make-up

De actie waarbij je het 3e make-up product gratis krijgt, loopt t/m 30 april 2017. Zie hier de prijzen van de producten die ik heb gebruikt:

  • Douglas Lip Primer, €9,95 per stuk.
  • Lip Kajal, verkrijgbaar in 6 kleuren, €11,95 per stuk.
  • Lip Oil, verkrijgbaar in 4 kleuren, €7,95 per stuk.

*Dit blog artikel bevat ontvangen producten*


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar