Top

Win 2x 2 matte lippenstift die je lippen niet droog maakt!

Ben je op zoek naar matte lippenstift die je lippen niet droog maakt? Check out deze giveaway. Je maakt namelijk kans op 2 matte lipsticks met een goede dekking.

Kun je mijn vorige review over Mimax Make-up nog herinneren? Ik gaf toen een make-up pakket weg aan een lucky winner. Ook dit keer organiseer ik een giveaway in samenwerking met Mimax Make-up. Je kunt namelijk 2x 2 matte lipsticks naar keuze winnen.

matte lippenstift die je lippen niet droog maakt

Indien je het niet meer weet: Mimax Make-up is een Nederlands merk dat speciaal make-up voor de donkere huid maakt. Onlangs hebben zij eindelijk matte lipsticks aan hun assortiment toegevoegd.

Deze 4 lipsticks

Aangezien het geen publiek geheim is dat ik gek ben op lipstick, heb ik alle 4 de lipsticks ontvangen om te testen.

De nieuwe matte lipsticks die aan het assortiment zijn toegevoegd, heten:

 • Burgundy (G31)
 • Passion (G32)
 • Hot Pink (G33)
 • Rose (G34)

In dit review laat ik swatches zien van de nieuwe lipsticks en vertel ik wat ik van de lipsticks zelf vindt.

matte lippenstift die je lippen niet droog maakt

2 Voordelen van matte lippenstift

Ik kan met recht zeggen dat ik een fervente matte lippenstift fan ben. Waarom ben ik zo’n fan? Dit komt doordat:

 1. Matte lipstick blijft langer zitten,
 2. ook loopt matte lipstick niet zo snel uit. Het komt dus niet zo snel in de fijne lijntjes rondom je lippen terecht.
Anderen lazen ook
H&M Colour Essence Eye Cream: Countess & Gentlewoman

Ik was daarom in mijn nopjes toen ik hoorde dat Mimax Make-up eindelijk matte lipsticks lanceerde. Dit make-up merk voor de donkere huid verkoopt namelijk lippenstift die een goede kwaliteit heeft. Het is bovendien ook nog eens betaalbaar.

Matte lippenstift die je lippen niet droog maakt

Wanneer je op zoek bent naar matte lippenstift die je lippen niet droog maakt, dan is dit jouw merk. Zeker wanneer je op zoek bent naar lipstick met een goede dekking.

Heb je van nature donkere lippen? Deze lipsticks hebben een goede pigmentatie. Dit heeft als voordeel dat je de lipsticks maar 1 of 2 keer over je lippen heen hoeft te ‘swipen’ voor een goede dekking.

matte lippenstift die je lippen niet droog maakt

Matte lipstick met Satin finish

In vergelijking met hun High Definition lipsticks zijn deze nieuwe lipsticks mat. Maar als je ze bijvoorbeeld vergelijkt met de matte lipsticks van MAC, zijn ze niet echt mat. Ik vind ze eerder romig.

Ze lijken wat dat betreft meer op de MAC lipsticks die een Satin finish hebben. Dit heeft als voordeel dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Ook krijg je er geen droge lippen door.

Tot nu toe heeft Mimax Make-up alleen nog maar 4 basiskleuren toegevoegd. Of de matte lippenstift collectie binnenkort wordt uitgebreid met meerdere kleuren is op dit moment onbekend.

Welke kleur vind jij het mooist?

Waar kun je matte lippenstift kopen die je lippen niet droogt maakt?

Mimax Make-up is online te koop via hun eigen webshop. Ook kun je het betaalbare make-up merk voor de donkere huid in een aantal winkels kopen.

Anderen lazen ook
MAC Sin: mijn favoriete donkere lippenstift

Mimax Make-up verkoopt de volgende lip producten:

 • High Definition lippenstift met glans (12 kleuren)
 • Matte lippenstif (4 kleuren)
 • Intense lipgloss (8 kleuren)
 • Lip pencils (4 kleuren)

Behalve lip producten verkopen ze ook verschillende foundations en blush. Zoals ik vaker via Instastories heb laten weten, ben ik erg blij met mijn liquid foundation (Honey) van dit betaalbare make-up merk voor de donkere huid. Kortom, dit merk ik een aanrader, vooral als je van betaalbare make-up houdt met een goede pigmentatie en kwaliteit.

matte lippenstift die je lippen niet droog maakt

Winnen: 2x 2 Mimax Make-up matte lippenstift

Wil je 2 matte lipsticks naar keuze winnen? Stuur mij uiterlijk een e-mail voor 26 december 2019 via angela @ macblogster.nl. Geef in je mail het volgende aan:

 • welke 2 kleuren je wilt winnen
 • je volledige naam
 • en je adres

Er worden 2 winnaars gekozen. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een e-mail. De lipsticks worden vanuit Mimax Make-up verstuurd. Voor vragen t.a.v. de leverdatum, dien je contact op te nemen met Mimax Make-up.

Dit vind je ook interessant

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Margot says

  Yeayyy zo blij met mn lipsticks, ik doe niet aan goede voornemens maar 2020 word een jaar waarin ik wat meer aandacht aan mijn uiterlijk ga geven en deze kleurtjes gaan mij hier zeker bij helpen ?

  Big lipsticked kiss??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar