Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Nude lips: essence lipliners in the nude & wish me a rose

Er komen allerlei beelden omhoog als ik de namen in the nude en wish me a rose hoor. A dirty mind is a joy forever. Daarom hebben deze nude kleurige lippotloden waarschijnlijk ook zulke sexy namen meegekregen. Het resultaat is ook best sexy if I may say so. Vandaar dat ik deze 2 essence lippotloden onder je aandacht wil brengen. 

Essence lipliner in the nude en wish me a rose en MAC plushglass photo Essence_lipliners_inthenude_wishmearose_mac_lipglass_zps9qjjxut0.jpg

Essence lippotlood wish me a rose, in the nude en MAC plushglass
Sexy nude

Ik was voorheen niet echt into nude dingen, maar tegenwoordig is dit wel what rocks my boat. Ja, ik geef toe: nudeness is best sexy. In een eerder blog artikel vertelde ik dan ook over de nude kleurige MAC lipsticks Taupe en Persistence. Ladies die rekening moeten houden met hun budget doen er goed aan geconcentreerd verder te lezen.

Essence lipliner in the nude met MAC plushglass photo essence_inthenude_Mac_lipglass_zpsyyqtbumb.jpg

Boven: essence lippotlood in the nude | Beneden: hetzelfde lippotlood gecombineerd met MAC Plushglass Ample Pink

essence lippotloden

Ooit kocht ik deze 2 essence lippotloden, wish me a rose (12) en in the nude (11). De lippotloden kosten €0,99 per stuk en zijn nog steeds te koop bij Kruidvat of Trekpleister.

essence lipliner met mac plushglass photo essence lipliner met Mac plushglass_zpszzzfctmz.jpg

essence lippotlood in the nude gecombineerd met MAC Plushglass Ample Pink

Romige lipliners

Wat ik fijn vind aan deze essence lippotloden is dat ze mijn lippen niet uitdrogen. Doordat ze romig zijn kun je gemakkelijk een lijntje rondom je lippen tekenen of je lippen er gemakkelijk mee inkleuren. Omdat ze niet té romig zijn, hebben deze lippotloden een matte finish en kun je ze zowel met of zonder lipgloss dragen.

Anderen lazen ook
MAC Sin: mijn favoriete donkere lippenstift
Essence lipliner wish me a rose met MAC plushglass photo essence_lipliner_wish_me_a_rose_mac_lipglass_zpsim9jdiag.jpg

Boven: essence lippotlood wish me a rose | Beneden: dezelfde lipliner gecombineerd met MAC Plushglass Ample Pink

Hysterische kleurcombinaties

Kortom, mijn make-up stash wordt langzamerhand aangevuld met meer nude kleurige lipsticks en lippotloden. En dat terwijl ik nude kleuren best saai vond. Ik ben meer van de kleur. Niet meer klaarblijkelijk. Ik word ouder, wijzer (uhuh) en mijn smaak verandert. Zo draag ik de laatste tijd ook vaker zwart in plaats van hysterische kleurcombinaties. En minder panterprint (yes, I was guilty).

 photo Faceshot_essence_lipliner_wishmearose_zpsjew9thih.jpg

essence lipliner wish me a rose gecombineerd met MAC Plushglass Ample Pink

Verkoopinfo essence lippotloden

essence wordt verkocht bij Trekpleister en Kruidvat. Ben je benieuwd naar nog meer essence make-up waar ik een review over heb geschreven? Lees:

verschillende soorten concealers oliesoorten waar je haar blij van wordt vaseline op je gezicht dit is het resultaat 5 geboden voor verzorgen krullen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Joy says

    Hey, wat een goede tips…
    Echter heb ik wat donkere lippen van nature, en zou ook graag nude kleuren willen dragen ?
    Heb je misschien suggesties voor me ?? ?

    Liefs, Joy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.