Skip to Content

Sneak Peek: MUA Paint Box vs MAC Pro Lip Palette

Compact, handig en als je geluk hebt zit er een spiegeltje bij: het lip palette is terug van weggeweest. Ik kocht dan ook de onderstaande MUA Paint Box in de kleur Rose Rouge. Hier alvast een sneak peek.

Lip palette

Hoeveel lipsticks kan een mens  hebben? Als je net zoveel lipstick als ik heb, ervaar je vast en zeker ook wel eens hoe onhandig het is om verschillende lipsticks in je tas te hebben. Vaak kun je aan de huls niet direct aan de huls kunt zien welke lipstick het betreft. En als je haast hebt, is het vervelend als je meerdere keren moet graaien- je weet immers, de tas van een vrouw zit altijd vol met [vul in…….]. In zulke gevallen is het handig om een lip palette in je tassen te hebben waar meerdere lipstick kleuren in zitten. Op die manier heb je alles bij elkaar en hoef je maar 1 keer te graaien.

MAC vs MUA Paint Box

Daarom kocht ik tijdens mijn Mega MUA Make-up Haul de onderstaande MUA Paint Box in de kleur Rose Rouge. Het is een lip palette met 5 kleuren: rood en roze. Ik kocht deze kleur omdat ik nog geen lip palette met deze kleuren bezit. Ik heb 2 andere MAC Pro Lip Paletten in andere kleurstellingen. Dit MUA lip palette deed me er enigszins aan denken. Daarnaast was ik benieuwd of de kwaliteit in de buurt zou komen van mijn MAC Pro Lip Paletten. MUA Paint Box Rose Rouge

Gekke vergelijking

Eigenlijk is dit een gekke vergelijking. MAC Pro staat bekend als een merk dat gericht is op visagisten. MUA wordt voornamelijk als budget merk verkocht in drogisterijen en wordt door consumenten gebruikt. MUA Paint Box Rose Rouge

Onterechte gedachte

Zonder swatches te hebben vergeleken en het MUA lip palette überhaupt getest te hebben, ga ik er vanuit dat de kwaliteit van mijn MAC Pro Lip Palettes beter zullen zijn. Of is dit een onterecht gedachte? De prijs van een product hoeft niet altijd doorslaggevend te zijn, toch? Of in dit geval wel? Wat denk jij? 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shei Fides

Sunday 2nd of October 2016

??

Yvonne

Wednesday 21st of September 2016

Oh, die MAC ziet er wel prachtig uit zeg!

chucky1012

Wednesday 21st of September 2016

Zo mooi ;-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.